Bollywood in actie voor goed doel

Bollywood superster Shahrukh Khan is druk bezig met voorbereidingen voor een benefiet show op 17 september a.s. in New Delhi. Samen met andere grote sterren uit het Temptation 2005 team, waaronder Malaika Arora Khan, Rani Mukherjee, Fardeen Khan, Amisha Patel en Zayed Khan, zullen zij geld inzamelen voor een campagne ten behoeve van India’s 70 miljoen gehandicapten.

Shah Rukh Khan

Alles is nu geregeld behalve de locatie. Er is namelijk nog steeds geen toestemming van de autoriteiten om op te treden in het Jawaharlal Nehru Stadion, omdat dit stadion nog niet 100% brandveilig is. Hoe dan ook de show gaat door, want het geld is hard nodig. Een alternatief is het Indira Gandhi Stadion, maar daar kunnen minder mensen in.

5 REACTIES

  1. Altijd goed zo’n show voor humane hulp.
    Maar ja, dit is een wereldwijd probleem.
    De vraag luidt dan ook; 70 mil. gehandicapten, kunnen die wel geholpen worden met de opbrengst van deze show en wie z’n zakken zullen er uiteindelijk mee gevuld worden ? Ik hoop van harte dat deze sterren hun hart op de goede plek hebben om deze hulpbehoevende mensen te helpen.

  2. de sterren bedoelen het goede om de 70 milj gehandicapten te helpen moge God hun zegenen. en voor de mensen die hun zakken willen vullen moge God hun straffen

  3. temptation me parece un concert recontra fabuloso mas q todo los acores como shahrukh rani preity priyanka arjun and saif ali is the concert del año 2004.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.