Mallika Sherawat: jongeren veranderen Bollywood

Mallika SherawatVandaag in het CNN programma ‘Talk Asia‘ een interview met Bollywood actrice Mallika Sherawat, over haar controversieel imago en haar Internationaal debuut in ‘The Myth’ van Jackie Chan. Volgens Sherawat, die bekend staat om haar sexy rollen zullen jonge acteurs de regels veranderen in het traditionele Bollywood.

De 24 jarige actrice zegt dat jonge en nieuwe acteurs minder hypocriet en realistischer zijn in hun aanpak. “Daarom is mijn film ‘Murder‘ zo een groot succes geweest” zegt Mallika in het CNN programma. “Elke acteur gebruikt zijn sterke eigenschappen: Jackie Chan gebruikt zijn kung-fu vaardigheden, Schwarzeneger z’n spieren. Waarom mag ik mijn sex appeal dan niet gebruiken in films?” vraagt zij zich af.

7 REACTIES

 1. maak niet van Indiase films een porno van
  schandalig,soms ben ik zelf beschaamd van wat ze nu tegenwoordig doen in de films
  boelshit

 2. heb jij zelf wel in de gaten wat jij aan het doen bent je gaat wel veelste ver.
  als je naar Aishwarya Rai kijkt is dat nog wel een groot verschil zij denkt er wel aan en misschien wilt ze het zelf ook niet zo voor staan als jij dat doet.
  knap ben je wel een beetje romance mag ook wel maar je mag je best in houden hoor

 3. Ga zo door Mallika want anders hebben indiase films geen inhoud en ja ben je nog vrijgezel? ik wil graag met je huwen!

 4. Goed zo ga zo door want,anders hebben indiase films geen inhoud maar denk ook aan grenzen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.