Bollywood is op zoek naar een superster

In Bollywood is een ware jacht geopend op een nieuwe mannelijke superster, die meer publiek naar de bioscopen moet trekken. In de afgelopen vijf jaar zijn er nauwelijks tot geen nieuwe Bollywood sterren opgekomen, waardoor de ‘veteranen’ uit de jaren 80 en 90 nog steeds de dienst uitmaken. Het gebrek aan nieuw talent heeft geleid tot een daling van het bioscoop bezoek met 8 tot 10 procent in de afgelopen drie jaar. De filmindustie is daarom op zoek naar een nieuwe grote ster voor de massa zegt producer-director Vipul Shah.

Hritik Roshan

De laatste grote Bollywood ster was Hrithik Roshan, zoon van director Rakesh Roshan, die in 1999 in de hit film “Kaho Na Pyar Hai” debuteerde. Roshan werd van de één op andere dag een superster met heel veel fans, die dagelijks probeerden een glimp van hem op te vangen. Dit succes van Hritik had Bollywood voor het laatst gezien in de jaren tachtig toen Aamir Khan samen met voormalig Miss India, Juhi Chawla schitterden in “Qayamat Se Qayamat Tak” .

Bollywood kent wel een aantal jonge acteurs zoals Abhishek Bachchan, John Abraham, Vivek Oberoi, Ritiesh Deshmukh, Tushar Kapoor en Shahid Kapoor, maar niemand heeft het publiek zo gek kunnen maken als Hritik. Helaas is het Hritik niet gelukt om recent met een blockbuster te scoren. Zijn laatste solo hit was “Koi Mil Gaya” een science-fiction film uit 2003. Het is dus wachten op een nieuwe Bollywood superster.

9 REACTIES

 1. Er zijn er best wel nieuwe bijgekomen.
  Hritik gaat volgend jaar met veel films komen heb ik gehoord.

 2. ohh..uhh dat zeiden ze 1 jaar geleden ook dat een fiilm van hem zou uitkomen,, maar we hebben zog steeds nix geho0rd:S:S

 3. duhhhh….shahrukh khan natuurlijk man hij is gewoon de besteeee
  Liza aka srk Lover je hebt gelijk hij is het gewoon ::: de besteeeee

 4. sorry hoor voor de mensene die wat in hun hofd hebben maar amitabh bachchasn heeft shah rukh khan al ingehaald

 5. eyyyy mensen jullie weten niks mangss
  shahid kapoor is gewoon de mooiste en een lkkerding whehehehe
  trouwens heeft srk spieren hele maal niet mang oke ik weet het gaat niet allen om zijn spieren maar shahid kapoor is gewonn leuker en knapper :p wat jullie ook zeggen en doen !!!!!!!!!!

 6. Rajesh khanna is steeds de beste acteur die de meeste award heeft gewonnen kijk film avtaar en amrit zul je veel eruit kunnen leren!

  Deze tijden wordt alles met de computer gedaan.

  mail maar buddy20122@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.