De Bollywood Barbie poppen komen eraan

In Engeland wordt binnenkort een nieuwe collectie Barbie poppen geïntroduceerd, welke geïnspireerd zijn door Bollywood. De Bollywood Barbie poppen hebben de trekken en uiterlijke kenmerken van de populaire en beeldschone actrice Aishwarya Rai en haar kleding. De poppen zijn vanuit India geïmporteerd in Engeland door Sair Mir, managing director van Mir Media. Volgens Mir zijn Aishwarya en al haar outfits een enorme inspiratie geweest voor het ontwerpen van de poppen en dan met name haar sensationeel voorkomen in de film Devdas.

Indian Barbie

De Indiaase Bollywood Barbie collectie kent stijlen en kostuums van alle hoeken van het Indiaase subcontinent, van Punjab tot Gujarat tot Rajasthan. Er komt ook een Indian Diva collectie, gekleed in de nieuwste kurtas. Mir is ervan overtuigd dat de nieuwe Indian style Barbie poppen goed ontvangen zullen worden door Aziatische vrouwen van alle leeftijden. Hij hoopt verder dat deze poppen jonge Indiase meisjes zullen helpen hun cultuur beter te omarmen. De originele blonde Barbie pop met blauwe ogen kon hieraan niet bijdragen.

Indian Ken

De enige vraag die open blijft is “hoe moet de man van de Indiaase Barbie gaan heten?”. De naam “Ken” ligt niet erg voor de hand. Heeft iemand een suggestie?

27 REACTIES

 1. Raja aur Rani .. are beautifull names .. what u think guys .. close he …

 2. Als je ze Sahrukh en Kajol gaat noemen…, denk niet dat ze daar zo blij mee zouden zijn.
  Maar Rani en Raja zijn wel leuke namen.
  En Khan is nog leuker:P

 3. hoi ik denk dat de naam voor die boy wel john kan zijn(john abraham)meesyt mooie en sexy boy van bollywood dusss en voor het barbie pop zelf gewoon aiswaria de mooiste of bipasha zijn tog een stel geweest of lara en niu gaan we een beetje vooruit kijken de vriendinnen worden preety zinta met kuiltjes en rani met reen paar sproeten en dan hebben we nog priyanka voor de pop met krullen en wvoor de boys shahid een beetje babyface uitstraling en zaid khan voor de stoere gast

 4. ik vind kareena kapoor mooie met haar hrithik roshan
  of priyanka chopra met aksay kumar

 5. je moet ze gewoon uuhhm……geen idee
  maar shahid kapoor is te gek zo knap jhon abraham ook hoor en rhithik niet te vergeten …!!! ik vindt khan ook wel ok want de groote sterren hete alemaal zo !!

  ( eigelijk kan me niet zo veel schelen ik hoef die popen niet te hebben :P:D)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.