Aishwarya en Hrithik voor het eerst samen in film

Het was al enige tijd bekend, maar nu is het officieel. Bollywood megasterren Aishwarya Rai en Hrithik Roshan zullen voor het eerst samen te zien zijn in de nieuwe film ‘Akbar Jodha’. In de film van Ashutosh Gowarikar (regisseur van Lagaan en Swades) speelt Aishwarya de rol van prinses Jodhabai en Hrithik die van Akbar.

Aishwarya Rai en Hritik Roshan

Het is niet het eerste project van deze twee: Aishwarya en Hrithik werken ook samen aan Dhoom 2. De beeldschone actrice werkt ook hard aan haar internationale carrière. Zo is zij binnenkort samen met Brad Pitt te zien in de film ‘Buddha’ van Shekhar Kapoor. In deze film zal ook Richard Gere een kleine rol vervullen.

51 REACTIES

 1. hey weet je hoe vet het is dat de knappe aishwarya rai met de beste filmster speelt hrithik roshan is echt vet gaaf ik denk dat het een kei leuke film zal worden nou dat weet ik zeker!

  nou jah ik hooop dat ik hem snel e zien krijg!

 2. ik vind het dat deze film zo stom word
  omdaat hritik roshan zo stom film speelt
  en jij wat zit je te kletsen hritik roshan
  de beste film ster ja hoor! john abraham is de beste film ster. en als je nieks kan
  schrijven schrijf dan nieks.

 3. Leuk die 2, ze kunnen beiden heel goed dansen.

  Ik wil mijn menig uiten over het gebruik van de Nederlandse taal die op de reacties worden gegeven. Het kan echt beter!!!!

 4. en poesje wat heb je tegen de stome nl taal het is gewoon een k*t taal klaar!!!!!!geen comentaar meer.

 5. en als jij het zelf goed kan geloff me komt er geen ene kaaskop die tegen je gaat zeggen ohh wat spreek je goed nederlands!! moet je eeffe een feesje geven omdat jij zo goed kan!!

 6. hey katrina wat doe je dom ik heb toch gelijk hritik roshan is toch ook de beste nou jah sommige mensen kunnen niet tegen hun jaloersheid

 7. he eindelijk komt een film van hritik ik heb hem echt gemist en het is nog leuker dat mooiste mensen samen spelen ik denk dat het leuke film wordten in en weet iemand wanneer dhoom2 uit komt

 8. ik vind wel leuk dat aish der in speelt \
  maar dat hritik der in speelt niet maar jah je hebt eige smaakt en jhon is wel goed en amita batchen

 9. ik zal zeggen dat aswaria niet kan acteren dus het zou geen leuke film worden hhooor ik kijk die film echt niet zo stupid illlll

 10. och man aswaria meen zich heel veel of zij alles heeft nou dat zou ik niet zeggen zij heeft alleen mooie ogen veder niks

 11. ik wens dat die film de beste zule worden .ik vind Aishwarya best veel mooi maar, ik vind Hritik mooier en luiker dan Aishwarya! ik dank dat ik de grotste fan van Hritik ben!!ik wens hritik heel veel sucsses!!

 12. Hallo iedereen,

  Ik vind het echt leuk dat Ashwarya Ray en Hirthik Roshan samen in 1 film gaan spelen.
  Want ik vind ze er goed bij elkaar passen.
  En Ashwarya is echt hartstikke knap.
  En het kan me niets schelen wat andere ervan vinden want iedereen heeft z’n eigen mening.
  En zelf vind ik Hirthik Roshan ook wel een knappe man.
  Is Ashwarya eigenlijk al getrouwd?
  En is Hirthik Roshan ook al getrouwd?

  Groetjes Ash fan

 13. hola
  ik hoop dat leuke film wordt.maar ik weet niet zeker of de hoofdpersonen bij elkaar passen.wat ik bedoel is dat hrithik jonger zal lijken dan aishwarya(dat is ook zo)dan lijkt net alsof moeder en kindje.snap jullie een beetje

 14. dag iederen ik ben nigina i!k ben 7-8jaar ik hou van hritik en aishwary ik hoop dat dit film een leuke film zal worden!!!!!!I LOVE HRITIK!!!!een dikke zoen van nigina voor hritik!!!!

 15. het wordt wel leuk geloof ik .. want ze zijn allebei supersterren .. en knap of course .. alle films van hrithiks zijn leuk btw ..

  xxx

 16. Gewelidig, deze film wordt zeker naar mijn idee een superhit. Het is een feit dat zowel Hrithik als Aishwarya zeker de beste acteur/ actrisse zijn die India zich maar kan bedenken. Jammer dat de filmindustrie dit niet eerder inzag. Kortom, verheug me er nu al op!

 17. hey
  ik vind Ashwarya echt top zij is zo knap al vind ik Hrithik niet de beste acteur,zijn films zijn wel goed ma miisschien ben ik een beetje ouderwets ma ik vind shahrukh khan nog altijd de beste

  kiss kiss

 18. he aishwarya fan jij wou toch weten of aishwarya rai getrouwd is nee aishwarya rai is niet getrouwd en jee wilt toch weten of hrithik roshan is getrouwd nou hrithik roshan is wel getrouwd met de de meisje die heet suzanna ze is kanpper dan shah rukh khan ze vrouw

 19. hello
  je ma pelle sanae
  jaime tous les film surtout
  kahona*aap mujhe
  na tum gano na gham
  ilove india *
  i miss you
  kiss you kiss you

 20. wa hoor ik??
  hrithik roshan is nie knap!! maar acteren kan die het beste van allemaal!!!
  en jullie allemaal belgen
  wa weten jullie wel van hindoes??
  ga vallen op belgen
  hihi
  lol
  srry
  grapke

 21. niemand is perfect .. hij is geen toppie in acteren maar in dansen wel zoals walid het aangeeft!!!!!!! voor de anderen geldt het weer anders !!!!! goed in praatjes en down in dance!! maar toch Hrithik is best cool want hij is best grappig soms … toch zeg ik geef mij maar liefst Abhishek of Salman Khan of Amitabh Bachchan !!!! zij zijn gewoon leuker!!!

 22. Aishwary past niet egt bij Hrithik,,maar wel leuk dat ze samen een film maken ben benieuwd hoe die zal zijn!!!Aishwaryy is veeeel mooierr dan hem..xxx

 23. hello I LOVE YOU HIRTHIK I´M peruian please mandenme informacion de hirthik si alguien habla espanish

 24. hey mensen alles goed ik vind pretty zinta
  alle mooieste meisje terwerld
  oke
  dussss niet over pretty praten
  oke
  zij moest gaan winnen een niet rani
  ik vind dat rani heel lelijk film maakt

  naooo ik moet gaan oke doeiiiii
  ik vind pretty allemooieste meisje terwerld oke doeiiiiiii

 25. hallO Celina gaat NL leren prAten OfzO…:s
  maJa datt van Hritik & Aishwarya wOrd C-kers gOed!!!!!

  CiaOóóóó

 26. Hritik Roshan en Aswaria maken nu eindelijk samen een film de twee beste mensen uit bollywood het word een plezier 😀

  DUS MENSEN NIET MISSEN DEZE MOET JE GEWOON ZIEN !!!!

 27. nee hoor dit is toch al de 2e film die ze samen maken dhoom 2 acteren ze ook met elkaar en nu deze film dan kom je uit op 2

  namaskar laila

 28. je vous suette une belle vie saliman khan je regarde tout vos filles j’ai 13ans je suis d’Algérie ( Oran) je remercie beaucoup zée afleme qui nous passe t’es filme les plus manganique j’aimerai bien te rencontré et te voire en personne et le plus beau de t’es filmes c’est (jedha akbar) j’ai trop aimes merci bay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.