Bollywood naar Lord of the Rings

A.R. RahmanDe Indiase componist A.R. Rahman bekend van veel Bollywood hits waaronder muziek voor de film Lagaan, gaat meewerken aan een Lord of the Rings musical. Rahman die onder zijn miljoenen fans ook mensen als Andrew Lloyd Webber, Baz Lurhmann en Cate Blanchett mag rekenen, werkt samen met Finse musici aan de productie. De Lord of the Rings stage musical zal volgend jaar in Toronto openen.

Rahman is blij met dit controversiële project. Drie jaar geleden had Andrew Lloyd Webber hem ook gevraagd om de muziek te verzorgen voor de Broadway productie ‘Bombay Dreams’. De componist die als Hindoe geboren werd, maar zich later bekeerde tot de Islam, is op dit moment in Australië voor concerten in Melbourne en Sydney. Al zijn concerten daar zijn uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.