Salman Khan heeft Aishwarya Rai niet bedreigd

Yahoo! News maakte gisteren bekend dat er geen sprake was van bedreiging van Aishwarya Rai door Salman Khan. In juli dit jaar onstond er grote commotie nadat TV stations een audiofragment op een bandje lieten horen waarin Khan Bollywood actrice Rai zou hebben bedreigd.

Toen was geluk nog heel gewoon - Aish en Sal

De politie in Mumbai heeft na onderzoek kunnen vaststellen dat de stem die op een bandje te horen is, niet de stem van de Bollywood acteur is. Forensisch experts kwamen tot deze uitspraak nadat ze het echte stemgeluid van de acteur vergeleken hadden met dat op het bandje. De beide Bollywood sterren hadden al meteen na de uitzending aangegeven dat het bandje nep was.

Lees meer: Bollywood heart-throb Salman Khan cleared of threatening Aishwarya Rai

117 REACTIES

 1. ooh dus salman khan is niet schuldig maar weet iemand of salman khan en aishwarya rai weer samen zij

 2. ik denk dat ze niet samen zijn ik bedoel salman khan en aishwarya rai niet same zijn
  maar ik wel zelf dat ze weer samen zijn iemaand nog nieuws waar is onse leermeester Raj
  misschien heeft onse leermeester nog nieuws voor ons.

  doei aisha

 3. Nou Salman wil nie eens meer samen zijn met ray, omdat hij nu Esha Deol op het oog heeft!!
  Esha hd toegegevn dat ze Salman leuk vond enz.
  XxX M. Khan

 4. echt niet khan het is niet waar dat salman
  isha doel op het oog heeft isha heeft met fardeen khan als je dat nog niet weet maar het is wel zo
  en salman khan heeft het met katrina kaif en ze gaan trouwen ik weet het niet wanner ze gaan trouwen maar ik weet het wel dat ze gaan trouwen en isha doel heeft helemaal geen toegegeven datze salman khan leuk vind ja d dat vind ik ook.

  doei aisha.

 5. Op dit moment is Katrina Kaif het vriendinnetje van Salman Khan…
  En Esha Deol heeft niet met Fardeen Khan, want Fardeen Khan is verloofd met de dochter van Mumtaz, ze gaan trouwen…Dus ik snap niet waar jullie die geruchten vandaan hebben, want op dit moment heeft Esha Deol geen vriend! Bovendien gingen de geruchten dat Esha iets had met Zayed Khan of John Abraham, maar dat is ook niet zo. Want Zayed en John zijn eveneens bezet, misschien heeft ze alleen een oogje op 1 van hun….

 6. watt zeggen jullie dat esha oogje heeft op zayed khan dat kan niet hun zijn alleen maar beste vrienden ,, ze gaan vaak met elkaar om thats itt en john mij john is al bezet door mij :P:P:PP

 7. en salman khan en ashwary passen helemaal niet bij elkaar ,, en trouwens salman khan heeft al iemand duss ik vind dat hij wel past met katrina kaif en niet met ashwary want zij kan beter krijgen :P:P:P

 8. echt niet ik weet wat ik zeg hoor! en ik bedoel jou srk loveh fardeen heeft het met isha deol en preity is verliefd op john abraham
  en het is wel waar dat salman khan gaat met katrina kaif trouwen als je dat niet weet srk lovah!!!!

  groetjes aisha.

 9. aaa hallo ik wel geen ruzie hier zin want john
  heeft toch met miss world en ik heb john gezien en ik heb met john gepraat en ik noem john nu ankel john !!!!

  groetjes aisha

 10. zo erg met jullie vechten om mensen die jullie niets eens kennen of maar liefst een keer heeft gesproken .. ok ik begrijp de situatie maar toch ….

 11. hallo hallo john abraham kent mij
  want ik heb john gesproken
  en hou kan dan hij mij niet kenen!!!!

  groetjes aisha

 12. die was er allang joh ..!!!! tijdens de IIFA was er zelfs een optreden van die jongens … anil kapoor ..emraan hasmi …arshad warsi en nog een of ander khan …

 13. Waarom maken jullie nou ruzie….

  geen vann beiden hebben contact met john abraham.
  Ja misschien wel in jullie dromen
  als jullie nou eenmaal verliefd zijn dan discusser je maar ergens anders dan met jullie deuze opmerkingen

 14. wel beste mensen ik den dat aish te groot is qua talent om met een ghootjoe als salman te gaan.
  ze heeft een heel goede keus gemaakt en ik verwacht niet van haar dat ze zal vervallen tot een huisvrouw die starks niets mag.
  ze moet carriere maken en wereld faam vergaren.
  aish go for it!!!!!!!!!!
  MAY BHAGWAAN BLESS YOU.

 15. haii sgatjes,,de egte john is here,, wat maken jullie ruzie over mij mann..ik ben wel van jullie allebei…MISS WORLD je hebt mij verteld jaa ik vond helemaal niet grappig,maar ik vond het meer kinderachtigg en triest!! en Preity past wel bij mijn naam…wil jou wel eens leren kennen preityy je lijkt me nice gurl en je praatjes wel sweet!!!haha

 16. heeej JOHN,,ik maakte niet ruzie..maar ik maakte haar iets duidelijk..en SRK fann wat zeg je dat ik geen contact heb,,jah dat klopt contact niet maar ik heb hem wel eens gesprokenn en hij heeft mij een kus gegeven en dat vind ik all heel wat!!

 17. DUHHHHHH
  jij ben niet egte john abraham..want mijn john kan egt niet nederlands spreken !!
  en jahh…preity als je john 1 keer gekust heb..das niks..weetje hoeveel keer ik john gekust heb..nouw 100000 keeeer !!!! en ook andere dingen maar die dingen ga ik niet vertelen want dat is egt personeeel..duss

  JOHN LOVE YOU SO MUCHH..AND I KNOW YOU LOVE ME ALSO…EVEN MORE THAN I DO !!
  KISS U BABE

 18. wat zurje srk fan ik heb echt john abraham gesproken nou als je me niet gelooft dat is dan jou problem niet mijn problem en preity heb jij john abraham ge kust nou dat heb ik ook gedaan en john hebt dat ook gedaan bij mijn!!!!

 19. hey jij john je bent echt niet de echte john je kan eens niet meisje op engels schrijven zul ik je leren nou zo schrijfje meisje girl
  en john abraham kan niet nederland spreken
  ik heb john abraham gespreken en hij kan alleen maar engels & hindi praten!!!!

  groetjes aiha

 20. hey emnsen waarom maken jullie ruzie om john abraham hij is niet echtg zo knap zoals juullie het zegggen en niemand van jullie heeft john abraham gesproken og gekust dus bok dan

 21. wat klets je weer kareena kapoor john abraham is heel erg cool en kareena kappor is niet zo knap en ik lieg niet me zus werkt in oscar
  dus ik ben naar arena gegaan en IK HEB JOHN ABRAHAM GESPREKEN EN GEKUST!!!! en als je me niet gelooft nou dan is het you problem he en niet mij problem misschien liegt preity maar ik lief niet!!!! kareena kapoor en ik wel niet van je horen dat john abraham niet zo knap is want ik mag van john abraham ze ankel john en hij is mijn ankel!!!nou doei

 22. Bollywood heart-throb Salman Khan will face a public trial on hit-and-run charges involving the death of a homeless man after losing a bid for a closed-door hearing …. what !!!!!!

 23. hai mensa alles goed ?? so damzz ik vind zielig voor salman khan hij gwn te goed kunnen sommige mensen niet hebben right….

 24. hai mensa alles goed ?? so damzz ik vind zielig voor salman khan hij gwn te goed kunnen sommige mensen niet hebben right….

 25. zielig voor Salman???? hij is de schuldige hier!!!
  Hij heeft die man aangereden 3 jaar geleden .. zomder dat hij hem eerste hulp aanbood is hij gewoon weggereden die lafaard!!!! als hij nog hulp had geboden zou ik zeggen allright!!! cool. Hij is niet totaal schuldig indien het leven van de overleden man nog gered kon worden, welke Salman Khan niet gedaan heeft door weg te rijden!!! .. denk ook dat zijn straf veel hoger zal zijn!!!

  Voor de rest is hij een leuke acteur en kan toch best cool in comedy rollen goed acteren !!!

  En in hele rustige rollen als in Hum Saath Saath Hain heeft hij het ook zeer uitstekend gedaan, maar een ieder wilt hem weer anders zien in films toch!!!

  ciao !!!

 26. whaha hasib een oennn whaha volgens mij is die hasib totaal jarloes :P:P maar goed ey aisha kom je weleens on op msn ofniett

 27. ja natuurlijk kom ik op msn je hebt helemaal gelijk hasib is gewoon jaloers en weetje waarom omdaat ik en jij john hebben gekust maar hij niet en gepraat en dat hebt hij niet gedaan het is waar he hasib!!!

 28. ja zeker is zeker zielig voor salman waarommoet hij straf krijgen hoefttoch niet hijheeft zoveelgeldt betaald wastoch over ennuna 3 jaar moet hij voor de rchter gaan erghoor drie jaar later dats niet normaal ik vindt als hij 3jaar terug wat heeft gedaan dan moest hij 3jaar terug straf krijgen dat is mijnmening hoor

 29. oja waarom heeft hijook zoveel geledenomdat iedereenging zeggen dat hij aish had gedreigd maar zie dat is niet waar hij moet ook een vergoeding krijgenomdat hij zoveel tyd dat mensenhemging beschuldige voor wat hij niet gedaanheeft dan vindt ik dat zijn straf verminderet moet worden als ze hem oordelen voor wat recht voor 1 recht voor alle omdat aish een vrouwelijke persoon is moet er alles gedaan wordenmaar omdat salmankhaneen goede acteur is mag hijgelijk voor alles zitten en datvindt ik heel gemeenhoor want hij is ook een mens

 30. Ja inderdaad heeft hij genoeg moeten doorstaan .. door al die protestanten op straat weet ik wel .. maar der zijn wel een aantal gekken die dat doen zonder dat ze eerst keiharde bewijzen zien of effe verstandig denken … maar je weet wel he .. men maakt profijt van de situatie waarin Aish en Salman zich nu verkeren. Zo te zien maken fans van Ashwarya het leven van Salman heel zuur en omgekeerd proberen de fans van Salman het leven van Aish zuur te maken door valse bedreigingen .. waar ze niet even bij stil staan dat hun eigen fan eronder komt te lijden!!! daar denken ze heus niet over .. daarom zeg ik het zijn mensen die niets eens nadenken voor ze iets gaan ondernemen!!!

  of het zijn gewoon ziele poten die hun leven een beetje spannend willen houden door anderen lastig te vallen .. en willen zien hoe anderen met elkaar te keer gaan !!! die mensen heb je veel daar in het land!! allemaal niets nutters!!!

 31. ok wrm zo’n hevige ruzie ik word gek van dat gezeur van jullie.

  P.S jullie brengen schande aan de hindoestanen

 32. ik vind het onzin wat men over hun zeggen want ik houd van beide van hun en ik zeg verder hellemaal niks.

 33. ik vind ze allebei niks, salman is een opgeblazen spierbal en die aiswayara is echt een omhooggevallen trutje! ze is niet eens echt puur hindoestaans, die zie je niet bij bollywood alleen halfbloedjes, echte indiase mensen zijn ze te donker!

 34. Ze stamt af van blanken. Zie je dat niet? Je kent de voorgeschiedenis van India toch wel?? Kijk naar al die zwarte koelies daar??
  Er bestaan ook lichtkleurige negers…die afstammen van blanken (slavernijtijd).
  Iedereen houdt van blank. Wit is mooi, donker is lelijk.

 35. he domme asha de Arische invasietheorie is allang al verworpen door wetenschappelijke opgravingen (voor een dombo als jij: de arische invasietheorie zei dat de huidige hindus in india ongeveer 2000 jaar geleden hebben gevestigd en dat ze afstammen van het Westen)

 36. TE QUIERO DECIR QUE ERES UN PAPASITO Y QUIERO QUE TE CASES CON KAJOL PORQUE HACEN UNA BONITA PAREJA QUIERO DECIRTE TAMBIEN QUE ME GUSTAN TUS OJOS SON HERMOSOS TE AMO

 37. ey shiva wat zeur jij echt? je bent echt dom als je denkt dat hindoes in india afstammen van het westen BTW… het hindoe geloof is een van de oudste cultuur die er bestaat.
  en als jij denkt dat we afstammen van het westen ga dan is kijken hoe de geschiendenis van india ECHT in elkaar zit.

 38. Ik d8 al salman khan zou nooit iemand bedreigen ik ben gekkk van hem i love salman khan he s the best FOREVERRRR !!! hij zou aishwarya niet beidreigen duz en hij heeft het niet gedaan maar wat il wil weten of hij een vrouw of vriendin heeft !!! maaarjaaa
  de groooooooooootste fan van de werled is myyyy togg suzanne van sranang xxxxxxxxx love ya salman khan for evah !!!

 39. wie noemt wie nou een dombo? als je inderdaad denkt dat je de geschiedis kent, dan moet je met echte feiten en argumenten komen en niet strooien met en woordje waarvan de ware betekenis je botte hersens nog niet hebben doorgrond

 40. Uhum wie zecht dat ik dombo zei?
  en je denkt toch cker niet dat de hindoestanen afstammen van het westen??? want dat is niet zo!!!

 41. Who cares wie van wie afstamt. Who cares dat de helft van de indische filmsterren blank is, bedoel je dat deze mensen niet Indiers zijn?

  Ik bedoel als we zo gaan beginnen, dan zijn de Amerikanen ook geen Amerikanen, maar gewoon Nederlanders, Engelsen, Ieren, Fransen.. En dan zijn de Nederlanders eigenlijk ook geen Nederlands want die waren vroeger een mix van Duitsers, of zelfs Fransen toen Frankrijk heerste over Nederland. En nu zijn sommige Nederlanders, half Truk, Marokkaan, Surinamer..

  Bottom line is. Iedereen is eigenlijk een mix, en je bent degene die je wilt zijn. Dus als mevrouw Ray zich indier voelt, is zij een Indier, en geen domme opmerkingen over dat ze te wit is en daarom dus geen echte Indier..

  kom op zeg, ga toch lekker buiten spelen.

  Groetjes,
  Aap

 42. En trouwens, vergeet niet er meer dan 1 miljard mensen leven in India, en India is enorm groot. En you better believe dat in het noorden van India, ook 2000 jaar geleden mensen woonden die een lichte huidskleur hadden..

 43. nb die hindoestanen van het Noorden met lichte ogen (groen/blauw) stammen wel af van blanken. Denk aan de tijd dat de engelsen dat deel van India overheersten. Denk bijvoorbeeld ook aan de alavernijtijd in Afrika. Daar zijn ook allerlei lichtkleurige negers uit voortgekomen. De hindoestaan is van origine gewoon bruin tot donkerbruin met donker haar en donkere ogen.

 44. oke als je het zo zecht, dan klopt het wel maar ik d8 dat ze wou beweren dat de indiers van het westen afstammen.:)

 45. ZEG SUKKELS, EEN LICHTE HUIDSKLEUR ZEGT NIKS OF WE VAN ENGELSEN OFSOW AFSTAMMEN. LEES EENS DE VEDAS UPANISHADS, WIE VAN JULLIE DOET DAT NOG???

 46. Groene en/of blauwe ogen behoren het blanke ras toe. Een lichtbruin of donkerbruin ras kan dit verkrijgen door zich te mengen met een blanke ras. It’s so simple! Voor iemand die zich Shiva noemt en zelfs verwijst naar de Veda’s past zulk taalgebruik (= sukkels) zeer zeker niet. Zeker een hindoestaan die denkt zich hiermee westers te gedragen? Hoe toepasselijk!

 47. heey ik vind ook dat salman khan aishwary niet pasen op elkaar katrina kaif past wel katrina kaif is mooier dan die dome aiswary heee wat vind jullie daar van doeiixxxxxxx

 48. hallo mensen julie zijn dom john abrahem en salman khan,akshy kumar, zayed khan, arjon rempel zijn de beste actors de rest niet en natuurlijk sharow khan hahaha doeiiiiii

 49. hee wie vind ashwarija ria de knapste ik vind niet zij is een lol hahahah sorry maar ik vind het heee ik vind katrina kaif het mooie en knapste dat is mijn mennig hee

 50. en trouwens aishwarya rai is miss world geweest en en staat nu in de top 10 van knapste vrouwen ter wereld duzz..

 51. aishwariya rai is inderdaad knapper dan de resst. en ik heb op de radio gehoord dat ze met abishaik beachan gaat!!!!! verbazend maarjah. john abraham is de schattigste en dde knappste acteur die ik ken en hij kan ook nog goed acteren alleen zo.n slet als bipasha verdient hemmm nietttttt .hij past veel beter bij priyanka chopra. maar hij moet het zelf uitzoeken hahahaha

 52. Nou bipasha is helmaaal geen slet..!! ze is keiii knap joh.. onwijs mooie ogen.. mja sommige zijn ook jaloers jeweetoggg ;)..

 53. Tjah smaken versgillen..!! Bedoel aish is zekr knapste maar om te zegge dat bipasha een slettje is..uhmmm…weet niej of het helemaal klopt

 54. hey julie daar !! wat meken julie rusie mang julie denken dat jonh de besten Is:P nee joh hij iz cool maar jingens maar niet veregeten dat aftab shidasnie ook er is en
  en hoe is het met jullei noh mang klaterzz owjah aamir khan is ook en jah

 55. aishwarya rai en Salman Khan hadden rusie maar nu is het toh geen rusie met hun dus dang wat moet julie heh laat hun met rust mang en laat Salman Khan EN Aishwarya Rai se hebben toch beter gemaaak
  dus mennes klaar met rusie en met jonh hij is ook cool

 56. heey john is heel cool maar hij heeft vindin en dat is bipasha basu dus niet ruzie maken over hem. en salman en aish passen heel goed bij elkaar.

  XxX misS afghan

 57. woow als je dat zelf niet kan bedenken ben je wel heel dom he!

  Tip: tjeck de titel va dit forum het staat er in KOEIENLETTERS!

 58. waaaaaaaaaaat segge jullie allemaal tfoe 3alikom ej marokaantje alles goed en wie is john abraham een amerikaan..??? en make rusie over hem a wilie jeh hopeloos en je sus werkt bij de awards je droomt seker en noemt hem ankel wahahahahhahahahhahahahahah grapjes makerrr droom veder

 59. jonh is een indische acteur en aish had gewoon aandacht te kort en toen heeft ze maar gezegt salman heeft me bedreigt zielig hoor als je zo omhoog wilt komen maar dat is mijn mening

  abhishek main tumse pjaar karti hoon

  laila

 60. ZE ZIJN ALLANG GETROUWD AISH AND ABISHEK
  SUCH A CUTE COUPLE,,,,BEN BLIJ VOOR ZE,,,,TENMINSTE ALS HUN BLIJ WORDEN,,,VIND HET WEL RAAR DAT ZE ZO SNEL ZIJN GAAN TROUWEN,,,
  EN SALMAN HEEFT NU ECHT MET KATRINA WOEHOEE!!!!
  ZE PASSEN ECHT BIJ ELKAAR
  EERST WAREN HET MAAR RODDELS MAAR NU HEEFT HIJ HET ECHT BEKEND GEMAAKT OP KBC JOEHOEE!!!!
  EN OH JAH HOII IEDEREEN!!!
  EN SHAHRUKH MAAKT EEN NIEUWE FILM HEHE K DACHT DAT IE GESTOPT WAS EN PRODUCER WILDE WORDEN MAJA,,,,,,,
  EN SRK AND SALMAN HEBBEN EEN DING GEMEEN,,,
  YOU KNOW WHAT??…………
  AISHWARIA LOL
  WELL SEE YA GUYSS
  BYEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 61. hoi salman khan ik ben je grootste fanclub en van john ook ik wou zeggen dat ik geen priyanka chopra bben maar ik zo heet ik wou dat jullie samen worden want aishwarya rai houd heel veel van jou en dat kun je toch niet zomaar laten gaan je moet aishwarya als je vrouw maken maar aishwarya is al getrouwd in 2007 met abishek bachan maar ik hoop dat je die plaats in neemt doei

 62. ik hou van bollywood films ik vindt het fantastic
  1st salman khan en katrina kaif ik vindt gewoon een sgat en priyanka chopra

 63. Aishwarya is met Abhishek Bachchan getrouwd,
  er gaan geruchten dat ze zwanger is (nu al?)

  Salman gaat met dat lelijk mens Katrina Kaif
  maar er gaan ook geruchten dat dat over is! (Gelukkig)

  weet er iemand misschien of Salman Muslim of Hindu is?
  Thanks,

  x

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.