Louis Vuitton en Christian Dior in Bollywood

Na de succesvolle films Kal Ho Na Ho en Kabhi Khushi Kabhie Gham, is Karan Johar vorige week begonnen met de opname van een nieuwe ‘K’ namelijk Kabhie Alvida Na Kehna. De film kent een indrukwekkende cast met Amitabh Bachchan, Shahrukh Khan Abhishek Bachchan, Rani Mukherjee, Preity Zinta, Arjun Rampal en Kirron Kher.

Het eerste deel van de film wordt opgenomen in Mumbai, de rest in New York. Volgens Johar wordt de film een echte blockbuster. Grote internationale modemerken zoals Louis Vuitton en Christian Dior, die hun naam hebben verbonden aan de film, moeten zorgen voor een frisse, moderne en internationale uitstraling.

9 REACTIES

  1. Mooie ontwikkeling, alleen proberen om het hindustaans erin te houden en niet voor de doeku de film helemaal gora te maken.

  2. weetje ik vind de beste achtor john abraham en
    shahruk khan ze zijn te gek man voor al john abraham hij is heel CoOl vind ik met shahruk khan ik ben afgans maar ik kan ook hindi spreken en engels en afgans natuurlijk

    doei aisha

  3. he afghanen zijn de bbeste tooch aisha en hindoestanen zijn ook de beste afghanen en hindoestanse werken veel samen vanaf vroeger al

  4. jah dat weet ik kareena kapoor wie heeft kaal gezien john abraham was daar de beste en van acchtris was larra dutta de beste.

    doei aisha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.