Bollywood opname in Canada

British Columbia (Canada) vormt het decor voor de opname van de nieuwe romantische Bollywood comedy ‘Neal ’n Nikki‘. Volgens de makers is het de eerste keer dat een Bollywood film volledig in het buitenland is opgenomen.

Gegeven het groot aantal Indiërs dat in Canada woont, is deze stap niet vreemd. Bovendien heeft Canada flink wat subsidie verleent. Volgens regisseur Arjun Sablok is de film niet te vergelijken met ‘Bend It Like Beckham’ en ‘Monsoon Wedding’. Die waren met name gericht op de Westerse filmkijker. Met ‘Neal ’n Nikki’ richten de filmmakers zich op het Indiase publiek, waarbij de film zich moet onderscheiden van ’typische’ Bollywood producties. Hoe ze dat voor elkaar krijgen zullen we zien als het eindresultaat er ligt.

1 REACTIE

  1. prima ga zo door
    wij moeten de wereld die in ons handen was terug halen.
    Alleen doen wij dat met liefde en niet met terroristische activiteiten,
    EN DAAR LICHT HET GROTE VERSCHIL,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.