Beslaglegging organisatie IIFA Awards

Volgens de Amsterdamse zender AT5 is er beslag gelegd op de Nederlandse rekeningen van de organisatie van de Bollywood-awards, de IIFA. De organisatie van het festival dat begin juni werd gehouden moet nog bijna 100.000 euro aan een groep limousinechauffeurs betalen. De advocaat van de chauffeurs is bang dat IIFA niet meer kan betalen en heeft beslag laten leggen op de rekeningen. Hij hoopt dat de gemeente eventueel garant wil staan.

Woordvoerders van de gemeente hebben laten weten niet garant te staan voor onbetaalde rekeningen. Het is een zaak tussen de chauffeurs en de organisatie, aldus het stadhuis.

Zie ook het bericht “Chauffeurs eisen geld van organisatie Indiase Oscars” van de Telegraaf

17 REACTIES

 1. Owhnee he

  Ik heb gehoord dat het volgend jaar in Suriname wordt gehouden.
  En nou kunnen wij het hier in NL wel vergeten 🙁

 2. he Rani hoe weet jij dat het volgend jaar daar in suriname wordt gehouden kom op . zeg eens is dat waar en waarh heb je het gehoord .. ik moet dan optijd gaan boeken .. anders kan ik het niet meemaken … geef eens een seintje joh ..

 3. Hoi mensen kijk op http://www.dbsuriname.com onder de tab bollywood masala … een hele beschrijving van Amitabh zijn leven … een mooie baby picture van hem is er ook daar te bezichtigen … sjoooooooooo schattig jaar …

 4. Ambitabh ik weet niet 100% zeker.
  Alleen ik heb het van veel mensen gehoord.
  Maarjah.
  Als het toch in NL is.
  weet je dat wel voor Januari denk ik
  dan laat ik je wel weten

 5. thnx rani ,,maa rik denk da tik het wel eerder weet als het wel hier in NL wordt gehouden .. maar toch bedankt voor je reply … ur the best ..

  Amitabh Ki Deewani

 6. Maar Je bedoelt De bollywood Oscars
  Ik heb gezien
  als het niet in amsterdam zou worden gehouden
  dat het dan in Dubai of Casablanca word gehouden

 7. Hoi, Fans van Amitabh Bachchan

  Heb met veel moeite zijn autobiografie kunnen kopen die mede dankzij zijn adorable vrouw twee jaar geleden op de markt is verschenen, kostte mij 75 euro maar had er wel voor over aangezien ik een huge fan ben van mr. Bachchan.
  Titel: to be or not to be Amitabh Bachchan.
  Geschreven door Khalid Mohammed in combinatie met MRS. Bachchan!
  Hele mooie fotos van de hele familie!!!
  Groet

 8. Het bovenstaande nieuws bevestigd niet an ders dan het betaalgedrag van de Indiers…..
  Zakenlui die zaken hebben gedaan met Indiers kunnen meepraten.

 9. Hoi sharita /// wilt graag weten waar je dat boek heb gekocht want ik zelf was er vorig jaar hard op zoek naar maar vond het niet echt .. was wel op de markt maar jah …
  geef een seintje als je meer over weet …

  Amitabh KA Deewani

 10. wwah nou nederland ga er maar gauw p zoek naar geld nou jah de chauffeurs hebben geluk om hun te zien had ik maar hun gezien nou jah toch bedankt bye bye bye amitabh bachchan fans

 11. zo te zien komen de sterren heus niet volgend jaar hier naar toe .. want hun schuld is nog niet volledig uitbetaald .. lolzzzzzz

 12. Dat de IIFA in Suriname gehouden zal worden, lijkt mij sterk!! Suriname is er qua organisatie niet klaar voor om zo’n mege evenement te gaan begeleiden/bekostingen. Het zal vast wel in Europa ergens gehouden worden. Verder is het ook zo dat er veel geld wordt geinvesteerd in dit evenement, dit jaar had Amsterdam Partners meer dan miljoen geinvesteerd om alles op poten te krijgen, dus ga maar na! (Ze hebben gelukkig wel alle kosten eruit kunnen halen en winst kunnen maken) Zal de IIFA daadwerkelijk plaatsvinden in Suriname…….(We’ll see)

 13. vindt het een schande dat I.I.F.A. de rekeningen van van de limousinebedrijf nog niet heeft betaald, dat is slecht voor de indiaanse flimindustrie ze vullen lekker hun zakken over de bevolking van india die hier wonen, en er voor hebben gespaart, het kaartje koste 260,00
  hoe halen ze het in hun hoofd, en dat ze dan de schulden van het limousinebedrijf nog niet betaalt hebben,is weer een negatiefbeeld van de indiaanse bevolking ik denk dat amsterdam eerst een bankgarantie gaat vragen voor dat ze voet aan land zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.