Regen treft ook Bollywood filmsets

De BBC meldt dat de hevige regenval in India niet alleen aan meer dan 900 mensen het leven gekost, maar ook dat de Bollywood filmindustrie klappen heeft opgelopen. Bollywood producers in Mumbai (Bombay) maken de balans op na de hevige regenval, die de afgelopen dagen veel filmsets heeft beschadigd. Volgens Bollywood trade analist, Komal Nahta, bevinden zich veel filmstudio’s in de overstroomde gebieden.

Overstroming Mumbai

“Bollywood is drie dagen volledig gestopt met functioneren, aangezien de hele filmindustrie in het noorden van de filmhoofdstad te maken heeft gehad met een regenval van 65 cm” aldus Nathana. Vanwege het noodweer zijn opnames gestopt en uitgesteld en zijn vertoningen in bioscopen geannuleerd. Ook is veel waardevol materiaal verloren gegaan omdat ook huizen en kantoren van producers en filmsterren last hadden van het hoge water. Uiteindelijk valt het, vergeleken met het menselijk leed, nog wel mee en zal de industrie er wel overheen komen.

Terwijl het gisteren (zondag) de hele dag heeft geregend in Mumbai en de autoriteiten vrezen dat het aantal slachtoffers wel boven de 1000 zal liggen, maken Bollywood celebrities zich druk om dingen als hun dagelijks bad. Volgens dit weblog vind Amitabh Bachchans echtgenote het zo erg dat hij al drie dagen niet heeft kunnen douchen. Een stukje van dat bericht:

And oh, the Bachhans also had another mini trauma in the house – Her son, actor Abhishek Bachchan, also had a tough time. “There was five feet of water in the house and my son had to balance a tray with some eatables and a bottle of water on his head to reach his grandmother, who was on the first floor of the house,” said Ms Bachchan. “Fortunately, he is a tall man,” she added…

De ‘gewone man’ heeft geen drinkwater, geen elektriciteit en moet leven tussen kadavers van dieren die ronddrijven. Waar maken die celebrities zich dan druk om?

5 REACTIES

  1. Oh jee vind ther erg voor die mensen daar .. mijn phoewa is nu momenteel ook daar .. ik hoop dat ze het wel kan redden .. en over 4 weken vertrekken wij van hier .. damnzzzzzz .. ik hoop dat Amitabh Bachchan zich wel kan redden in die situatie .. want hij kan heel makkelijk door die viezigheid allerlei ziektes op lopen … niet te vergeten hoeveel mensen er ook nu zijn overleden al bijna of zelfs mischien meer dan 1000 tal …ik vrees het erg Voor Amitji .. zijn vrouw zit lekker droog .. alleen schoonmoeder .. zoon en man zijn in de shit beland …

  2. he wat is dat erg maar er zijn inderdasad veel mensen doodgegaan en dat vindt ik kei erg ik hoop dat amittabh bachaan zich kan redden en dat alles goed gaat met hem en dat hiij lang zal leven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.