Crimineel wil Bollywood rol na straf

India maffiaVolgens the Hindustan Times ambieert maffia baas Babloo Srivastava na zijn gevangenisstraf een carrière in Bollywood. De crimineel die verantwoordelijk is voor vele moorden en ontvoeringen, is op dit moment bezig het verhaal te schrijven. In zijn thriller wil hij aantonen hoe de georganiseerde misdaad in India functioneert in samenwerking met corrupte politici.

Srivastava zit nu nog vast maar is van plan de rechter om toestemming te vragen om op borgsom vrij te komen. Volgens hem kan de politie veel leren van de film en is het daarom belangrijk dat justitie hem toestemming geeft buiten de gevangenis te filmen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.