Live verslag IIFA Bollywood Awards 11 juni

Om 21.30u zijn de IIFA Awards begonnen en starten wij met ons ‘live’ verslag van de meest opvallende zaken voor de mensen die er niet bij kunnen zijn.

IIFA ArenA

Een uur later dan gepland kwam superster Sharukh Khan binnen met een koets. Hij kondigde Amitabh Bachchan aan die al fietsend het podium op kwam!

Amitabh Bachchan eerde in z’n welkomstwoord de overleden Sunil Dutt en Yash Johar. Hij droeg het festival dit jaar op aan Yash Johar. In z’n speech bedankte hij Amsterdam voor de gastvriendelijkheid en eindigde hij met de Nederlandse woorden “dankjewel”. Daarna kwam de Amsterdamse burgemeester Cohen aan het woord.

Fardeen Khan begon daarna met de Nederlandse woorden “leuk om hier te zijn, bedankt allemaal”. Samen met zijn vader Feroz Khan gingen zij verder met de show en reikte ze de eerste awards uit.

Halverwege de show verraste Sharukh Khan een groot deel van het publiek door de woorden “fawaka, alla sani boeng?” uit te spreken. Hij deed een pet op met daarop een Surinaamse vlag en zong ook “opo kondre mang…”, de eerste twee regels van het Surinaamse volkslied!

IIFA ArenA

Een belangrijke award ging naar Aishwarya Rai, namelijk die van media personality.

Het volgend deel van de show werd gepresenteerd door Karan Johar. Hij reikte een aantal awards aan debutanten uit, waaronder aan director Farah Khan.

In de categorie beste komische rol mocht Akshay Kumar een award in ontvangst nemen. John Abrahams won een award voor zijn rol als schurk in Dhoom.

IIFA ArenA

Samsung India heeft via een online poll contest de speciale Style Icon en Diva award door het publiek laten bepalen. De Samsung Diva award werd uitgereikt aan Preity Zinta en de Style Icon award aan Hritik Roshan. De award voor beste verhaal ging naar Yash Chopra voor Veer-Zaara.

IIFA ArenA

Om 01.00u staat Aishwarya Rai voor de tweede keer op het podium en schudt met een spectaculair optreden de hele boel wakker! Daarna reikte John Abrahams de award voor beste actrice in een ondersteunende rol uit aan Rani Mukherji in de film Veer-Zaara. De beste acteur in deze categorie werd Abhishek Bachchan.

IIFA ArenA

Tegen het eind van de avond werd het spannend. Toen ontving Shabana Azmi van Amitabh Bachchan de lifetime achievement award en werd de award voor beste director uitgereikt aan Yash Chopra voor Veer-Zaara. De award voor beste actrice 2005 ging naar Rani Mukherjee voor de film Hum Tum en beste acteur 2005 werd Sharukh Khan voor Veer-Zaara.

IIFA ArenA

Om 02.15u traden vader en zoon Bachchan voor het eerst samen op tijdens een Internationaal evenement. Samen met Aishwarya Rai gaven ze een wervelend optreden weg. De laatste award voor beste film, werd om 02.30u door Rekha uitgereikt en ging naar Veer-Zaara.

IIFA ArenA

De lijst van winnaars:
Media Personality award – Aishwarya Rai
Best comedic role award – Akshay Kumar
Style Icon award – Hritik Roshan
Diva award – Preity Zinta
Bad Guy award – John Abrahams
Best Story award – Yash Chopra (Veer-Zaara)
Best Actress in a support role award: Rani Mukherji
Best Actor in a support role award: Abhishek Bachchan
Lifetime Achievement award – Shabana Azmi
Best Director award – Yash Chopra (Veer-Zaara)
Best Actress award – Rani Mukherjee (Hum Tum)
Best Actor award – Sharukh Khan (Veer-Zaara)
Best Movie award – Veer-Zaara

Meer foto’s kun je vinden op de site van Times of India

91 REACTIES

 1. HET IS HEEL JAMMER DAT ZE DIT NIET LIVE UITZENDEN. hET IS VOOR HET EERST IN NEDERLAND EN DAT HADDEN ZE WEL KUNNEN UITZENDEN. zE KUNNEN WEL VERTELLEN OP NIEUWS DAT DE AANTAL TOERISTEN GESTEGEN ZIJN DIT WEEKEND BLIJKBAAR DAT DIT BEHOORLIJK BELANGRIJKER IS DAN HET LIVE UITZENDEN VAN DEZE AWARDS.
  sANG sHARUKH MAAKT INDRUK MET HET TE ZEGGEN VAN FAWAKA.

 2. Hey ex srk fan niet alleen hij trouwens die andere ook.
  En ja hoor ze maken een indruk d.m.v. een show te organiseren voor een goed doel. Nou ik ben zelf in mumbai voor vrijwilligerswerk geweest en geen acteur die wat doet voor armen en dat valt me echt tegen behalve Jacky Shroff de andere ho maar. And dat Aishwi kan zeggen i’m proud to be an indian and that i can do lots for the poor there. Mijn bil dat ze het doet. Eerlijk gezegt ben ik blij dat er niet zoveel mensen waren

 3. Ach die sterrenkunne ook niet bij iedereen blijven stilstaan . iedereen springt gewoon op ze. vind je het gek dat ze van die guards om hun heen hebben!
  trouwens op ned 3 hadde ze gezegd dat ze live zouden uitzenden. maar is vervolgens tog niet gebeurt. die nederlanders geven kritiek op bollywood.. Damn hoe bedoel je jaloers!!

 4. leuk dat het in nederland georgarineers was en wij hindoestanen kunnen klagen maar we kunnen ook trots zijn

 5. hoi ik ben damenie en ik ben 10 jaar
  balen man ik kon niet bij de iifa awards zijn ik vind het ook niet normaal dat ’t zo duur is om een kaartje te krijgen 250 euro erg man!
  maar wat ik wel leuk vind is dat nederlanders intresse hebben in bollywood films
  en ik vind het ook gaaf dat een tulp naar ashwararai is genoemd omdat ze zo mooi
  ik vond ’t ook wel cool dat sharukh khan fawaka zij!
  is!
  zie you later!
  damenie!

 6. Heey, ik heb wat op internet gevonden wat jullie allemaal wel intereseert! Het is de schema wanneer de IIFA zal worden uitgezonden. Het is wel jammer dat het op de zender Star Plus te zien is, want die heb ik niet. Dus voor degene die de zender wel hebben:
  >Samsung IIFA Review Part 1 : Saturday, June 11, 2005 at 8:00 PM
  >Samsung IIFA Review Part 2 : Sunday, June 12, 2005 at 8:00 PM
  >Samsung IIFA Flashback : Saturday, June 18, 2005 at 8:00 PM
  >Samsung IIFA Countdown : Sunday, June 19, 2005 at 8:00 PM
  >Samsung IIFA Weekend with Stars : Friday, June 24, 2005 at 9:30 PM
  >Samsung IIFA Red Carpet : Saturday, June 25, 2005 at 8:00 PM
  >SAMSUNG IIFA AWARDS AMSTERDAM : Sunday, June 26, 2005 at 8:00 PM
  Let me know it, if someone has this channel.

 7. @ pagli, we hadden sowieso geen grote verwachtingen van SRK, we wilden alleen dat hij even zijn fans keek of zwaaide, hij nam tijdens dat cricket niet eens de moeite om zijn nek te bewegen, en de zaal zat maar voor een kwart vol.

 8. was niet aanwezig maar lees jullie reacties daarop. Nu vraag ik me af of de celebs teleurgesteld zijn in ons of wij in hun en was de organisatie wel goed gepland en als de kaartjes niet zo duur waren dan waren er ook meer bezoekers geweest.
  Al met al denk ik toch dat de hindoestanen meer verstand hebbben van entertainen. Niemand anders kan zo goed mengen met klassieke en moderne muziek. En ja.., Nederlanders zijn bekrompen “wat de boer niet kent”…idd hoezo jaloers?

 9. @ Sharmila: ik ben Nederlander en vond het toch fantastisch om gisteren fotograferend langs de rode loper te staan. Dus we zijn echt niet allemaal bekrompen of jaloers 😉
  En nog even over de organisatie: twee Indiase fotografen die naast mij stonden, zeiden wel tegen me dat dit een van de slechts georganiseerde edities was (zeker wat lokatie betreft). Dat moet volgend jaar dus wel beter.

 10. IK BEN DERHEEN GEWEEST en het was super!!!
  Alleen ik heb niet eens alles kunnen ziien omdat we nog 2uur na huis m0esten dus heb het laatste stukje niet meer geziien:(

 11. Arena was verre van vol.
  Ja maak kaartjes zo belachelijk duur en de vraag zal dalen .
  Een economisch beginsel. Jammer als ze de kaartjes veel goedkoper hadden gemaakt zat het helemaal vol. Dan zou je nog meer winst hebben en bovendien goodwill. Ik weet niet wie die organisatoren zijn etc. Maar ze zijn echt niet goed wijs.

  Bovendien konden ze op zijn minst een online stream (live uitzending) hebben van t evenement.
  aangezien er zoveel mensen waren die geinteresseerd waren. Zend het dan desnoods uit op Infothuis rtv west tv rijmond whatever.

  Was de bedoeling niet om bollywood te promoten?? Dat doe je echt op een andere manier.
  Een verloren kans.

  Hun verdiende straf.
  Zakkenvullers !!

  Rish 🙂

 12. sharukh khan was gewoon zoals altijd geweldig en die show ook!
  hindustanen van nederland hou op met zeuren vind je het gek dat jullie niks bereiken die eeuwige gezeur en ontevredenheid….

  pfff….wees gewoon trots!

 13. […] it meer hetzelfde zijn. Een inspirerende liefde die voor altijd een legende zal blijven. This entry was posted on zondag, juni 12th, 2005 at 2:13 am and is fi […]

 14. Ben er ook heen geweest!
  JAh vind het ook erg jammer dat Arena niet vol zat maar wel begrijpend natuurlijk..
  Vond het leuk gister maar er waren ook veel dingen waarvan ik dacht “jeetje..is dit het?”
  Het was onwijs koud daar mijn god! en oh zo irritant dat er veel werd gelopen etc ik heb meer mensen voor me zien staan dan het podium zelf!
  En geweldig heh dat SRK Suri ging praten en “zingen”
  Nou, can’t wait for the pictures en de uitzending!
  Weet iemand toevallig of het nog wordt uitgezonden? Zo ja, wanneer, hoelaat en waar?!?!

 15. ben ook geweest ik vond de optredens wel leuk
  alleen ja er waren minder leuke dingen zoals al eerder word gezegd de kou ik had het daar ook echt koud. maar ben wel blij dat ik zo’n kans heb gekregen om de IIFA award mee te maken in het echt en niet op zo’n klein schermpje thuis. heb ook gehoord dat het volgend jaar hier weer misschien zal zijn en als dat zo is zal ik zeker weer gaan want heb ook gehoord dat ze dan veel zullen verbeteren zoals de prijs.

 16. het was geweldig 😀 de cricket match en de awards. tickets waren 85 euro voor de goedkoopste en 260 voor de duurste. Wij hebben de 85 gekocht. En het was het waard 😀

 17. Hallo mense… de kaarten waren belachelijk duur en wegens dat kon ik niet gaan :S:S
  in suriname heb ik een optrede gezien samen met John Abraham en vele andere artiesten
  omgerekent in euro’s was dat 13 euro!!!
  echt raar dat het zo duur was..
  ik hoop de volgende keer beter

 18. Tjeeeeeeeetje zeg,

  Wat zeuren we veeel mennn.!!!!!!!!!! Komt er eeens iets groots vanuit onze cultuuur, hebben we nog meer kritiek dan de Nederlanders. Ja, mee eens dat het duuur was maar dan nog was het echt geweldig hoor. Prachtige podium, fantastische optredens, gewoon goed.
  Amsterdan had gewoon de verwarming aan moeten zetten!!!!!! En IIFA moet de prijzen in het vervolg wat verlagen. Wedden dat degenen die nu zeuren er dan wel zitten!!!

 19. Wie weet wanneer ze terug gaan en hoelaat?
  Als iemand het weet let me know!!!
  Ik ga dan standaard naar Schiphol!!!
  Ze blijven trouwens in het Rennesans (hoe je het ook schrijf) hotel op de dam, naast de Bijenkorf, in het Amstel hotel & in het Grand Hotel.
  Alvast bedank!

 20. Hi,
  ik ben er ook naar toe geweest. En, alhoewel veel negatieve kritiek lees/hoor vooral over de prijzen van de kaartjes was het de moeite waard om een keer meegemaakt te hebben. Ik heb genoten van de dansoptredens, mooie kleding, en een geweldig decor!!! Twee dingen die ik echt jammer vond van die avond:
  het was koud en het was onzettend IRRITANT dat veel mensen (vaak dezelfde personen) steeds heen en weer liepen, zodat je meer hen in je vizier zag dan de sterren en het podium.

 21. Hoi, allemaal.

  Wat jammer,dat mensen verkeerd denken over de celebs, vind zelf als je als vrijwilliger in india gewerkt heb niet wil zeggen dat de celebs heel weinig aan goeie doelen doen.
  Niet alleen JACKY SHROFF doet aan goeie doelen er zijn er wel meer, sommige steren geven toekomst aan de straatarme kinderen,zelf sumita sen heeft een kind geadopteerd,raveena tandon,shilpa shetty en nog veel meer steren die wel wat doen. And about sharukh, he’s very oke. EN dat zeg ik niet zomaar. Mijn nichtje was vorig jaar nog jarig en is groot fan van sharukh en met veel hoop ging ze met een stuk gebak naar de woning van sharukh khan en toevallig kwam hij de uitrit uitrijen, wel mensen als ster is hij gestopt, wat hij niet hoefde tedoen als ster, heeft met haar gesproken hij heeft haar gefeliciteerd en een stuk van haar gebak gegeten. Mensen begrijpen niet hoe het is als je een ster bent, als je omringd bent door zovele fans dan kan je echt heel moeilijk iedereen aandacht geven.En ja ik zeg niet dat alle sterren aan goede doelen doen, maar er zijn er toch wel een heleboel.Er wonen echt miljoenen arme mensen in India en het is heel moeilijk om alle arme mensen te gaan helpen, ik heb het gezien en geloof me help je 1 iemand dan volgen er 10 tallen achter je aan.DUS VOORDAT JE JE CONCLUSSIE TREKT DENK DAN 10 KEREN NA EN INFORMEER MAAR EERST OF JE DE JUISTE INFO VERSTREKT.EN IK heb nog goed nieuws en ook wel slecht mensen die iifa willen kijken , het is mogelijk als je sony entertainment hebt, maar voordat ze het gaan uitzenden zijn weer enkele maandan verder. bye by now

 22. Die IIFA awards was vet cool fantastisch !

  en SRK die met die koets binnen kwam echt heel mooi en ik heb hem heel dichtbij gezien hij is
  zooooo cool en geweldig show was voor de rest echt
  geweldig alleen een beetje veel gepraat maar echt SALMAN EN SHAHRUKH zijn THe BEST !

 23. Geweldige show!!! En het einde maakte het helemaal geweldig met Abhisekh Bachchan Aishwarya Rai en Papa BAchchan!!!

 24. Hallo mensen,

  ik ben ook naar IIfa awards geweest, het was geweldig. alleen jammer dat er weinig mensen waren maar ja volgende keer beter.

 25. Bollywood rocks and IIFA did a great job(expect for the expensive tickets)
  And thank you “bollywood.nl” which gave us a wide coverage on the IIFA awards!(Great pictures)
  Hope they are held again in Amsterdam next year and the tickets are cheaper so more people can go for the awards function.
  Shahrukh is sooooooooooooo cute and sweet!

 26. Enigste wat ik kan zeggen, ondanks al dat geklaag hier: VERY PROUD TU BE HINDUSTANI!

  HINDUSTANI PRIDE HAMESHA KE LIYE;)

  Kisses Me

 27. hoi
  die show was echt geweldig. ik had ’n kaart van 160,00 euro , en het was het echt waard
  dus hindustanen niet zeuren . volgend jaar
  komen ze weer, en dan ga ik ook.
  het was echt te gek . heb alles ook gefilmd.

 28. Hoi ben wel naar schiphol geweest leuk om ze van zo dichtbij te mogen meemaken.
  Ben ook naar de criketmatch geweest leuk man en velen hebben er gezwaaid.
  Heb op film staan heb een hele goede digitalefilmcamera van heel ver toch heel dichtbij alles kunnen volgen.
  Alleen de iffa award was me te duur ik wou ze wel van dichbij zien als ik op een scherm zou moeten kijken doe ik dat wel op de tv.

  Jammmmmmmer dat niemand het heeft uitgezonden.
  maar niet getreurt zeefans op 26juni of juli wordt het uitgezonden of op sony.
  Ik hoop dat ze volgende jaar als het weer hier wordt gehouden de kaarten stukken goedkoper zijn.

  Anders sta ik wel bij de rode loper deze keer.
  wie er wel bij waren waren er wel veel sterren en zagen jullie ze van dichtbij die kaarten hadden van 260 en 160 ?

 29. Wat zeuren ze veel mennn.! het is al afgelopoen .. kom . Ja, mee eens dat het duur was maar dan nog was het echt geweldig hoor. en voor de laatste keer lees goed het wordt op 26 juni uitgezonden op sbs 6 en vraag niet meer.

 30. hey mensen

  niet zo zeuren. ben marokkaans en ik was er ook met een kaartje van 260. de show was gruwelijk. ik zou zo weer gaan voor dezelfde prijs. amitabh bachchan the best. jullie moeten blij zijn met jullie sterren, want die van ons……….. hahahahaha echte jokersss. wees trots op die mensen. ik vermaak me in elk geval nog steeds met m hindi films.

 31. Ahaha …. fatima .. echt Amitabh Bachchan is the Best .. i know … dat hoeft niemand te zeggen .. dat weet een ieder ook .. eehhehee…

 32. ik ben er ook geweest het was echt geweldig ik had een kaartje van 160 het was echt waard ik heb zelf van heel dichtbij gezien hand geschud echt geweldig ik ga in ider geval zeker volgend jaar

 33. Het wordt niet op sbs6 uitgezonden, ze hebben er geen rechten van aangekocht. Ik vrees dat het de nederlandse zenders niet interesseert. De rechten zullen wel erg prijzig zijn….

 34. hello mensen..
  iifa awards was rocking…ik heb 160 euro betaald het was egt waard…east or west shah rukh is the best

 35. simran je bent een aansteller zeg,als je niet normaal antwoord kan geven doe het dan niiieeeeeeet..,,

 36. Ik vond het heel jammer dat het niet live uitgezonden is, maar willen de mensen graag die iifa awards op dvd setten of live uitzenden op tv…
  Ik ben blij dat John Abraham een award heeft gewonnen want ik ben een grote fan van JOHN ABRAHAM en ik heb een vriendje die op hem lijkt…

  Dus daarom ben ik een grote fan van hem

  Nog vele groetjes en nog een FIJNE DAG VERDER

 37. God verdomme,
  wat zeuren jullie toch allemaal..!!!
  ja goed, de kaartjes waren duur maar het was toch de eerste keer en niks gebeurt goed de eerste keer…
  ze weten misschien niet beter.. het was trouwens de eerste keer… EN MEN LEERT UIT ZN FOUTEN!!!!!!!!!!!!!!

  ik denk dat ze hun lesje wel geleerd hebben en de kaartjes volgend jaar goedkoper maken..

  en wat het negeren van de fans door SRK en anderen betreft…. je kan toch niet aan iedereen even veel aandacht geven en missch werd het een beetje teveel…WE ARE ALL HUMANS!!!
  ik heb JOHN ABRAHAM gezien en heb mijn choerias kapot geklapt voor m>>>

  JOHN IS SSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE

 38. Hallo Schatjes van me !

  Ik heb nu wel meer een hekel gekregen aan Damsko !
  Omdat ze deze show puur en alleen hier in AmstRena gehouden hadden om publiciteit voor Damsko !
  En niet voor “Bollywood” of ons Coolies !!!
  Wij zijn en wij blijven dombo’s hier in Holland. Wij zijn de enigste cultuur die elkaar niet steunt ! En zo is het ook in Suriname !
  Wel leuk voor de acteurs en actrices deze snoep reisje !!
  Daar doen ze het voor. Niet om naar onze bruinere ficies te kijken.
  Tjah ik weet, ben negatief maar niet zomaar !
  Lobie you allamalla sranang mang.
  Groetjes van Imraan

 39. aii imraan ju abbie gelijk man .. maar laat ze toch effe in de droom wereld blijven, ze gaan zo wakker worden man … laat ze effe genieten …ik heb zelfs 2 dagen ook gedroomd man …

 40. Hey imraan same lobi mi abi for alla sranang man.

  Je hebt gelijk Hindoestanen gunnen elkaar niet wat mij betreft ben ik ook heel negatief over de hindoestanen.

 41. wat zeurt indian news nou weer … heeft ie et of krijgt ie et … ik denk allebei … bullshit…

 42. shit man gemist maar wanneer is er een herhaaling op de nl tv die van iifa 2005 26 juni???

 43. Weet iemand waneer en in welke zender is de verslas van bollywood in arena van 11 juni te zien? dank.

 44. majid lieve schat ,
  je bent een beetje laat er mee.
  er was al een verslag gemaakt van de awards in de arena.En ik geloof dat dat de laatste ook was…tenminste dat denk ik…maar anders moet je een dvd van kopen ofzo.

 45. hallo indi,se bollywood sterren mag ik jullie iets vragen? ????????????? he wat zijn de e-mail van aswarya en sharuk han hun zijn zon sweety stelletje

 46. hoi
  ik vind het zo jammer dat niet op het ijfa award mogen zijn.
  man dat vond ik niet normaal de kaarten zijn zo duur 250 ereo.
  maar goed gelukkig dat nederlander interasse heb in bollywood daar ben wel blij mee.
  groetejs

 47. hi can u speak german?
  iam 12 yaer old and my birthday is on 21.04.1993. i have 2 Brothers.iam wish your merry cristmas

 48. Bollywood is te gek! Zij weten wat film maken is, en vooral de romans héélemaal top! Bollywood here I come!!!!!!!!!!!

 49. helo evryone i love you all the all from bollywood you are the best i come from luxemburg my name is aceyla and i have 14 years i wisch you all merry christmas and a happy new year kiss for all;-)

 50. hallo komme aus luxemburg bin 14 jahre alt war supi froh wwen ihr zuruck schreiben wurdet denn ich mag euch sehr viel?bollywood ist das aller aller aller aller…beste was es gibt i love bollywood;-)merry christmas an d a happy new year kiss for all

 51. hoi allemaal,

  Zelf was ik op vakantie tijdens de iffa show in amsterdam en vond het verschrikkelijk omdat ik gemist had maar ik heb van een aantal meiden gehoord dat de iffa award nogmaals hier in Nederland word gehouden is dat zo

 52. hi,

  I was in Marocco with vacation during the iffa award in Amsterdam what i feel very terrible about but a friend of mine told me that they will keep it again in holland this year is that true?

  Thanks for reading my message!!

  Nassira

 53. Bueno estuvo bonito el IIFA AWARDS del año pasado ESTUVO BONITO Y OJALA QUE LO PASEN ESTE AÑO POR CANALES PARA PODER VERLO SI SE PUEDE EN EL CANAL SONY

  GRACIAS ARTURO

 54. ik ben fan van hindi muziek en film
  ik ben helemaal voor hindustaans
  leuk man egt heeeeel leuk zelf ben ik ook een hindustaans kan alleen maar ik wil dat dit jaar weer een awards moet komen was egt leuk maar ik wil nu ook met de op de fot’s ik heb foto gemaak van humn maar ik ga in de zomer vakantie naar INDIA en daar zie ik ze ook in bombay en dehli dat gaat leuk worden maar ik ben trots op hun en heeel erg ge kusjes en groetjes van mij

 55. HEY! ALL OF THE BOLLYWOOD STARS ARE THE BEST! THEY ARE VERY GOOD AT ACTING AND I LOVE EACH 1 OF THEM! MY FAVOURITE ACTRESS IS AISHWARYA RAI (IM BIGGIN HER UP)! SHE’S REALLY PRETY ASWELL! *MWAH*

 56. niemaand kun met amithab vergelijken dat is echt in echt waar hij die best actor van bollywood shahensha van bollywood knap man gooie actor en heel veel bekend in die hele werld wie is dat dat is zeker best super star van bollywood AMITHAB AMITHAB dankewellllllllllllll ,ehsan

 57. hi iam from germany so i cannot speak english
  hi leut ewas geht man ey ich liebe sharuck khann vergisst das nie ok
  ok ich geh dann byebye
  bussi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SHAYMAN

 58. I love bollywood films.and i like kajol and i love shah rukh khan.Aishwarya Rai and others.I’ve have seen all bollywood films,and i have all your music.im abanian and i don’t speak very well english.ich liebe dish shah rukn knan,kajol, Aishwarya Rai,.kiss!
  kussen!
  diten e mire edhe veq vazhdoni kshtu se jeni ma te miret!

 59. I love bollywood films and I very like kajol and I love “Khabi khushi khabi kham” Pozdrowienia z Polski:*

 60. i love bollywood films and i like the film “koi mil gaya” and i am in germany i like kareena kapoor and sharukh khan , kajol …….. i very like hindi films

 61. mensne zeur niet want als je daar was was het leuk en over de kou gesporken als jullie ff wat dikkere kleding aan deed hadden jullie niet koud bijna elke meisje die ik zaghad mini rok en avond jurk aan en deed als of ze de koningin was

  srh was goed en ik heb hem personngelijk ontmoet en gesproken want ik was op vip en achter de podum geweest met me collega’s

  en dat show wordt in 2005 in een ander kand gehouden en mensen kunnen zeuren prijs was duur geef ik toe maar was wel ward

  bou la i kzo zegen ik heb me kaart in 300 euro gekocht met alels der op en d’r aan

  een ding ik heb genoten die avond dat ik met rani ahsw rai srh en amitha heb gesproken en heb samen gegeten aan tafel

  tot zienssssssssss

 62. shahrukh khan isch eifoch de best er isch so sweet ich lieb ihn er isch de best schau spiler uf de ganz welt. kuss in liebe besmira

 63. hea kaise…. sap theek hai
  het was the bomb
  srk die suri praat nohhhh gevaarlijk 😛
  maar jah mijn mannetje hij kan alles
  daarom heet hij king he
  en ik kan ook alles want ik ben queen :p:P:P:p
  is echt hoor geloof je het jullie debiellen niet dom doen he
  zielige mensen ga poepen en laat mij en me mannetje met rust :P:P:p
  whahahahahah sukkels :P:
  xxx’z Queen khan

 64. hoi ik ben van Nederland ik vind het geweldig dat jullie zoiets hebben geoorganizeerd
  waarom doen jullie het niet een keertje in Limburg
  het zou fjn zijn voor de rest van de fans snap je want ik vind ze helemaal te gek
  de films zijn mooi ze zijn zelf ook mooi
  alles het is gewoon fantastisch
  breng ze snel naar limburg a.u.b
  groetjes karima
  mail me back
  okeey (F)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.