Bollywood ster in Disney film

Aishwarya RaiBollywood actrice Aishwarya Rai, die momenteel werkt aan ‘The Last Legion’ in Tunesië, maakt deze week weer een grote stap in haar carrière. Volgens haar manager Simone Sheffield, heeft de beeldschone actrice getekend voor een rol in de Disney productie ‘Rearranged’.

De film gaat over een vrouw die toestemt met een door haar beste vrienden afgesproken huwelijk. Audrey Wells zal de romantische comedie regisseren voor Disney’s Touchstone Pictures. Audrey Wells’ laatste project was de Miramax film ‘Shall we dance?’. De rest van de cast in de film is nog niet bekend. ‘Rearranged’ wordt in april 2006 opgenomen.

De fans van de voormalige schoonheidskoningin zijn niet blij dat ze Bollywood heeft verlaten na de film ‘Devdas’. Maar voor de actrice lijkt het de beste stap. Ze heeft zeker 11 projecten die haar bezig houden tot 2007.

11 REACTIES

 1. Deze mooie vrouw moest allang deze stap hebben gemaakt.

  De mensen hebben alle kwaliteiten om in Hollywood te kunnen acteren.
  Er moeten nog veel meer komen
  Heel goede zaak
  Er moeten ook nog Indiase zangers komen.
  Met name zangers(ressen)die engelse liederen zingen.
  Want ze hebben de kwaliteiten
  Jongens gewoon de markt overnemen
  Ieder krijgt zijn kans

 2. hmmmm jah se is wel mooi maar de film bride and prejudice was dus egt NIX! duz ben benieuwd wat de volgende filmen worde!

 3. Bollywood en hollywood gaan niet samen.Ik heb 3 films van samenwerking gezien en ze waren alle 3 niks.Ik vind de engels/amerikaanse acteurs die ze d’erin gebruiken niet mooi.

 4. Bride en prejudice was niks nee, aish was ook dik in die film, ze was niet zo mooi als in haar bollywood films. Volgens mij gaat het ook niet echt goed samen. Bollywood films zijn sprookjesachtig gemaakt en gefilmd. Daar lijkt alles een sprookje vol pracht en praal. In hollywoodfilms vallen ze dan door de mand, het past gewoon niet.

 5. […] Het Amerikaanse media- en amusementsconcern Walt Disney neemt het populaire kinder-tvkanaal Hungama uit India over. Disney zal naast de overname ongeveer $15 miljoen betalen voor een belang van 14,9% in UTV Software Communications. UTV produceert tv-programma’s, tekenfilms en Bollywood films. Andy Bird, president van Walt Disney International, gaf aan dat Disney tv wil gebruiken als ingang voor het opbouwen van het merk. Daarnaast wil het consumentenproducten ontwikkelen in India. Het is niet de eerste zet van Disney op Bollywood gebied. Eerder kon je op Bollywood.NL al lezen dat Bollywood actrice Aishwarya Rai getekend had voor een rol in de Disney productie ‘Rearranged’. © Bollywood.NL […]

 6. ze is wilt meer en meer mah ja ze is bekend geworden dankzij bolliwood maar ze is weg gegaan dat is pas niet leuk.

 7. ik denk niet dat ash het in hollywood gaat maken want in de B-films scoort ze al slecht laat staan in de A-films maar ik vind haar in bollywoodfilms wel goed(sommige dan niet allemaal vond de film SHABT echt 10x niets maar devdas weer wel)

  xxxxxx laila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.