Relletje over Bollywood film ‘Sarkar’

Al-MaktoumOlympisch kampioen bij het schieten, Ahmed Al-Maktoum, is boos op de producenten van de film Sarkar. De sporter uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) zegt dat hij in de film afgeschilderd wordt als huurmoordenaar.

In de film, die gaat over de Indiase onderwereld, heeft één van de hoofdrolspelers het over “het inhuren van een gouden medaillewinnaar schieten uit Dubai” om een rivaal te vermoorden. Al-Maktoum, die vorig jaar de eerste en enige gouden medaille won voor de Verenigde Arabische Emiraten, ziet hiermee een verwijzing naar hem. Hij wil deze verwijzing uit de film geschrapt hebben. De Arabier vindt de verwijzing naar een Olympisch kampioen een belediging voor alle Olympische kampioenen en snapt niet waarom dit stuk in de film moest.

Lees meer: BBC | Bollywood film irks UAE champion

4 REACTIES

  1. Deze goede man is of echt een onderwereld figuur of hij is zo dom als een deur.

    Enerzijds kan het zijn dat de waarheid hard is aangekomen en anderzijds dat hij het niet weet dat het om een dood gewone film gaat.
    ]het is wel zo dat er zich maffia achtige praktijken voor doen, en daar gaat de film over, maar dat deze meneer zich aangesproken voelt kan ik niet begrijpen.
    Is ook een manier om intersant te doen.

  2. de film sarkar vond ik echt vett de bollywoodversie van godfather deel 2 schijnt ook al te komen en dan speelt ash de tegenspeler te zijn van abhi maar katrina was ook goed in deel 1

    ben dus echt benieuwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.