Bollywood acteur Salman Khan onder vuur

Salman Khan - BollywoodIndia is al de hele week in de ban van protesten die gericht zijn tegen Bollywood acteur Salman Khan. De aanleiding is een geluidsopname waarin te horen zou zijn dat Salman Khan zijn ex-geliefde, voormalig Miss World en Bollywood superster Aishwarya Rai, uitscheldt en bedreigd. Aishwarya Rai zou tegen haar wil mee moeten doen aan een aantal shows die gesponsord zijn door mafia leider Abu Salem.

Volgens fanatieke aanhangers van de Nationalistische en rechtse Hindoe partijen zoals de Bharatiya Janata Party komt in de gesprekken duidelijk naar voren dat Khan op de hoogte was van een aantal bomaanslagen in 1992 in Mumbai, die het werk waren van de mafia. Khan wordt hiermee aan de onderwereld gelinkt. Demonstranten gingen daarom de straat op om te protesteren tegen alles wat met Salman Khan te maken heeft. Zo verstoorden zij afgelopen vrijdag een screening van Khan’s nieuwste film ‘Maine Pyar Kyon Kiya‘ en eisten zijn arrestatie. Ook werden foto’s en poppen van Salman Khan in brand gestoken.

Salman Khan - Bollywood

In een intervieuw dat gisteren te lezen was in de krant The Times of India, legt Khan uit dat de audio opname uit 2001 nep is. De tape zou gemaakt zijn door gangsters die Bollywood met zwart geld financieren en Khan in het verleden ook al gechanteerd hebben. “Ook de bomaanslagen zijn uitvoerig onderzocht door de politie van Mumbai en nergens komt mijn naam naar voren” zei Khan in de krant.

Khan was al eerder negatief in het nieuws, ondermeer omdat hij terecht moet staan voor het doorrijden na een ongeval in 2002. Hierbij kwam een dakloze man om het leven.

Het bovengenoemde audiobestand is hier te downloaden

78 REACTIES

 1. Laat die man toch met rust! ik snap niet dat mensen zich om iets wat blijkbaar niet waar is druk maken. als het waar was geweest hadden ze hem 4 jaar terug gearesteerd. het is gewoon werk van mensen die hem niet kunnen uitstaan en jaloers zijn op zijn succes.

 2. er zijn wel feiten dat hij samen met sanjay dutt in de bende zat maar echt transparant … maar als je eenmaal in de bende zit kan je niet er van af … dus mischien wilt hij weg van de onderwereld en wordt hij juist gedupeerd door de hoge pieten .. kan ook …

 3. Ik kan niet geloven dat salman khan dat doet ik weet het niet hoa en hij heeft owk al verbod op filmf te maken ofzo hallooo laat hem ..
  dat is niet eerlijk wat hij heeft gedaan owk niet natuurliijk maar tog..

 4. i love salmann
  en ik weet hij zou dit nooit doen.!!!!!
  maarjahh het is waar
  maar halloooooo
  er zijn wel feiten dat hij samen met sanjay dutt in de bende zat
  jullie zijn gewoon jaloerss op salmann
  laat hem tog met rust mannnn
  jullie izjn stell jaloerse mongolennn..!!!!!!
  DUSZZ LAAT HEM MET RUSTTT
  I LOVE SALMAN
  OOK AL WEET IK WAT HIJ DOET IK HOU VAN HEM..!!!!!!
  DUZZ NIET KOEMN LULLEN AAAN MIJN HOOFD
  IK HOU GEWOON VAN HEM WAT HIJ OOK DOETT….!!!!!
  DUZZZ LAAT HEMMMMM

 5. we l**len niet aan je hooft .. lolz je leest het zelf en maakt er een big deal van .. hebben we je naam gebruik en specifiek naar je toe verwezen wat dit onderwerp betreft .. nou als je het zo een grote mond opzet zeg ik gewoon keiharde feiten beweren Salman is een terrorist .. klaar muslim en terrorist ..

 6. mensen !!!
  laat hem met rust !!!
  uffffff!! typisch zij he??
  laat hem met rust en laat hem zijn films maken zodat wij er van genieten!!

 7. LAAT SALMAN KHAN MET RUST MAN HET IS GEWOON NIET WAAR SOMEGE WILLEN SALMAN GEWOON IN PROBLEMEN BRENGEN MAAR IK BEN ALTIJD AAN SALMAN KHANS KANT !!!!!!!!!!!!!!

 8. IK OOK!!!!!!!!
  MENSEN ZOEKEN EGT PRO..LAAT HEM GEWOOON MET RUST
  KIJK HOE GEMEEN DIE MENSEN IN INDIA ZIJN ..DIE FOTO DAN ..MY GOD
  EGT SCHANDALIG DIE MENSEN VAN INDIA..!!
  hET IS GEEN NORMAAL PERSOON HO0RR MAAARR EEN STER EN NIE ZOMAAR PRO ZOEKEN TFOEEEEEEE

 9. ik vind salman khan ontschulidg!
  hij doet dit toch niet
  hij zal het echt niet hebben gedaan!

  :'(als hij dit zal lezen ik vind julie
  allemaal aardig maarja…salman vind ik ook aardig sorry dat ik het zeg maar waarom word hij gearresteerd?
  want je kan niet weten of hij het doet toch?:'(

 10. salman khan is schuldig..hij ziet er als een mafia uit en trouwens sharukh en rhitrik is veel beterrrrrrrr whahawhhahah
  \

 11. vind je?? ik geloof dat er een draadje los bij je zit…je noemt jezelf nog een salman fan…
  En al ziet salman als een maffia eruit, hij ziet er hardstikke sexy eruit!!!

 12. dit is gewoon echt zo dom salman moet gewoon niet gearresteerd wordenn of wel nou dan als die mensen van india nou nederlands konden lzen konden ze onze kritiek lezen en dan er ff over na denken van oja het is een ster je gaat hem toch niet als oud vuil gebruiken

 13. En al ziet salman als een maffia eruit, hij ziet er hardstikke sexy eruit je moet aan salmans kant staan want hij heeft er minder en ik ben een salman fan salman I LOV YA dit is f*kind erg voor hem als ik wat kon doen had ik het ook gedaan

 14. nou hij is heel mooi en hij zou aish nooit zo zeggen meschien heeft zij erom gevraagt dan verdient ze het ook maar niemand hoef salman te haten hoor we moeten juist van hem houden hij leert die meiden af die verdient moet krijgen

 15. op een site staat er op van dat die banden van aishwarya en salman allemaal nep sijn dus wrm sijn julliej eerst salman’s fan en daarna als er dinge gebeure en dat salman problemen krijgt dan steune julliej hem niet eens meer dat vin ik egt dom van julliej hoor. als je een fan ben dan moet je diegene kunne steune en niet lopen ouwehoeren erover dat hij een terrorist is dat is allemaal boelshit mang. en salman moet helemaal nie weg want hij is gewoon ”the best”dus hou je bek erover.
  SALMAN KHAN IS THA BEST END HE WILL EVERYTIME STAY IN MY HEART END IF YOU HAVE A PROBLEM THAN KISS MY ASS!!!

 16. so mensen laat hem met rust het is allemaal gelul miss heeft hij een paar klene fouten gemaakt maar dat maakt iedereen dusss laam hem met rusttttttt

 17. ja laat hem met rust of zijn jullie jaloers dat jullie fan niet zo knap is of zijn jullie jaloers dat hij alle mooie meiden kan krijgen afz salmankhan fan

 18. salman doet zo iets niet!!! laat hem met rust mang. op die plaatje zie je alleen maar jaloerze mannen!!! ze protesteren tegen hem omdat ze jaloers zijn!! losers!!! en weer je die trut aiswariya verdient salman niet eens laat ze naar die watje vivek gaan laat hem haar maar besgermen o sorry zij besgermt hem eerder!!!!!!!!!

 19. juli 20th, 2005 19:26 1Laat die man toch met rust! ik snap niet dat mensen zich om iets wat blijkbaar niet waar is druk maken. als het waar was geweest hadden ze hem 4 jaar terug gearesteerd. het is gewoon werk van mensen die hem niet kunnen uitstaan en jaloers zijn op zijn succes.

  Je hebt helemaal gelijk(zie boven)

 20. Ik weet zeker dat hij niks heeft gedaan .wie dat denkt is dom.mensen kunnen gewoon niet iemand met rust laten.

 21. mensen die dat denken zijn iet dom maar hebben een vermoeden dat er iets niet pluis is met die Khan !!! probeer je antwoord maar beter te ondersteunen met goede argumenten jah sharmila !!!…

 22. weetje Salmana heeft gelijk ze zijn gewoon jaloers op zijn su666 jezis man…. ze weten niks en gaan ze iemand zomaar pakken slaat nerges op man

 23. oh ja??? wie heeft die onschuldige mensen dan aangereden??? jouw vader of een ANDER FAMILIE LID VAN JOUW!!! dat je zo onschuldig praat over die Salman Khan …maar affijn der zijn wel altijd mensen die anderen proberen te verdedigen, hoe slecht ze ook zijn of hoe verkeerd ze ook bezig zijn !!! ja toch!!!

 24. Sorry maar zo’n antwoorden hoeven toch niet hoe kun jij dit nou zeggen over iemand anders zijn vader of familie leden, kom op je kunt ook overdrijven.
  En wie zegt dat die roddel waar is? Ik heb het niet zo met Salman maar wie zegt dat deze roddel waar is?? Ben eerst zeker van je zaak aub.

 25. het is geen roddel maar een feit .. lees maar meer op andere sites naast bollywood.nl dan merk je het wel …en trouwens ik begeef me nu hier in mumbay en het blijkt wel waar te zijn via de media ..

 26. jE ZEGT HET AL ZELF VIA DE MEDIA KOM OP STEL JE VOOR DAT ZE DAT OVER SRK BEWEERDE GELOOFDE JE DAT DAN OOK ? LEUKE FAN BEN JE DAN.
  TROUWENS BEN JE SRK TEVOELIG NIET TEGENGEKOMEN.

 27. nou kijk het is een feit mang …echt waar wacht maar af, want hij moet straks voor de rechter verschijnen ..of is hij al verschenen!!! hij wilde zijn rechtspraak heel graag achter gesloten deuren maar het Hoge gerechtshof van India heeft dat geweigerd,dus heeft hem die niet verleend!!! als hij nou echt onschuldig was, waarom zou hij zijn rechtspraak zo graag achter gesloten deuren willen hebben??? dus zonder media!!! huh ..

  je hoeft mij niet te geloven maar ik wacht wel op het resultaat af van het gerechtshof !!!

  Trouwens ben Shah Rukh Khan en Fardeen Khan tegengekomen bij Amitabh Bachchan thuis … Amitabh was So sweet!!!!

 28. Wat bedoel je met sprakeloos??
  Kan me niet voorstellen dat hij niks tegen je zegt dat is zijn stijl niet(denk ik gehoord te hebben)
  Ja soory dat ik zo laat pas reageer maar ik ben helemaal weg van SRK !!
  Ik zou hem zo graag willen zien en spreken,

 29. Met sprakeloos bedoel ik heus niet dat hij niet sprak .. kom on jij bent fan van hem ken je zijn style niet!!! hij was gewoon the Bomb daar bedoel ik mee!!! gewoon sprakeloos echt the Bomb!!!

 30. Hoe noem jij jezelf nu eigenlijk Amitabh Bachan Deewani of AAshi loves SRK.
  Maar inderdaad he is the bomb.
  I want to meet him verdomme!Al is het alleen maar om te zeggen hoe goed hij is en hoeveel hij voor me betekent.

 31. Kap0ot sielig van diie Mensze dat ze bij salman z0oiets dOen ;S !! ze weten C-ker Dat ze niet z0 Knap kunne zijn HAHAHA lOLSZZ

 32. jhaa hoor waar slaat dat op se hebben niet eens bewijs en gaan meteen sege dat hij dat was naja hey salman khan i love you i love you i love jour film lucki i have sean it it was beutyful realy

 33. salman khan is een aardige man dusz laat hem met rust hij kan er niks aan doen dat hij goed kan acteren en een leuke lijf heeft
  dusz laat hem met rust

 34. i love salman khan laat hem met rust
  iedereen maakt wel fouten
  LAAT HEM MET RUST,ANDERS….

  I LOVE YOU

 35. ik wou iets tegen jullie zeggen salman khan is niet de beste want hij is nog nooit de beste genoomd
  shah rukh khan is de beste
  *I LOVE SHAH RUKH KHAN*

 36. wuhahahahaha als ik dit allemaal lees is t egt zoo funny…..1: als het waar is…so what..hij is een ster ze zullen heus wel een redelijke srtaf voor m verzinnen!!!!2: srk is the best enne aish is een fokcing hoer man…heb je die porno films van haar niet gesien…..egt fokfhfbhhgb…..
  maja peeps…………..
  keep it real en don’t believe those jerks…….
  eey y the way…..wanneer komt die nieuwe film van SRK uit: DON met priyanka chopra???????

  eeyyy…….. lats enne peace

 37. hey
  salman mag niet in brand worden gestoken
  wie doet dat tog ik sal so iets nooit doen want hij is mijn sgatje en ik hou van hem
  ik vind dat hij onschuldig is
  ik bedoel die slegte dingen heeft hij vroeger gedaan en gedaan is gedaan daar kon hij tog nix aan doen hij wist tog niet da hij later
  beroemd en knap zouw worden ik vind al die onzin over hem niet nodig
  en nog iest iedeen kan fouten maken he
  als hij een foute maakt gaat heel de wereld op sijn kop
  en dat vind ik echt niet nodig ja dus laat hem met rust

 38. hey
  salman hij is the best en de andere artieste sijn lelijklerts
  sijn films sijn geweldig mooi
  ik heb aaaal sijn films gezien
  ook al heeft hij in sijn verleden slegten dingen gedaan maar ik vind het niet nodig da se er so een darma er van maken
  ik bedoel hebben jullie nooit iest slecht gedaan in jullie verleden
  ik vind het echt niet nodig wat die mega trut
  ashwaria ria betreft sij kan so een man
  als salman khan niet krijgen
  salman you are the best
  love you -xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-
  madina

 39. hey

  allemaal salman is onschuldig ik meen
  het wi tegen is sla ik tegen sijn gesigt
  ik vind al dat drama niet nodig
  hij is the best en dat blijft hij ook
  trouwens hij is 40 maar hij lijkt wel 24
  hij is so lkker egt een lekkerding en knap
  en hij kan geweldig goed spele
  en dioe mense die tegen sijn salman sijn
  hun sijn jaloers en valle op lelijkerts so als sharu khan illl wi wil hem nou als een fan
  hij heeft een grote neus en hij heeft een
  rare wenkbrouw illllllll tsssssssssss
  mare slam your are the best
  love you madina weer kus kus -xxxx-

 40. hallo.ik ben de eerste keer op deze site.maar ik snap nie waarom salman khan aishwarya rai zoveel heeft uitgemaakt.ik kan het niet geloven dat salman khan zoiets kan doen.omdat salman khan en sharuh khan mijn favoriets zijn.en Aishwarya rai is mijn favoriets bij de kant van de vrouwen.salman khan je moest het niet doen.maar kheb veel films gezien van u.allemaal zwaare en mooie films,hou da je glimlacht hehe

 41. lekker voor hem man ik haat hem lekkerrrrrrrrrr voor salman khan. hrithik en shahrukh khan zijn de beste.salman khan is een homo klaar wat wil jullie van hem hij vall niet op meisjes hij val op boy´sssssssssssssssss tering
  GR AFG GIRL
  AMSTERDAM

 42. mij gaat niet om of salman khan schuldig is ik heb er over fardeen die schrijft dus dat salman khan is moslem dus is een terorist als ik jou op straat tegen kom ik zal je boteb breken

 43. ik ben ook afghaan en haat salman khan ook, hij doet zoo sexy maar dat is hij niet. hij moet eens naar zijn leeftijd kijken

 44. hey srk_lover salman khan is moslem afghanen ook dus als iemand zegt er dat moslems zijn teroristen heeft ook over ons

 45. salman khan i love jou die honden doet net of ze geweldig zijn om jou onder vuur te zetten ik hou van je oke niet ver geten

 46. Salman khan is gewoon een Hele knappe Man. Jongens zijn gewoon jaloers als zij zeggen dat salman khan een homo is. Salman khan is knap en als de jongens denken dat hij lelijk is dan hebben zij het fout. Salman khan is echt mijn Boy. Ik ben hele fan van hem.

  Love you salman khan (L)

 47. ik vind jullie reacties zo belachelijk een kinderachtig ik ga der ééntje op noemen zoals die meisje zegt ik hou van salman khan en een van sharukhan dat is gewoon belachelijk een kinderachtig ik vind gewoon hen filmen mooi een leuk maar zij zijn alle twee lelijk maar preity zinta en rani mukharjee een all de andere hindi meisjes mooi maar die jongens vind ik zo lelijk

 48. ik ben ook een salam fan, salman kan geen mensen kwaad doen maar toch denk ik dat het waar is!!

 49. ik hou ook van salman khan ik ben 27 jaar ik hou van hem ik woon in nederland ik heb zijn shows gezien en een paar keer tegen hem gezegt dat ik zijn fan ben jah maar ik vind hem wel leuk hooroo een filmstar 2007
  \

 50. aish wilt salman gwn zwart make
  want zij heeft ook gezegd dat ze geen films meer wilt maken
  als salman er een rol in heeft..
  maar mense hebbe tog ook gezegd dat hij haar geslage heeft ofso? is dat waar..?
  Ik hoor van iedereen andere verhalen dusss.. k geloof ze nie allemaal! salman is tha best JA dus laat hem
  f*cking haterzzz en praterzzzz

 51. Tjaa het is aishwarya’s schuld.
  Op de sets van Kuch Naa Kaho zat ze te flikflooien met Abhishek Bachchan. Elke man zou woeden gereageerd hebben.
  Salman uit het op ZIJN manier.
  en die telefoon gesprek is nep.
  hebben ze gezegd in indiatimes.

  Mjaa : Leave MY man alone!

  x

 52. ik denk dat salman zo is want op katrina verjaardag heeft hij een gewecht gedaan met srk en aamir heeft ze gekalmeerd
  en katrina was aan het huilen op haar verjaardag had hij ook te veel gedronken ik ,denk dat hij schuldig is daar mee uit

 53. Fuck de mensen die Salman Khan homo vinden of stom of whatevaa!
  Hij heeft fouten gemaakt DUS! Tis toch weer over! We zitten weer in een ander tijd!
  Ik snap soms niet waar mensen nog over staan te zeuren! En Sharuh Khan is ook geen homo en miss is zijn neus big maar hij is wel de populairste acteur van india! so shut up! Fuck haterrs en prateerrs!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.