Cosmeticaconcern spelt naam Aishwarya Rai verkeerd

In een artikel uit het Algemeen Dagblad van Perdiep Ramesar, lezen we vandaag het volgende:

Cosmetica-concern L’Oreal heeft zich de toorn van de Surinaams-hindoestaanse en Indiase gemeenschap in Nederland op de hals gehaald. De naam van hun Indiase superster Aishwarya Rai – volgens Time Magazine een van de honderd invloedrijkste vrouwen ter wereld – is in het allernieuwste Europese tv-spotje van de ’volume shocking’ mascara van L’Oreal verkeerd gespeld. De ‘y’ ontbreekt in de naam van de 31-jarige ambassadrice van L’Oreal Paris. De Nederlandse woordvoerster van het cosmeticabedrijf spreekt van een ’vreemde’ fout, temeer omdat het management van Rai de fout ook niet heeft opgemerkt.

De klachten van de Aishwarya-fans zijn gisteren al doorgegeven aan het hoofdkantoor in Frankrijk, opdat de fout snel kan worden hersteld.

9 REACTIES

 1. mensen maken fouten en dat is normaal dus ik hoop niet dat hij werkloos wordt voor hem dan.wie maakt nou geen fouten

 2. Dit is wel een grove fout. Als zo’n fout wordt gemaakt in een tijdsschrift ala, een typo. Maar in een reclame van notabene zo een gerenomeerd merk..foei foei. Ik vraag me af hoe Al Pacino zou reageren als hij in een reclame zou worden neergezet al Al Pacno. Ontslaan, die gasten!!

 3. een fout is menselijk is best heel normaal , maar deze is een kwalijke fout … niet eens een naam correct opschrijven van zo een beroemde ster!!! van de jonge Ambassadrice van L’Oreal Paris ????

  dat moet inderdaad zo snel mogelijk verbeterd worden!!!

 4. ster ster ster…wat voor ster zien jullie in haar…we zijn allemaal sterren…en ook al is een ster bekend, is het normaal dat een mens een typefout kan maken.

 5. een typ fout kan , maar een reclame fout en such a big one .. no way!!! dat moest niet gebeuren !!! maar als het is gebeurd dan moet het inderdaad zo snel mogelijk verbeterd worden of wilt Aishwarya haar naam weer anders gebruiken .. dat kan ook!!!

 6. iedereen maakt fouten!!
  je kan het hem niet kwalijk nemen
  maar mensen neem het niet al te seri op he

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.