Film met Mallika Sherawat naar filmfestival

In Kuala Lumpur (Maleisië) is gisteren de release datum van de film ‘The Myth‘ bekend gemaakt. Hong Kong’s superster Jackie Chan en Bollywood actrice Mallika Sherawat waren aanwezig bij de persconferentie. De film zal op 23 september eerst te zien zijn in Hong Kong, Singapore en Malaysia. De andere Aziatische landen volgen later.

(AP Photo/Andy Wong)

Voordat het zover is beleeft de film donderdag 15 september a.s. al haar première tijdens het Toronto Film Festival in Canada. Jackie Chan maakte van de gelegenheid gebruik om te melden dat hij binnen 5 jaar stopt met acteren.. Hij zal zich toeleggen op produceren en regisseren.

21 REACTIES

 1. Leermeester Raj!!!! wat voor nieuws heb je meer te vertellen !!!

  kom met die nieuwtjes dan !!!!

 2. ja goed gezegt amitabh bachchan
  leermeester wat voor nieuws heb je voor ons
  jij bent ons leermeester je moet toch wat nieuws hebben voor ons en nog een vraagje ben jijeen meisje of een jongen!!! doei

 3. Die Leermeester is a man .. hij heet Raj … kya re Sonia … jij bent wel grappig .. ga je nou iedereen hier rond vragen wat voor sex die zijn????

  nou Succes dan!!!

 4. ahh niet waar ik ben niet zo grappig net als!!!
  ik wel het gewoon weten of ze meisje wzijn of jongen zijn nou doei

 5. ahh niet waar ik ben niet zo grappig net als!!!
  ik wel het gewoon weten of ze meisje wzijn of jongen zijn nou doei!!

 6. hoi ik ben aisha ik ben net op deze site gekomen ik heb alles gelezen wij hebben ook een leermeester he. raj is ons leermeester nou ik wil veel over bollywood wten raj.

 7. jah ik ben ook nieuwe op deze site maar ik weet heel veel over bollywood:P:P dus ik kan je wel helpen 🙂 aisha ,, eyy welek afkomst kom jij eigenlijk aisha ??

 8. raj. ..
  ik zou ze eerder verwijzen naar bollywood.com, want jouw verwijzing bevat alleen nieuws over Amitabh Bachchan …maar bollywood heeft meerdere sterren naast The Man !!!!

 9. danke preity je bent best lief maar ik weet ook well over bollywood maar ik wel meer der weten over bollywood.

  doei. aisha

 10. Aisha je kan ook trouwens nu een bollywood cursus gaan volgen he in Den Haag zo binnen kort … daar zal je toch genoeg te weten te komen over Bollywood. Denk het Koorenhuis of zo ….een soort inleiding …

 11. ahh niet waar ik ben niet zo grappig net als
  ik wel het gewoon weten of ze meisje wzijn of jongen zijn nou doei

 12. Raju waarom kopieer je het tekst van Sonia .. of heb je je naam veranderd Sonia!!!

  doen mensen vaak bij reakties he!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.