Geen duidelijkheid rond IIFA Awards

Nadat bijna alle media afgelopen week bekend maakte dat de Bollywood Awards 2006 niet in Amsterdam gehouden worden, komt RTV Noord-Holland op 20 september met het bericht dat Amsterdam nog altijd in beeld is. Volgens RTV Noord Holland valt 5 oktober de beslissing of er nogmaals een IIFA Award show in Amsterdam zal plaats vinden. Het evaluatierapport over het evenement van 2005 moet nog in de gemeenteraad worden besproken.

Een raar bericht omdat promotieorganisatie Amsterdam Partners vorige week via ANP bevestigde dat de Awards niet nogmaals naar Amsterdam zouden komen. Ook werd in dat bericht bekend gemaakt dat het stadsbestuur van Amsterdam af ziet van het eerste recht om de uitreiking van de Bollywood Awards in 2006 te organiseren. Amsterdam heeft namelijk ruim 1 miljoen euro aan de vorige editie uitgegeven.

Helemaal raar als je beseft dat diezelfde RTV Noord Holland op 17 september ook het bericht publiceerde: “Bollywood Awards niet meer in A’dam“. Het is dus (weer) niet echt duidelijk wat er precies gebeurt met de IIFA Awards in 2006. Wie het weet mag het zeggen.

[update] Ook in het Algemeen Dagblad het bericht “Amsterdam nog in beeld voor Bollywood Awards 2006

4 REACTIES

  1. duimen dat het ons nog lukt mang!!! waar het ook in nederland mag plaats vinden .. i dont care!!! als het tenminste hier wordt gehouden toch!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.