Speciale horloges voor Bollywood film

Het Indiase horloge- en sieradenbedrijf ‘TITAN’ heeft, ter gelegenheid van de première van de nieuwe film ‘Mangal Pandey, The rising‘, een aantal unieke horloges uitgebracht. In de film speelt Aamir Khan de rol van Mangal Pandey, die het Indiase volk leidde in haar strijd naar vrijheid en daardoor India’s eerste revolutionaire vrijheidsstrijder werd.

Mangal Panday watches by TITANDe horloges zijn volgens de fabrikant daarom speciaal ontworpen om de geest van de vrijheid weer tot leven te roepen. Ze symboliseren de stappen van een held. Een held die een beweging naar vrijheid op gang bracht aldus de fabrikant, die hiermee verwijst naar de vrijheidsstrijder Mangal Pandey en de ware historische gebeurtenissen die te maken hebben met de opstand onder Indiase soldaten in 1857.

Onder de naam ‘TITAN groet een Titaan’ (het woord Titaan of Titan is afkomstig uit de Griekse mythologie en duidt op een reusachtig, geweldig en/of krachtig persoon) wordt ook een prijsvraag georganiseerd. Bezoekers van de TITAN site kunnen een etentje winnen met Aamir Khan. Daarnaast worden 10 Mangal Pandey horloges, 200 muziek CD’s & 200 muziek cassettes (?) weggegeven.

Mangal panday

Eerder kon je hier lezen dat Mangal Pandey, The rising op 3 augustus de openingsfilm van het Locarno Film Festival in Zwitserland was. De film van regisseur Ketan Mehta gaat deze week, op 12 augustus, wereldwijd in première.

Zie ook: Verfilming verhaal van Indiase vrijheidsstrijder Mangal Pandey

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.