Amitabh Bachchan in Bollywood versie van The Godfather

In Bombay is vandaag de releasedatum van de nieuwste film van Amitabh Bachchan aangekondigd. Tijdens een persconferentie waren ook Abhishek Bachchan en director Ram Gopal Varma aanwezig om de film, die vrijdag a.s. in premiere gaat, toe te lichten.

Sarkar - Amitabh Bachchan

De nieuwe film heet “Sarkar” en is geïnspireerd door de bekende mafia film “The Godfather” van Francis Ford Coppola, met Al Pacino in de hoofdrol. Sarkar is een geweldadige film die, net als The Godfather gaat over hebzucht, liefde, familiebanden en wraak. Dit verhaal gaat echter niet over georganiseerde misdaad, maar over een politicus en z’n familie.

Abhishek Bachchan speelt in deze film de zoon van Amitabh Bachchan en dat is speciaal. Het is namelijk de eerste keer dat vader en zoon ook de rol van vader en zoon in een film spelen.

14 REACTIES

 1. Hummm maffia film..Nou eff denken zal ik die dvd dan wel kopen als het uit is..

 2. het is fantasties voor de film wereld vooral
  in india .
  dit kan een hit worden , masfia film is in aanzien in INDIA omdat daar gebeuren ook rare
  dingen , goed voorbeeld voor india.

 3. ik wil graag naar een film van akshay kumar. ik ben ven van hem omdat me naam akshay is en ik heb een beetje op mij vind lijken!!! en darom groetjes:akshay,sital

 4. akshay waarom schrijf je zo raar als je zo graag een film van hem wil kijken dan kan je toch een dvd tje kopen.

 5. ik ben geen man Dumbo .. whatever .. en ik zou niet weten waarom je zo reageert .. zit iets je dwars .. bekijk het maar ..

 6. Its not a secret that these 2 icons of Bollywood are already reached where they need to be and with this film, Im so sure that they will place themself on TOP of all the critics and glamour for good.

  I wish family Bachchan all success coz they make Bollywood worth watching again and again.

  Amitabh = Old is Gold.
  Abhishek = Young blood for refreshment.

  Ami+Abhi= AA-Team 🙂

  So enjoy them while it last people!

  //qanezh
  editor of kaakam.nl
  -pride of dutch-sri lankans

 7. Amitabh Bachchan is een LEVENDE LEGENDE … WAT WIL JE MEER .. tuurlijk kan hij het .. en niet alleen hetzelfde maar zelfs veel beter … die Marlon en Al Pacino zijn nog niks in vergelijking met hem. Hij is de Super hero en dat zal hij zeker bewijzen … een Levende Legende, niks en niemand kan hem in de weg komen, zelfs zijn eigen zoon kan niet ooit beter zijn als hem .. niets een kunnen we hem met Amitabh vergelijken .. en dit neem ik niet aan als een belediging, maar als je eigen mening.

  Succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.