Veer-Zaara winnaar IIFA Bollywood awards

De film Veer-Zaara is gisteren tijdens de Bollywood Awards in Amsterdam flink in de prijzen gevallen. De film was de grote winnaar. In onder andere de categorieën beste acteur, beste ondersteunende actrice en beste director won de film awards. Om 02.30u vanmorgen werd de laatste award uitgereikt voor beste film. Ook hier viel Veer-Zaara weer in de prijzen.

Veer-Zaara

De film Veer-Zaara uit 2004 kent een indrukwekkende cast met o.a. Shahrukh Khan, Preity Zinta, Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan en Hema Malini. Veer Singh (Shahrukh Khan) is een reddingspiloot bij de Indiase Luchtmacht, hij riskeert zijn eigen leven om die van anderen te redden. Op een dag wanneer hij dienst heeft, ontmoet hij een gestrand meisje uit Pakistan, Zaara (Preity Zinta). Zaara is een onbezorgd en vrolijk meisje, ze is naar India gekomen om de laatste wens van haar overleden pleegmoeder in te willigen. Een busongeluk doet haar stranden in een vreemd land. Veer redt haar leven, en zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een inspirerende liefde die voor altijd een legende zal blijven.

IIFA ArenA

76 REACTIES

 1. Dit staat op de NOS-site:
  In de ArenA zijn de Indiase oscars uitgereikt. Honderden miljoenen mensen keken ernaar op tv. Van de 12.000 zitplaatsen in het stadion was maar de helft verkocht. Toch lijkt het erop dat de Indiase oscars in 2006 weer in Amsterdam worden uitgereikt.

 2. Goeie actuele site. Complimenten!
  Voor geweldige filmpjes over bollywood in
  Nederland.
  Kijk op http://www.mtnl.nl
  Men update iedere keer’

  Heb gehoord dat er ook een samenvatting op video van de iifa awards.

 3. WOW MENSEN AMITABH WAS THE SEXY BOMB .. EN SHAHRUKH LEERT SURINAAMS PRATEN .. HEEL LEUK VAN HEM … VOLGENS MIJ GAAT SUNIL SHETTY EN PRIYANKA CHOPRA EIND JUNI NAAR SURINAME …

 4. weet iemand wanneer ze weggaan???? of zijn ze al vertrokken????? oeps sorry dat had Ash al gevraagd..maar als iemand weet??

 5. SALMAN KHAN vertrekt vrijdag of zaterdag.
  srk vertrekt morgen naar hamburg.
  de rest binnen een paar dagen en wel allemaal in de ochtend na 09:00 uur.

  groetjes

 6. srk vertrekt dus maandag 13 juni als ik het goed begrijp maar is dat vanuit schiphol???
  wil hem zo graag weer zien just can’t get enough!!
  p.s die show was heel leuk leuk

 7. hoi mensen , ik hoorde dat het heel erg leuk was , jammer dat de kaarten te duur waren !mischien wordt er in 2006 er over nagedacht, om het anders te doen en natuurlijk ook betaalbaar .

 8. hoi mensen, het was heel leuk ik was er zelf bij alleen wij (dus een groep van 7 mensen ) hadden kaarten voor €160. gekocht en zatten in vak 126 rij 5 het lijk net als wij poppetjes aan het kijken waren.
  podium was in de verte en alles was heel klein
  hopelijke is het een volgende keer beter als het weer hier wordt gehouden.
  En het was erg koud.

 9. ze moeten de volgende keer maar een kleinere zaal nemen waar iefst maar 6000-8000 mensen in kunnen … dan blijft het ook lekker warm …
  en eerlijk gezegd .. the show was rocking .. vooral toen Amitabh weer als laats de podiuwm op kwam bij de dance scene … it was rocking … en van dicht bij is hij heel leuk ook al had hij make up op …ik vind hem 1000* mooier en liever dan Abhiskeh ook al is hij een oplichter geweest voor de mensen in 2000 in Allahabad[India, zijn geboorte plaats,waar hij geld van de mensen nam en hun beloofde om hun een gelegenheid te geven in de filmwereld …But also Rekha was astonishing .. ik denk dat die twee nog steed iets met elkaar hebben … want waar was yaja bachchan … altijd als rekha erbij is is jaya er niet en of omgekeerd dan ook … weet je wel Amitabh wilde zo een 7 jaren terug scheiden van jaya ,, maar jaya wilde dat niet .. rekha is ook niet achter .. zij is heel mooi en ging om met jongens als Akshay kumar en anderen .. sooo … she is enjoing …
  keep it up .. ik hoop dat Amitabh en rekha eens weer samen een film zullen maken .. en voor Abhishek … blijf niet te veel aan je vaders voeten hangen .. als je iets echt wilt berieken doe het maar op je eigen maniet en kracht … hij is veel afhankelijk van zijn Pa .. geeft geen goed gevoel .. en vooral dont act like ur DAD … its discusting … bij Amitabh staat het heel goed maar bij hem totaal niet … vooral niet toen hij dat liedje van Bunty en Bublie deed .. neen hoor .. vader kan beter dansen dan hij …

 10. he mensen weten jullie misschien wel wanneer het uitgezonden wordt dat zou vet gaaf zijn. Ik was jammer genoeg niet bij maar ik hoorde dat het ontzettend leuk was en ik hoop dat het volend jaar weer hier zou worden gehouden

  veel liefs rahul

 11. Ik ond het niet leuk. Voor dat geld had ik er veel meer van verwacht.Het was erg koud en het leek alsof je poppetjes keek. Vak 126 rij 2. Het was een show voor de artiesten en NIET oor de fans. Het was gewoon saai en daarom dat de mensen heen en weer liepen. Verder duurde het veelste lang. Erg onprofessioneel. Degene die het “leuk” vonden zijn niks gewend. Zelfs de mensen uit India zeggen dat de awarduitreiking een van de slechts georganiseerde evenement was.

 12. Hallo ik ben sanjana en ik bebn niet naar IIFA award gegaan want de kaarten waren verschrikkelijk duur en met €85,- zat je helemaal misschien wel 2/3 kilometer ver van het podium en dan zag je helemaal niks dus waardeloos
  maar mensen die veel geld hadden die konden kaarten kopen van 260 en 300 ofzow
  wie weet waar ze zijn ?
  zijn ze in nederland?
  Wanneer gaan ze?
  vertel me dan !!!
  ik ga dan naar schiphol de filmsterre kijken
  oke

 13. Heej jongens is het waar dat Shahrukhan kanker heeft??ik hoor allemaal van die achterlijke verhaaltjes over hem……..
  please god laat het niet gebeuren……..
  ok ik wil wel zeker zijn en hetr kans bij hem is eigenlijk wel groot want zijn vader had kanker en k heb het gehoord dat hij het zelf op IFFA AWARDS zei…
  maar ik weet niet is het nou tog waar..????

 14. Nenanena hoe weejt je het eigenlijk..en trouwens het is HELEMALLLLLLLLL nie waar ho0r!!!!!!!!
  Maar hij kan tog iemands anders bloem nemen Ofso:S:S:S
  GOD PLEASE BLESS HIM…!!oSJOW:s

 15. IK SNAP HET NIET MEER HO0R!!
  WANT DE ENE ZEGT DAT HET WAAR IS EN DE ANDERE VAN DAT HET MAAR EEN GELUL IS!!
  DUSzZ PLSZ OPHPOUDEN OVER DAT:(:(
  WANT IK WORD ER HELEMAAL GEK VAN:(:(:(

  eN TROUWENS WAT HEEFT HIJ TIJDENS DIE AWARDS GEZEGT:(

 16. Ik heb het gehoord via via
  daarom ik zeg het is niet 100% zeker.

  Maar als het zo is
  vind ik het echt heel erg jammer.

 17. Ohh beter dat je het nie 100% weet..
  k hoooooop dat het nie waar is man!!
  He is the best acteur i know..

 18. Hrithik beats SRK

  The I.I.F.A. weekend is packed with exciting activities and Day 2 was no exception. I.I.F.A. has always believed in infotainment and the day witnessed diverse events such as the F.I.C.C.I seminar, a cricket match between SRK and Hrithik Roshan as also the coming together of A.B. Corp. Ltd. and UTV.

  ‘DUS’ LOOKS INTERESTING

  After a late night thanks to the 3 Ps [PARINEETA premiere, press meet and post-screening party], it was back to catching up with the new events on Day 2. The curtain raiser of CHOCOLATE, scheduled for Day 1, has now been shifted to Day 3, but a peek into DUS, produced by Nitin Manmohan and directed by Anubhav Sinha, blew everyone’s mind.

  A number of promos of DUS were screened for the hand-picked mediapersons and the thought that crossed your mind is, if the promos are an indicator of things to follow, DUS is sure to fetch a terrific start when it opens in July. The job of a promo is to create excitement for the film in question and the promos of DUS were successful in doing so.

  That reminds me! The month of July belongs to the Bachchans. There’s SARKAR on July 1, DUS on July 8, VIRRUDH on July 22 and DIL JO BHI KAHEY on July 29. Whew! The Bachchans have so much to look forward to this month… also, so much seems to be at stake!

  Back to DUS. Anubhav Sinha tells me that he isn’t inspired by any Hollywood film. “Yes, there have been inspirations, but not from any particular film as such,” he states, subsequently admitting the fact that he has been a big fan of John Woo’s films.

  Not many are aware that DUS was originally planned as a film with four newcomers. But when Sinha narrated the plot to Sanju, the cast fell into place. “Within minutes of meeting Sanju, we were discussing budgets, dates, cast et al,” Sinha adds.

  A big film deserves an equally big promotion and the makers of the film have come out with an A4-size thick book that gives an insight into the film, besides some fantabulous pics of the impressive cast.

  HRITHIK BEATS SRK

  Hrithik Roshan would be rejoicing today! He can gloat that he beat SRK in the game of cricket.

  When it started drizzling this afternoon, everyone felt that the grand clash between SRK and Hrithik, on the cricket field, would be called off. But the chilly wind didn’t deter the Amsterdam junta from thronging the stadium to watch their fav stars in action. I’ve never been a cricket fanatic, like some of my friends in the media who swear by statistics all the while, but I couldn’t wait for the match to begin.

  The Hrithik team comprising Saif, Fardeen, Aftab, scored an impressive 200 + runs, while the SRK team, comprising Zayed, Ritesh, Azharuddin, didn’t quite live up to the score. The man of the match was not SRK, not Hrithik either, but Aftab, while SRK took four wickets and was adjudged best bowler.

  While beta Hrithik slogged it out on the field, papa Rakesh Roshan with his daughter Sunaina and grand-daughter went for a stroll to Dam Square. Randhir Kapoor accompanied them. Also spotted was Rakesh’s brother Rajesh Roshan enjoying a leisurely walk with his family.

  In Rome do as the Romans do and in Europe, the noon and evenings are reserved for café and beer. That’s what Kunal [HUM TUM] Kohli did, who decided to spend time in a cafeteria. Salman’s brother-in-law Atul Agnihotri with wife Alvira and Amrita Arora decided to explore the city and went for a drive, while Shahid and Kareena decided to take it easy. The Bachchans decided to go for a drive in the night, while David Dhawan decided to relax for a day or two before he embarks on the penultimate schedule of SHAADI NO. 1 in Italy from June 13.

  UTV – WATCH OUT FOR THEM

  Ronnie Screwvala seems to be going from strength to strength. A section of the conservative media isn’t too optimistic about the corporates making a place for themselves in the industry, but I strongly feel that the future belongs to them. The corporates are here to stay… the fly by night operators are going to find the going tough in days to come.

  So when UTV and A.B. Corp. Ltd. decided to join hands, it didn’t really come as a surprise to me. “Holding hands and making projects together makes wise business sense,” the Big B thundered. I agree!

  Bachchan is now co-producing VIRRUDH [with Mahesh Manjrekar], FAMILY [with Keshu Ramsay] and now this venture, which is still in the infancy stages. UTV also announced a project with David Dhawan [Sanjay Dutt], Priyadarshan [Shahid, Kareena] and Vishal Bhardwaj [Aamir Khan]. The last one is titled MR. MEHTA AUR MRS. SINGH.

 19. nou ja ik heb via via gehoord dat hij het zelf in IFFA AWARDS zei maar weet je als hij eigenlijik denk ik zo na kanker had dan ging het hele wereld gelijk weten want hij is niet maar een mens HE IS THE KING OF INDIA dus een heel speciaal persoon misschien lullen de mensen wel over hem omdat ze denken dat zijn vader kanker dus had en dood aan is gegaan dat hij dat ook heeft maar de kans is groot je weet het maar nooit…maar wat ik denk is dat hij dan niet heeft anders kwam het wel op het nieuws dus….we zullen maar gaan bidden voor hem he….GOB BLESS HIM!!!!!!!!!!

 20. hier een vertaling van engels naar het nederlands mensen:

  Hrithik slaat SRK Het weekend I.I.F.A. wordt ingepakt met het opwekken van activiteiten en Dag 2 was geen uitzondering. I.I.F.A. heeft altijd in infotainment geloofd en de dag getuigde diverse gebeurtenissen zoals het seminarie F.I.C.C.I, een veenmolgelijke tussen SRK en Hrithik Roshan als ook komst samen van A.B. Corp. Ltd en UTV. ` DUS HET INTERESSEREN VAN BLIKKEN Na een recente nacht dankzij 3 Ps [ PARINEETA premiere, pers komt en post-onderzoekt partij ] samen, was het terug naar het inhalen de nieuwe gebeurtenissen op Dag 2. De gordijnfokker van CHOCOLADE, die voor Dag 1 wordt gepland, is nu verplaatst naar Dag 3, maar gluur in DUS, die door Nitin Manmohan wordt geproduceerd en geleid door Anubhav Sinha, blies de mening van iedereen. Een aantal promos van DUS werden onderzocht voor uitgelezen mediapersons en de gedachte die uw mening kruiste is, als promos een indicator van te volgen dingen zijn, DUS is zeker om een terrific begin te halen wanneer het in Juli opent. De baan van een promo moet opwinding voor de film in kwestie creëren en promos van DUS waren succesvol in dit het doen. Dat herinnert me eraan! De maand van Juli behoort tot Bachchans. Daar SARKAR op Juli 1, DUS op 8 Juli, VIRRUDH op 22 Juli en DIL PB BHI KAHEY op 29. Juli Whew! Bachchans heeft zo veel om zich op deze maand ook te verheugen…, zodat schijnt veel op het spel te staan! Terug naar DUS. Anubhav Sinha vertelt me dat hij niet door enige film Hollywood wordt geïnspireerd. “Ja, zijn er inspiraties geweest, maar niet van enige bepaalde film als dusdanig,” hij verklaart, later toelatend het feit dat hij een grote ventilator van John Woo’s films is geweest. Niet zijn velen zich ervan bewust dat DUS oorspronkelijk als film met vier nieuwkomers werd gepland. Maar toen Sinha het perceel aan Sanju vertelde, viel de gietvorm in plaats. “Binnen minuten na vergadering Sanju, bespraken wij begrotingen, et al gegoten data,” Sinha toevoegen. Een grote film verdient een even grote bevordering en de makers van de film zijn uit met een a4-Grootte dik boek gekomen dat een inzicht in de film, naast sommige fantabulous pics van de indrukwekkende gietvorm geeft. HRITHIK SLAAT SRK Hrithik Roshan zou zich vandaag verheugen! Hij kan gloat dat hij SRK in het spel van veenmol sloeg. Toen het begon te motregenen vanmiddag, was iedereen van mening dat het grote conflict tussen SRK en Hrithik, op het veenmolgebied, worden afgelast. Maar de koele wind schrok niet de junta van Amsterdam van het thronging van het stadion af om op hun favsterren in actie te letten. Ik ben nooit veenmolfanatic, als sommige van mijn vrienden in de media geweest die door statistieken al tijdje zweren, maar ik kon niet op de gelijke wachten te beginnen. Het team Hrithik die uit Saif, Fardeen, Aftab bestaat, noteerde indrukwekkende 200 + looppas, terwijl het team SRK die, uit Zayed, Ritesh, Azharuddin bestaat, niet helemaal levend tot de score. De man van de gelijke was ook niet geen SRK, niet Hrithik, maar Aftab, terwijl SRK vier wickets nam en toegekende beste bowlingspeler was. Terwijl bètahrithik het uit op het gebied slogged, ging papa Rakesh Roshan met zijn dochter Sunaina en kleindochter voor stroll naar het Vierkant van de Dam. Randhir Kapoor begeleidde hen. Ook werd de broer Rajesh die Roshan bevlekt van Rakesh van een leisurely gang met zijn familie geniet. In Rome om als Romeinen te doen doe en in Europa, zijn de middag en de avonden gereserveerd voor café en bier. Dat welke Kunal [ GEZOEM TUM ] Kohli, die besliste tijd in een cafetaria door te brengen. Zwager Atul Agnihotri van Salman met vrouw Alvira en Amrita Arora besliste de stad te onderzoeken en ging voor een aandrijving, terwijl Shahid en Kareena beslisten gemakkelijk het te nemen. Bachchans besliste voor een aandrijving in de nacht te gaan, terwijl David Dhawan voor een dag of twee besliste te ontspannen alvorens hij het voorlaatste programma van SHAADI nr. 1 in Italië vanaf 13 Juni terechtkomt in. UTV – HORLOGE UIT VOOR HEN Ronnie Screwvala schijnt om van sterkte aan sterkte te gaan. Een sectie conservatieve media is niet te optimistisch over corporates die een plaats voor zich in de industrie maken, maar ik ben sterk van mening dat de toekomst tot hen behoort. Corporates moeten hier… de vlieg blijven door nachtexploitanten gaan vinden gaan taai in komende dagen komt. Zo toen UTV en A.B. Corp. Ltd besliste zich bij handen aan te sluiten, kwam het niet werkelijk als verrassing over me. “Het houden van handen en het maken van projecten houden samen wijze bedrijfssteek,” Grote gedonderde B. Ik ga akkoord! Bachchan coproduceert VIRRUDH [ met Mahesh Manjrekar ], nu FAMILIE [ met Keshu Ramsay ] en nu deze onderneming, die nog in de kleutertijdstadia is. UTV kondigde ook een project met David Dhawan [ Sanjay Dutt ], Priyadarshan [ Shahid, Kareena ] en Vishal Bhardwaj [ Aamir Khan ] aan. Laatste is titled M. MEHTA AUR MEVR. SINGH.

 21. Ohh tnQ rani(K)

  maar het is nie sjow boeiend..
  Rani dat denk ik nou eigenlijk ook ,anders zou de hele wereld het weten als hij dat had!!
  K heb vandaag gehoord dat hij borst kander heeft..
  hoe komen mensen aan al dat praatjes!!!
  en wat heeft hij tijdens die iifa gesegt??
  IK heb gehoord dat hij tijdens die iifa had gesegt dat hij misschiejn NOOIT meer met een iifa awrds zou meemaken:(:'(
  Maar zaterdag komt het op tv dan zie k het wel!!
  IK hoooooooooooop dat het niettttttt waar is ..plszzzzzz

 22. enne ja shahrukhan teh king of india heeft leukemi dus in zijn bloed(kanker)maar hij kan het iedere jaar weghalen dus mensen geen zorgen hij gaat niet dood gelukkig!!tot het giftige bloed uit zijn bloed gaat dus…
  mensen take it easy it will be fine with him!!

 23. HEY RANI!!!!! tNxxxxXX NU BEN IK WEER OPGELUCHT..EN TROUWENS WIE HEEFT HET GESEGT??
  WOWWWW BEN OPGELUCHT MAN

 24. pfff wat een gezeik zeg over een ziekte hij is toch ook een mens (star) dat wil niet zeggen als je bekend bent dat je anti bent tegen ziekte mensen hou toch op met zielig doen.

 25. ahahahhaha … ja zomaar zielig doen … nou ik begrijp wel zijn allemaal fans van Shahrukh ,, maar toch ok .. is voorbij wij kunnen niks doen .. alleen maar bidden .. jullie dan niet ik ..

 26. ik vond het wel een leuke show. alleen duurde het te lang en daardoor werd het wel saaai..
  en bij die speech van shabana azmi kon ik in slaap vallen.
  verder vond ik Kajra re de beste

 27. pfff wat een gedoe met de fans een tip geef om je naaste familie die hebben jullie harder nodig dan deze zielige skr. Ik had hem ontmoet in mumbai de stars zijn allemaal ziele poten geen hond die naar ze kijken ze lopen daar vrij rond en jullie hier maar zielig doen om zijn ziekte. Verzamel jullie maar geld voor hem in en ga met naar amerika om hem te behandelen. Misschien kunnen jullie ook zijn billen direct wassen.

 28. what ever hou beter je bek ho0r!! damnnnnnn dat jij zijn fan nie bent moet je nie een andere over halen Okey.
  Dom mens die je bent( laat iedereen met zijn eigen werled verder gaan)!!

 29. hey ten eerstzielie wil ik zeggen what ever dat jij zielig bent en niet de stars!!
  jij bent gewoon een normale gewoon een nix mens die waard is en shahrukhan en de andere start zijn wel wat die voor ons filmen aan het maken om ons in deze wereld bezig te houden..
  dus what ever je bent gewoon een zielipoot ja..
  iedereen heeft een mening en dat mag hij/zij uiten en ik verw8 niet van jou dat je zo tegen doet aan onze super STARS en trouwens what ever die stars zijn veel rijker dan ons ze hebben ons geld niet nodig maar nu jij het zegt lever maar 1 miljoen euro JA…
  dus als ik jou was zal ik me maar bek houden!!!!
  enne hey Liza aka srk Lover ik heb het via via gehoord dus later we maar bidden he;)
  okay ciao en geen flauwe opmerkingen mensen die niet fans zijn van shahrukhan…
  zal maar zeggen opdonderen anders!!!!

 30. Hey Rani lees wat je schrijft shahrukhan en de andere start zijn wel wat die voor ons filmen aan het maken om ons in deze wereld bezig te houden.. hahahaha noem je dat bezig houden er zijn genoeg andere dingen om bezig te zijn. Lols u dont know what the hell u are talking.
  Anyway wie zegt dat ik maar zomaar iemand ben je moest maar weten wie ik ben.
  Zowat als ze rijker zijn vandaar dat arrogante gedoe van ze. Als je van je fans houd gun ze een beetje respect.
  Rani go wassi billen yaar aap bahut ulta shida baatein kahete ho. Aap ka dil kam soor hoyange
  Aise na ho ke aap sharuk se pehle upar na chale jaye.

 31. EeeeY mensen wnnr kom iifa of tv ..ik heb gehoord dat het vrijdag is maar kwee nie precies hoelaat en welke net? Kan iemand plsz meer vertellen
  Bye bye

 32. So far i know Liza, in the netherlands they won’t broadcast the iifa awards 2005 ®©. But I want to thank all My fans who were at the awards. SRK

 33. hey Liza aka srk Lover als je het kanaal van sony hebt op je satelliet kan je het elke maandag t/m donderdag bekijken een half uurtje per dag dat heeft ook geen zin denk ik;)dus maar op nederlandse tv bedoel je dan anders??
  maar k weet niet anders ben ik wel van plan op dvd te kopen duut wel 6 uren vet chillen met de SUPERSTARS!!!!!!maar goed doeiiiiiii

 34. Enne oja wat hards vergeten te zeggen;)
  what ever denk jij dat je iets bent in deze wereld??hahah maar kijk we kennen jou niet maar misschien ben je wel een stoephoertje die wat waard is voor de jongens tog…..dus als je wat waards bent dan kwam je zeker op tv..
  ooo nee dat kan niet hoeren komen niet op tv..
  (ach shit man kan niet harder)))
  maar goed ik zeg tog what ever als je niet fans bent van ze wat doe je dan hier donder en flikker op!!!!!!!!!!!ga met je eigen leven bezig…

 35. Hey rani,

  zo te zien stel je eigen voor op deze website. Meid ga eerst je nederlandse taal maar goed leren. En over stoephoertje gesproken zo te zien kan je wel veel vertellen heb je veel van je familieleden er in zitten bv een family business hahaha. Meid doe niet stoer

 36. kijk what ever..

  het is niet een beldiging bedoeld ofzow…
  kijk ik geef maar een voorbeeld ja enne ik moest een voorbeeld van jou nemen want je bent tog geen een normaal mens volgens je zelf dus stel ik je aan andere dat je een stoephoertje bent enne het is niet yours fault je moeder is dat zeker geweest en zo heeft ze jou opgevoed als een hoertje maar maak geen zorgen je komt wel over een;);)
  enne van stoer gesproken ik denk dat jij de gene bent die stoer doet want je bent tog geen normaal mens iedereen kent jou tog wel ok ciao

 37. jo jo jo .. effe chillen man …. waar gaat dit nou heen .. van Bollywood tot naar de hoeren … neen …

 38. enne ja jongens vandaag is er op sony kanaal op 21.00 uur(25/06/05)de IFFA AWARD duss…als jullie die zender hebben suc6 ermee ok..
  enne ja vandaag is Aftab Shivdasani jarig ook een goede star natuurlij;)..tog..??
  maar ok ciao

 39. he whatever wil je aub die taal ergens anders gebruiken en het liefst niet hier op de site … heb respect man/vrouw, wie je ook bent … zulke woorden kan je toch niet hier plaatsen .. kom op … als je haar kent dan spreek haar persoonlijk en probeer de mensen niet heir af te leiden … niemand hoeft te weten wie wat doet en met wie .. ju sabbie sang mi bedoel … effe stoppen jullie allebei .. Rani dus jij ook … AUB..

 40. O GOD ….BHAGWAN INLOGO KON RAKHCHA KARO AUR SARA SE BUDDHIE AUR GYAN DENA …

 41. hey amitabh bachan degene die begon was rani niet ik als rani haar aandacht zo wil hebben dan krijg ze dat ook. And anyway im not an woman ik ben de ex van rani. Rani dus houd nou maar op voordat ik al je tories hier op de site zal plaatsen incl. foto’s. Je doet wel schijnheilig hier op de site.

 42. Hey whatever sorry voor alles. Ik had niet zo moeten reageren hier op de site. Ik kan je niet vergeten vandaar dat ik maar zo op je reageerde. Het was mijn fout dat het uit is gegaan en ja wat je van mij vader zeg klopt maar je weet dat ik misbruik werd en toch heb je me verlaten. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen.
  Mensen hier nogmaals sorry dat ik harde woorden heb gebruikt. Ik besef het nu dat ik niet zo moet reageren.
  Maar wat whatever zei over mij is wel waar.
  nogmaals sorry sorry sorry sorry

 43. hey hey Rani je hoeft je excuus niet aan te bieden hoor ik vergeef je heus wel het was allmaal my fault soorry soorry Rani ik zal zo never nooit reageren op jou hoor…..
  het spijt me val alles wat ik heb gedaan ik weet dat ik zelf een hoer bent en met me opa hebt gedaan
  nog excuus ja oke ik geef toe alles wat je hebt gedaan sorry sorry mensne…….
  en sorry Rani

 44. what a hell hier ja man de IFFA AWRDS was leuk man tog Rani????
  het was best weinig verder maar wel chillen man

 45. hey NenaNena je kon het op sony kanaal zien maar sommige mensen hebben die kanaal als je maar satelliet anders hebt he;);)maar goed het was wel vet!!!!vooral die van shahrukhan toen hij met vrouwen van vroeger danste zoals Rekha enzo weet je het was wel heel grappig…hopelijk dat het weer komt repeat weet je maar ok ciao

 46. hey alle hooilanders ik ben van suriname en pri- yanka chopra is al in suriname geweest.

 47. He ik zie dat hier boven een berichtje van Shah rukh himself is is dat echt waar?
  Heeft hij zelf gereageert?
  En kan iemand me mischien vertellen of het echt waar is dat Shah rukh ziek is??
  Ik zou het echt verschrikkelijk vinden,he is my angel!!

 48. hey hey menshuu

  ik kom nu pas achter dat hij ziek is maar ik wil weten als het waar is..??
  maar ik hoop dat het niet waar.. is

  gewoon bidden en POsetief blijven You never now..
  🙂

 49. Hey Afghaan Lady….
  Jij bent echt heeel erg laat achter gekomen…over da onzine praatjes…..
  Ik denk het niet…dat hij ziek is dus….by relax…
  my broertje kwam ook vandaag naar my toe en zie:”wist je da skr kanker heeft?” ik zie tegen hem da hij da niet moet geloven..want da is toch onzin…..doei

 50. eey ik weet niej hoor maar weten jullie het allemaal wel cker dat srk kanker heeft… NEE… !! duss bek houden… hij is een sgatju… en als jullie het allemaal niej cker wete dan moe je gwoon je mondje houden jah? keej bedankt voor al jullie aandagt … shahrukh is the BEST … weetjuuu toooggg

 51. hha .. hij heeft geen kanker maar had wel ernstige rugklachten … weet niet of hij het nog steeds heeft …

 52. hello I can not very hindi and english I love”Hrithik Roshan”´and “Rani Mukhejere”.

 53. ik ben daar gweest srk was geweldig simpaatiek iedereen leuk tofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.