Aishwarya Rai fulltime in Hollywood

Het grote Hollywood hoofdstuk voor Bollywood superster Aishwarya Rai is nu echt begonnen. Na de voltooiing van twee internationale projecten ‘Provoked‘ en ‘Mistress of Spices‘, is Aishwarya momenteel fulltime bezig met haar groot Hollywood project ‘The Last Legion‘. Zij vertrok vorige week vanuit Mumbai naar Tunesië via Parijs, samen met Hollywood acteurs Colin Firth (bekend van Brigitte Jones) en Ben Kingsley (bekend van de film Gandhi).

Aishwarya Rai - mistress of spices

In ‘The Last Legion’ speelt Aishwarya de rol van Mira, een rebelse krijger. Hiervoor moet zij heel veel paardrijden en zelf wat stunts uitvoeren. De film wordt geregisseerd door Doug Lefler en geproduceerd door Martha en Rafttaella De Laurentiis. Opnamen vinden plaats in Slowakije en het is de bedoeling dat zij daar verblijft tot 15 november dit jaar.

Geruchten gaan de ronde dat zij in de tussentijd ook aan een modeshow van designer Roberto Cavalli mee gaat doen. Cavalli is onder de indruk van haar schoonheid en heeft haar daarom hiervoor gevraagd.

33 REACTIES

 1. Goed zo Aishwarya.. zet hem op!!
  Prinses!! 🙂
  Miss Rai.. de mooiste persoon ooit
  xje Ishwar je prins 🙂

 2. ashwaria is meer een model dan een actrice. met alle respect voor haar en haar fans!!
  Ik steun haar meer in opzicht van modellen werk en represantatieve van India en de Indiaase cultuur, maar niet om films te maken.
  Ik blijf wel zeggen en toegeven dat ze een ontzettend mooie vrouw is. Een vrouw van wie elke man wel over kan dromen!!
  Maar laten we nou eens eerlijk met elkaar zijn en concluderen dat ash helaas niet over acteer talenten beschikt. Ik heb veel films van haar gezien maar geen een heeft het meederdeel van de kijkers kunnen overtuigen over de beschikking van acteer talent. Als model moet ze wel zeker doorgaan want die schoonheid en gedrag heeft ze wel ervoor!

 3. hey
  ik heb devdas gezien met sharukh khan en aishwayra rai ik vond die film ni slecht ma ik heb er betere gezien ma aishwayra blijft top

 4. K vin ut egt nie leuk dat ze in amerikaanse films acteert pff lomp man
  ze moet gewoon in indiua blijven i mean in hindustaanse films acteren want dankyij india is zij zo beroemed geworden

  maa knap is ze wel..!! eerlijk is eenmaal eerlijk maar k had liever gewild dat ze in india was

 5. Alless.. rot op jij klootzak vieze achterlijke hindostaans film hater .. wat doe je hier als je klote opmerkingen hebt over Bollywood en als je het niks vindt .. god damn scram u mthfr …. jij zit de hele tijd te lullen dat Aishwarya 10 kilo make up op heeft yeah right dan nog word zij eerder gevraagd dan die Halle Berry en whatever die jij zo bijzonder mooi vindt .. ****

 6. Wow Aless wat houd jij er een geweldige mening op na zeg! Maar volgens mij ben je geen echte Bollywood filmkenner of beter gezegd helemaal geen filmkenner at all! India maakt namelijk 1000end films per jaar!! Meer dan de helft zijn idd flops! Maar dat heb je ook bij Amerikaanse films. Want meestal worden alleen de blockbusters van Amerika hier in de bioscopen gedraaid. Er zijn genoeg films die gewoon op DVD uitkomen! Zo heb je dat ook bij Indiase films. Niet alles is rotzooi! Laatst was er een artikel verschenen dat Dilwale Dulhania Le Jayenge al meer dan 500 weken in de bioscopen van India draait!! Dat is toch een prestatie, voor een typisch Indiase film!
  Conclusie: niet alle Bollywoodfilms zijn rotzooi!!!!!…

 7. ofcourse Amitabh is cute .. ik weet niet wanneer ik dat zei ,,maar als je het zo boven water brengt zeg ik het dan nu … Amitabh is very cute …en ik denk jij jaloers?????? daarom zo een reaktie en zit te lachen bij deze … want volgens mij zie jij er niet uit .. hahahahaha …. but still Amitabh is cute …

 8. Alless. hou je bek dicht ok … jij bent hier een hond door alleen maar leugens te vertellen on mensen hier op te hitsen …. natuurlijk gebruikt elk fimlster make up .. maar echt 10 kilo .. neen hoor .. mischien doe jij dat om naat buiten te gaan want zoals Amitfan dat zei .. zie jij er echt niet uit dan gezien je reakties … dus jongens effe ophouden met dat gezeur.

  groetjes Angela loves Abhishek

 9. Jongens, volgens mij heeft iedereen het recht op een eigen mening. Als “aless” Indiase film rotzooi en Ashwarya lelijk vindt moet hij/zij dat zelf weten. Als wij van mening zijn dat die Aless een simpel, gefrusteerd figuur is die zonder onderbouwing bollywood op een achterlijke manier loopt te dissen, dan is dat ook onze mening toch? Daar hoeven we niet voor te gaan schelden. Laat die loser maar schreeuwen, blaffende honden bijten niet – zegt m’n moeder altijd…

 10. ik vindtook dat aishwarya rai dat zwe in indiaase films moet blijven en ze is de best ik wou dat uik net zo mooi was en ze gebruikt hele maal niet veel make up als je documentaire volgt dat had je verstand van en als je hekel heb aan bollywood wat deed je op deze site

 11. he maar jongens kijk elke mens heeft iets verkeerd de ene de oog zoals aishwarya rai niet omdat ik een hekle aan haar maar is toch zo nou jah ze is in ieder gevan wel knap dat moet ik wel zggen

 12. ik vind aswaria de mooiste ik wouw dat se me moeder was egt waar en ik hou van haar en nog veel kusjes aswaria
  Door Aradhna Raghunath
  je bent de mooiste
  egt waar en ik meen het

 13. hoi beetje respect hier jajaja …. Ashwarya is niet de mooiste vrouw,maar zij is inderdaad geen hoer .. leer netjes praten kleine kulie …

 14. maar wat maakt het uit mensen als ze lelijk is of mooi ze maakt film zoals vele andere en verdient haar geld dus… en moet zo doorgaan want die filmen verkopen

 15. how intresting my favourite heroin ash
  i am very happy about u in holly woodfilms
  god bles u.

  zulfiqar ali

 16. ufff mensa wrm jullie so gelijk flippen over iemandse mening , jullie kunnne ook op normaale manier zeggen en praten, dan kan iedereen op normale manier met elkaar omgaan en goed discusieren, en niet gelijk zoals sommige figuren hiero gelijk domm doen maar goed ik wil niet veel zeggen maar 1 ding wat ik altijd zeg is PEACE
  en OHJAH WRM VERGELIJKEN JULLIE MENSEN MET HONDEN????? SHAME ON YOU GUYSS

 17. ik vind aishwarya de beste en de knapste vrouw ter wereld en iedereen heeft zijn eigen mening het is wel leuk om een keer in een hollywood haar te zien spelen is wel apart en ik denk dat ze het kan ook! mensen niet iedereen is gelijk dus recpecteer elkaar 🙂

 18. Hé Bollywood fan en Bollywood haters,
  Ik denk dat jullie onnodig ruzie maken over die gasten.
  Het zijn gewoon mensen die netals iedereen hun werk doen op één en ander manier om geld te verdienen. Zouden jullie ook niet willen doen?
  Als één van jullie ook miss world of een mister world was geweest.
  Kom op wat zegt je daarop.

 19. Mensen !!
  Wie vindt bollywood beter dan hollywood??
  bollywood beter typ 1 hollywood beter typ 2
  Ikj vindt het raar dat zommigen alleen maar agter hollywood zitten
  Aishwarya is mooi en knap 😀 😛 l0wl hieroj

 20. aiii Bollywood hatersssss fakaaa hierrrrrrr…
  aiii Hollywood is well chilllll…..
  all die lekkre meidenn daar zooo in Bombayyyyyy…
  alle maal zijn zoo leker hoor met welke zou ik willen zijn voor alltijd of trouwenn
  ehmmmmm …
  zou ik niet weten hoor:P:):)

 21. ja jij ashwin tenkt alleen maar aan die ‘lekkere’ meiden, maar als je eens goed je hersenen had gebruikt zou je merken dat verlegen en onopvallende meisjes je de beste toekomst ooit geven, en ze zijn geen banga’s zoals sommigen misschien denken
  nou doei doei allemaal
  en ik ben geen hater van niemand, ik geef alleen m’n mening

 22. Waar ik een hekel aan heb is dat sommige mensen zeggen: ze is alleen mooi met 10kilo make up:-S waar slaat dat nou op??? als iemand mooi is dan is die echt mooi..die neus van haar, die ogen en mond dat is van haar en niet nep..dus of ze is met make up of zonder ze is en blijft mooi..en wat betreft haar acteercariere, ze kan heel goed acteren en ik snap die mensen niet die zeggen dat ze niet zoo goed kan acteren…dan hebben ze zelf niet veel verstand van wat is acteren.

 23. aaah man ik vind niet al haar films mooi slechts een enkel maar aish is wel knap net als sneha ullal die 18 jarige actrice die als 2 druppels water op haar lijkt kijken hoe ver die het gaat schoppen

  en zou aish ook knap zijn als ze bruine ogen had gehad dan zou ze er wel anders uit zien

  laterz
  -xxx- laila

 24. hoi iedereen,
  waar maken jullie je druk om aisw.ze is niet voor niks actr. geworden ze doet het goed beter dan jullie. ik denk dat veel meiden op haar willen lijken dus

 25. Hoiii…

  sommige van julie reacties zijn echt grof. Mja goed… iedereen heeft zo zn eigen mening over aish. Ik vind haar in ieder geval echt heel erg mooi en ik vind dat ze wel goed acteert. Heel vaak hangt het er ook denk ik vanaf wat je rol is en hoe je moet spelen dat ze af en toe overdreven overkomt. Maar ik vind haar echt een mooie en goeie actrise… vooral in umrao jaan had ze me geraakt 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.