Bollywood ster Aamir Khan promoot Toyota

Bollywood ster Aamir Khan is de nieuwe brand ambassador voor het Japanse autobedrijf Toyota Motors. Tijdens een persconferentie op 17 augustus in Mumbai, presenteerde Khan de nieuwe Toyota ‘Innova‘. De Inova is begin dit jaar uitgebracht en kost tussen de 15.000 en 22.000 US$.

Aamir Khan: Toyota | by REUTERS

Toyota heeft de Bollywood ster benaderd, omdat zij streeft naar een groter aandeel in de snel groeiende markt voor auto’s in India. De automobiel gigant hoopt in 2010 een martkaandeel van 10% te hebben en denkt ook aan het introduceren van andere type auto’s, waaronder de zogenaamde compact cars.

4 REACTIES

  1. goede zaak…typisch khan weer…toyota doet namelijk veel aan india-fondsen-ontwikkeling sponsoring…al die andere fabrikanten NIET..toyota hoeft dit niet te doen…maar doet het wel..to give back!! goede keus amir…!!

  2. what’t hell r u doing in toyota add amirbhi? go to back to tollywood……..heeeeeeeeeeeeeeee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.