Wereldwijde première film No entry

Vandaag (26 augustus) vindt de wereldwijde première plaats van de Bollywood film ‘No entry‘. De film werd gisteren, tijdens een persconferentie in Mumbai, door Bollywood actrice Bipasha Basu gepresenteerd. Naast Basu spelen de filmsterren Salman Khan, Anil Kapoor, Fardeen Khan, Lara Dutta en Isha Deol een rol in de film.

No entry: Bollywood

‘No Entry’ gaat over de sexy en verleidelijke Bobby (Bipasha Basu), die voor veel chaos, commotie, crisis en hachelijke momenten zorgt in de levens van drie mannen: een getrouwde man (Anil Kapoor), een vrijgezel (Fardeen Khan) en een ‘getrouwde vrijgezel’ (Salman Khan).

5 REACTIES

  1. ik hoop dat NoEntry in nederland in de bios gaat draaien het lijk me een hele leuke film het moet wel een leuke film want salman speelt er in ik heb vandaag maine pyaar kuch kia het was echt zo lachen

  2. lijkt me een leuke film hoor de beste filmsterren spelen erin jammer dat priyanka chopra of kareena kapoor of aishwarya rai niet in spelen jjah toch dat werd het een super film

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.