Bollywood nieuwkomer in film Sholay

Gisteren kon je op Bollywood.NL al lezen dat Amitabh Bachchan de rol van Gabbar Singh (Amjad Khan) gaat spelen in de film Sholay. Bachchan speelde in de vorige versie van Sholay de rol van Jai. De krant The Hindustan Times, bevestigde vandaag dat Bollywood nieuwkomer ‘Mohit Ahlawat de rol van Jai in de nieuwe versie gaat spelen.

Ahlawat debuteert op 19 augustus a.s. in de film ‘James’ van Ram Gopal Varma. Deze regisseur maakt er een gewoonte van nieuwe gezichten en nieuw talent te introduceren. Vivek Oberoi is één van de sterren die Ram Gopal Varma naar het witte doek bracht. Volgens de regisseur is de nieuwe film ‘James’ spetterend en is Mohit Ahlawat te vergelijken met iemand als Hrithik Roshan. Niet voor niets noemt Varma Ahlawat de volgende grote ster van Bollywood.

Ahlawat is 27 jaar oud, komt uit Panipat, Haryana en woont nu in Delhi. Drie jaar geleden was hij voor het eerst te zien in de videoclip ‘Laila’ van Stereo Nation.

5 REACTIES

  1. ja he tmoet een toppie worden .. maar mischien niet effe top als Baghban …maar effe goed als de oude Sholay ..

  2. Hi

    mohit.

    i m from Haryana. i like be ur frnd. plz tell me something abt u on my yahooid shyan_sharma@ yahoo.com

    plz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.