Het huwelijk van Amir Khan en Kareena Kapoor

Bollywood is helemaal klaar voor het huwelijk van filmsterren Amir Khan en Kareena Kapoor. In een film natuurlijk! De twee acteurs zullen in juli 2006 beginnen met de opname voor ‘Mr. Mehta and Mrs. Singh’ waarin zij een gehuwd echtpaar spelen. Het gehuwde leven van Mr. Mehta (Amir Khan) en Mrs. Singh (Kareena Kapoor) wordt in beeld gebracht, waarbij het ouder worden een centrale rol speelt.

De film moet een lust voor het oog worden. De opname vindt daarom plaats in Pondicherry (Oost-India), een provinciestad met een uitgesproken Frans karakter. De stad werd in 1676 door de Fransen gesticht en men spreekt er zowel Frans als Tamil. Ook zijn er plannen om de stylist die verantwoordelijk was voor de stijl van Russell Crowe in de film ‘A Beautiful Mind’ in te huren voor deze film.

13 REACTIES

 1. goed zo kareena kapoor ik heb gehoors dat er nog 3 nieuwe films van kareena kapoor uitkomen of al ziijn uitgekomen

 2. o wat leuk dat ze gaan trouwen ze zijn voor elkaar gemaakt
  maar zij is wat knapper dan hem maar jaa
  ik dach dat kareena op rithik richan was

 3. NEEJ masouda,ze gaan niet in ECHT trouwen joh,het is alleen voor een film!! en kareena kapoor heeft met shahid kapoor, dat is haar bf dusz…je hebt Cker alleen de titel gelezen en niet verder:P haha k doe het soms ook niet hoor niet erg..oki ciaoo

 4. Kareena goed zo je moet zo voort doen om de beste worden maak veel filmen en word groot en broemd

 5. ik vond dat ze niet bij haar past maar rhithik roshan past maar nu vind ik wel dat ze bij elkaar passen.kareena kapoor heeft met rhithik roshan gezoend in een film zij is echt een hoertje vind ik als mensen dat niet vinden zijn ze ook hoertje.
  xxx rani

 6. maar het is niet waar wat jij zegt rani want in alle films doen zij allemaal zoennen enzo dus en het is niet voor het egt.en als sommige dat niet vinden betekent niet dat zij ook een hoertje zijn dus.en hrithik roshan heeft ook een vrouw en die komt uit Iran.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.