Shah Rukh Khan in Lux zeepcommercial

Het bekende cosmetica merk ‘Lux’ vierde afgelopen vrijdag in Mumbai haar 75-jarig jubileum in India. Lux heeft altijd nauw samengewerkt met Bollywood actrices van vroeger waaronder Meena Kumari en Madhubala. Maar ook nieuwe generatie vrouwen zoals Aishwarya Rai, Rani Mukherjee en Preity Zinta hebben als model voor Lux gewerkt op grote billboards en andere vormen van reclame.

Shah Rukh KhanMaar Lux pakt het in 2005 toch anders aan. Niemand minder dan Bollywood superster Shah Rukh Khan zal de eerste Indiase acteur worden, die reclame maakt voor de Lux beauty soap. Een rol die traditioneel alleen gereserveerd was voor India’s mooiste actrices. Khan zal, half naakt, badend te zien zijn in een badkuip vol met roze en rode rozenblaadjes.

De Indiase filmster treedt hiermee in de voetsporen van Hollywood legende Paul Newman, de eerste mannelijke acteur die reclame voor het merk maakte. Alleen lag hij, volgens Khan niet in een badkuip met rozenblaadjes.

Lux -

32 REACTIES

 1. Radicale moslims in Bangladesh willen alle niet-islamitische geestelijk leiders in hun land vermoorden. Het Bengaalse ministerie van Veiligheid heeft de regering in Dhaka gewaarschuwd voor een grootschalig offensief. Dat heeft het dagblad Ittefaq maandag gemeld.

  De Bengaalse veiligheidsdienst zegt over duidelijke aanwijzingen te beschikken dat moslimfundamentalisten drie belangrijke religieuze gebouwen in de hoofdstad Dhaka willen aanvallen. Doelwit zijn de hindoetempel Dhakeshwari, de eeuwenoude rooms-katholieke basiliek in de wijk Tejgaon en het boeddhistenklooster Kamlapur. Mogelijk is het plan aan het licht gekomen na de reeks arrestaties die volgden op de aanslagen van 17 augustus.

  Samira

 2. Oh zij/Samira is een dame uit Mumbay .. Zij werkte 2 jaar lang hier als ICT Netwerk beheerder … en is nu volgens het contract terug gekeerd naar haar land India .. over enkele maanden als het haar lukt is ze weer hier bij mij … mijn beste vriendin …

  Ciao

 3. hahaa Rani ben je een jongen???

  wat een vraag zeg!!!!!!!!

  obviously a girl ..Sonia … waar kom je vandaan ????

 4. eyy mensa wie van jullie kijkt naar kaisa yeh pyaar hai so damzzz ik bne helemaal weg van die serie oh mij godd angad is sooo sexy maar niet sexyer dang john want die blijft natuurlijk the top :P:P:P

 5. Weet iemand of de schulden van de IIFA al is betaald???
  Komen ze volgend jaar weer hier naar Nederland of durven ze niet meer .. want ik denk de beslaglegging is nog lang niet opgeheven !!!! of heb ik het mis ???

 6. hai hai everyone .. wrm praten jullie so saai praat over een leuke onderwep so dat mensen er van kunnen genieten kop op zegg::P:P:P

 7. Definitief een streep gezet door de plannen van IIFA 2006.

  Kortom, als je er dit jaar niet bij bent geweest….dan heb je zeker wat gemist !

  Het Bollywood-festival dat deze zomer in Amsterdam werd georganiseerd kost de gemeente bijna 1 miljoen euro.
  Het stadspromotiebedrijf Amsterdam Partners wist slechts 30.000 euro aan sponsorgelden binnen te halen. Van de 350 benaderde bedrijven hebben er slechts 10 hebben bijgedragen. De uitreiking van de Indiase Oscars heeft wel gezorgd voor inkomsten voor Amsterdamse bedrijven. Zo ontvingen hotels 12.000 extra gasten en was de wereldwijde media-aandacht goed voor 46 miljoen euro. De gemeente is niet van plan om nogmaals geld te investeren in de komst van Bollywood.
  Belangrijke organisaties als Schiphol,Het Nederlandse bureau voor Toerisme en Congressen en the Amsterdam convention Board adviseren niet volgend jaar alweer IIFA te organiseren in Amsterdam!

  Pech gehad …

 8. hey
  jammer dat hij geen films maakt ok hij speelt wel in films maar kleine rollen net als saathiya shahrukh maak weer films als khabi khusi gabhi gham of ik bedoel karan johar maak weer een leuke film you ar the best

 9. Hallo allemaal

  ga naar smashits.com

  dan iej je links onderaan

  iets met lux van zoom in
  in die stuk zie je heel de commercial

 10. he weet iemand over de Afghsnse meisje (die mis Engelend bedoel ik) of zij in bollywood is aangekomen of niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.