Nederlandse tulp vernoemd naar Bollywoodster Aishwarya Rai

In Amsterdam is gisteren een Nederlandse tulp vernoemd naar voormalig Miss World (1994) en internationale actrice Aishwarya Rai. Hans van Driem, algemeen directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme had de eer deze tulp aan haar te overhandigen. Volgens traditie gebeurde dit met een heuse champagne doop.

Aishwarya Rai tulp

Van Driem gaf aan dat de keuze voor Aishwarya is gevallen omdat ze niet alleen de mooiste Bollywood actrice is, maar ook de mooiste vrouw van de wereld. De nieuwe tulp “Aishwarya” is donkerrood met een heldere gele rand en staat permanent geregistreerd in de Internationale tulpen checklist.

Aishwarya Rai tulp

103 REACTIES

 1. Aishwarya heeft het verdiend dat er een tulp naar haar is genoemd. Ze is met recht een hele mooie vrouw.

 2. Dit is helemaal te gek en apart een TULP vernoemd naar een Bollywood actrice.
  Aishwarya is zeker de mooiste en knapste vrouw van de wereld.

 3. yeah right de nederlanders weten ook niet meer hoe ze indruk moeten geven. Het is belachelijk dat zij dat verdiend heeft en trouwens kijk rond om je heen zij is echt niet de mooiste vrouw van de wereld. Er lopen nog mooiere rond.
  Wie die tulp eerlijk had moeten verdienen dat zou Amitabh Bachan moeten zijn. Hij ziet er tot nu toe goed uit en he is the god of the witte doek. Aishwarya is just an arrogante persoon die alles doet om een naam bekend heid te krijgen

 4. haha nou dan heb ik liever Rekha moet je haar schoonheid vergelijken met Aishwarya en rekha heeft haar dubbele leeftijd maar ziet er nog prachtig en knap uit

 5. ANGELA!! Hoe oud ben jij en waar kom je vandaan? Kennelijk hou jij nog van de oude garde, daar zitten inderdaad nog uitzonderlijk mooie artiesten tussen met een hoop make-up. Maaaarrrrrrrr, hindoestanen hebben nu de neiging om heel mooi oud te worden. Mijn moeder word rimpelloos 60 maar ze schatten haar 45. Dus… laten we zeggen, een TURKSE BLOEM WORD VERNOEMD NAAR EEN INDIASE SCHONE DIE GEPLANT WORD IN NEDERLAND. Is daar iets mis mee? Vooruit dan, voor jou zouden ze een mooie gebouw naar Amitabh Bachan moeten noemen.

 6. Hoi,
  Vind alle reactie omtrent Ash leuk.
  Ik vind het trouwens een waardering voor ons allemaal dat er eindelijk erkenning komt voor de Indiase Film Industrie!
  This is just the beginning!

 7. Hey,
  Ik vind dat jullie allemaal wel gelijk hebben.
  Kijk ik vind dat Aishwarya mooi is, maar er zijn natuurlijk ook mooiere vrouwen op deze wereld. En iedereen is apart, niet alleen zei. Maar het is wel logisch dat Aishwarya haar naam hoog wilt hebben. Iedereen wilt dat, dat lijkt me wel logisch. Iedereen wilt toch beroemd worden

 8. Hey,
  Ik vind het wel jammer dat ze nu in indische films, slechte dingen doet. Bijv. bij de film SHABD, nou dan gaat ze best wel te keer!!
  Ze kan ook wel beroemd worden zonder slechte dingen doen. Vinden jullie ook niet??

 9. waarom wordt er niet live uitgezonden ??vreselijk jammer vind ik voor mensen die niet zijn gegaan.weet iemand wanneer het wordt uitgezonden?

 10. Aishwarya Rai heeft het verdient ze is de mooiste vrouw van de wereld en ze is niet arrogant ze doet haar werk en eideren vindt haar werk goed

  Aishwarya Rai is the best

 11. Ashwariya is wel erg mooi, maar niet de mooiste van allemaal. Waarom is er eigenlijk een tulp naar haar vernoemd?

 12. Hey,
  Aishwarya is zeker mooi, leuk dat er een tulp naar haar vernoemt is, die tulp heeft ook een hele mooie naam gekregen trouwens. Wat betekent aishwarya eigenlijk? Ik ben niet indiaas maar ik vind bollywood(van zwart wit tot de nieuwste films) geweldig, ik kijk nauwlijks nog hollywood.
  En ik vind het jammer dat de kaarten voor het iifa zo duur waren, ik hoop dat ze volgend jaar te betalen zijn!
  Groetjes Paro

 13. ahaha Ash is echt niet de mooiste vrouw hoor.. Eerlijk gezegd ben ik volkomen eens met Angela in alle opzichten ben ik het met haar eens ook over Rekha dat zij mooier is dan Ash .. de tulp moest naar haar worden genoemd .. kijk effe terug .. haar film Silsila was bijzonder mooi … zij verdient het trouwens .. maar alsmje iemand van Ash leeftijd wilt vergelijken zou ik zeggen RANI MUkherjee .. is veel mooier zelfs meer mooier dan Rekha dus …

 14. hey jongens dat is allemaal nix man gadsie shahrukh khan is pas de lekkerste mooiste knapste grappigste charmantste jonge/man en alles veel beter dan die ash en rekha ofso en hrithik roshan op de 2e plaats dus!!!!!!!!!!:P:P:P lekker phu!!!
  trouwens ben 14 jaar:D

 15. hoi allemaal, ik vind het fantastisch dat een bepaald bloemsoort naar haar is vernoemd; trouwens zij vertegenwoordigt ook beauty, namens alle vrouwen op de wereld; een bloem vergelijk je in principe ook met schoonheid, dat hebben alle vrouwen bovendien, dus mensen, wees er trots op dat Aishwarya ons allen vertegenwoordigt;Aish het gaat je goed; groetjes,

  Amreeta

 16. Hey,
  Ik vind het juist goed dat een bloem naar haar vernoemd word, omdat zo Nederland steeds meer contact gaat krijgen met India. En dan zien wij misschien wel vaker de filmsterren. Aishwarya is natuurlijk mooi, maar iedereen is mooi, maar dat zien mensen niet. Iedereen is speciaal.
  Maar verder vind ik het echt niet erg dat zei de bloem heeft gekregen.

  M N

 17. hey

  maar aishwarya rai is echt heel mooi en ze verdient het!!!!!
  zeker weten!!!
  ze was/is miss world!!!
  dat is heel wat als je dat maar weet!!!
  ik ben de grooste fan van aishwarya rai en john abraham en shah rukh khan en als laats abishek bachchan en zijn vader!!!!!
  rani mukarjee is ook een goeie actrisse in black heeft ze goed gespleed!!!
  peace gr.kiesha biharie

 18. Nou jij kan wel gelijk hebben hoor Alessandro …
  zij is inderdaad een arrogante opgemaakte gevalletje. dat wist ik in ieder geval wel, maar be carefull zijn een heleboel fans van der hier ..

  Succes

 19. Hey.sorry hoor maar ik vind wel dat Aishwarya Rai het verdiend heeft om als tulp vernoemd te worden,en ik vind haar wel de mooiste van allemaal.Dus ……..

 20. Ik ben trots op Aishwarya Rai.
  ZIj is erg mooi en kan zeker ook ontzettend goed dansen.
  Ik vind haar geweldig!
  Ik vind het echt fantastisch dat er een tulp naar haar is vernoemd.
  Ik krijg de indruk van haar dat ze erg hard werkt en ik wens haar ontzettend veel succes in Hollywood.
  Wat betreft de kilo’s make up. Alleen haar staat die make up zo mooi…Ik geloof niet dat ze zonder ineens lelijk is…
  Ik vind…nee…zij is een mooue vrouw…dat is een feit…en naar mijn mening is zij de mooiste vrouw die ik ken!

  Veel liefs en take care!!!
  Love, Sona

  p.s.: Aishwarya I wish You a lot of succes!!!

 21. Je hebt gelijk
  zij is niet de mooiste
  dat is rani mukherjee of kajol.
  Hun zijn de beste en niet Aish.
  Of het had voor Amitabh Bachan moeten zijn of Shahrukh khan .Amitabh en Shahrukh Zijn de king’s!!!!!

 22. heajjj allemaal,
  ik vind zelf dat Kajol , Aishwariya de mooisten zijn en rani owke wel maar ik vind haar in elk film anders in hum tum is ze wel heel erg mooi vind ik zelf.
  en ik vind shahrukh khan met kajol superrrrr mooi
  vooral bij khabi khushi khabie gham..
  maaar jah doeiii

 23. ik vind het superr dat ze het is geworden zij is egt gOed..
  en ze is helemaal niet arrogant..
  zij is heel erg mooi ze is gwn de best !!!!!(en kajol):P

 24. Aiswariya is niet echt de mooiste. Kom op man. Kijk naar Angelina Jolie, Hale Berry. Moet ik doorgaan? Ze mag er best wezen, maar niet echt heel bijzonder hoor. Ze is ook nog vet geworden. allemaal vetrolletjes, een beetje het figuurtje in de gaten houden, hoort ook bij showbizz. wake-up allemaal.. Hindustanen zijn zo overdreven. Zo slaafs allemaal, zijn jullie allemaal zo lelijk of??

 25. oke!! als je angelina jolie mooi vind…dan weet ik het ook niet meer…kijk naar haar lippen,
  dat lijken net twee bananen over elkaar…
  en wat betreft hale berry…zij heeft niks speciaals…ik vind aishwarya een mooie vrouw maar…bijv.preity zinta en priyanka chopra vind ik mooier.en wat betreft de bollywoodmannen:vind ik dat arjun rampal de BESTE!!!!

 26. Hoi,
  Mensen, laat iedereen in het waarde!!
  Het maakt niet uit of van deze tijd is of uit een oude doos komt, of je fan bent of niet.
  Wees blij dat iemand uit de Bollywood is.
  Groetjes, Madhuri

 27. Angelina is mooi!!!!!!! Mooi figuurtje, goede uitstraling. Hale Berry heeft een topfiguur!
  Aiswarya is zo vet, over 5 jaar is ze big mama. Ze onderhoud zichzelf niet man, zo vet. Bah vies wijf! ze is toevallig niet lelijk geboren, makkelijk hoor, onderhouden is ook een kunst. Heksenkin en grote oren. Nee not my type. Liever Catherina Zeta Jones!

 28. oke,leuk voor je!! surinder!!!je kan aishwarja niet eens krijgen dusss hou op met zeiken, kind!!!!

 29. ik vind dat iedere mens iets moois heeft.alleen sommige zijn mooier dan andere mensen maar dat betekent niet dat een bloem naar je genoemd moet worden want dat is niet eerlijk.vind ik tenminste.en trouwens iedereen wil dat degene naar bloem genoemd worden en dat kan niet omdat degene een beetje lelijk is.gwn stom.wat vinden jullie van mijn mening
  cioa-xxxx-jes voor iedereen

 30. Ze is best mooi, maar zeker niet de mooiste. En zonder make-up is ze inderdaad niet bijzonder. Mijn favorieten: Mahima Choudhary en Catherine Zeta Jones. Ik vind het wat overdreven om een tulp naar Aishwarya te vernoemen.Trouwens, om te bepalen wie de mooiste vrouw op de wereld is, zou je ze allemaal gezien moeten hebben. Nietwaar??? Waarom kan er trouwens niet een bloem naar een man vernoemd worden? We moeten een beetje af van het idee dat alleen vrouwen mooi moeten zijn. Ik ben het dus met Angela en Lima eens. Als iemand terechte kritiek heeft, hoeft dit meteen te betekenen dat hij/zij jaloers is.

 31. Precies. Hindoestaanse meiden hebben geen uitstraling. Leeg en verwaand. als ze maar even denken dat ze knap zijn, dan moet je ze zien. Net een stel kippen. Ik hou van stijlvolle vrouwen. ze zijn er ook onder de hindoestanen, maar weinig…

 32. iedereen heeft een mooiheid inderdaag naar rekha moet een tulp woorden genoemd en troouwens alss jij tien kilo make/up opfddoet lijk je dan ook op aishwarya rai nee dus bek dicht

 33. Dat moet je toch aan je vriend vragen ??? want volgens HEM ben jij de mooiste vrouw ter wereld en niet volgens alle mannen of globaal gezien …. dus die tulp moet van hem komen en niet intermediaal arriveren ….

 34. NOU MENSUUUH IK VIND WEL DAT AISHWARYA DE MOOISTE VROUW VAN DE WERELLD
  TEN EERSTE OMDAT ZE NOOIT VEEL MAKE UP OP HEETF 2 E ALLES WAT ZE HEEFT NATUURKLIJK IS NIET PLASTIC EN DEMENSEN DIE HAAR NIET KNAP VINDEN ZIJIN GEWOON JALOERS

 35. aishwarya is heel erg mooi met en zonder make up, als je kijkt naar haar features: mooie groene ogen, perfecte neus, perfecte lippen, mooie hoofdsvorm en die dingen veranderen je niet met make up. Veel mensen hebben mischien mooie ogen, of iemand heeft een mooie neus, lippen enz maar er zijn maar weinig mensen die dat hele pakket hebben zoals aishwarya!

 36. Ik vind Aishwarya geweldig.
  En ik ben erg trots om als Indiase meid,wonend in nederland te zien dat er een tulp naar haar vernoemd is.
  Ze ziet er geweldig uit en ze is geweldig als model en als actrice. xxx Sheena

 37. jah ze is inderdaad heel mooi .. maar niet de mooiste .. maar wel de moosite van alle hindustaans filmsteren … lees reaktie van mahima ..

 38. Kijk iedereen heeft zijn eigen mening

  en ik vindt:

  Aishwarya Rai is de mooiste actrice en ik vindt haar de mooiste vrouw van de wereld en het i smijn mening en er is een tulp naar haar vernoemd ik vindt dat heel goed en wat iemand zei alleen die man heeft de tulp naar de naam van aishwarya genoemd denk je echt dat hij dat wil en alleen kan doen hij moet met mensen overleggen het gaat niet zomaar. Maar iedereen heeft zijn eiegen mening dus je kan elkaar niet dissen maar mensen hebben aishwarya rai in amsterdam gezien en ze zeggen ze is echt mooi maar anderen vinden dat niet 🙂

 39. aiswaria rai is moooi en blijft mooi trouwens bij de iifa awards heb ik met der gepraat voor eventjes ze is zo relax en zo cool volgend jaa moet iedereen der heen gaan want het is heel erg leuk en zal nog leuker worden 😉

 40. Ik vind haar een prachtige dame! Van top tot teen ! Wat me opvalt is dat Hindustaanse dames bijna altijd prachtige handen en voeten hebben, zo sierlijk en verzorgd…

 41. hola amigos o amigas espero que lo lñean este mensaje que les digo me gustan mucho sus trabajos ded grupo eso es todoo bay bay

 42. Eeeys mensen
  Ikj vindt dat sharukh/hiritk/ashwarya/rekha
  Het niet verdient hebben de mens die het verdient heeft is pritty zinta ;]
  iKj vindt haar so cute:P nja

  L0ve you bollywood 😛

 43. heeeeey mensen,

  ik snap niet waarom mensen vinden dat aish te ver gaat…of niet mooi is
  ze is gewoon ongeloofelijk fotogeniek!!! en of je haar nou knap vindt of niet….t is een feit :the camera loves her!!

  and so do we!!! ze is echt super knap!! ik ben alleen maar trots op wat ze doet en wat mensen van haar vinden. Ze heeft een deeltje hollywood samen gebracht met een stukje bollywood. Nu kan ik ook eens tegen vrienden zeggen:zie je kijk maar naar bride &…….
  indiers zijn niet die rare mensen met een stip op hun voorhoofd en eten alleen maar knoflook en kennen geen ontharings middel.

  wij hindoestanen zijn knap en trots op onze afkomst….kijk maar naar aish!!!

  ik hoor zoveel hollandse gozers die zogenaamd nixx van buitenlandse meisjes moeten en dan zien ze een foto van aish en die tong hangt tot aan de grond.

  ze is een artiest….een vet goede artiest en nog super knap ook.

  en idd….dat een turkse bloem, uit nederlandse grond naar een indiase vrouw is vernoemd vind ik persoonlijk…..de bom!!!!

  laterzzzzzzzzz

 44. ik vind haar de mooieste van de hele wereeld anders was zij niet zo benkend als zij niet mooi was dus somigen hebben geen gelijk ze zegen dat zij lelijk is wie dat zeg is ze zelf een is jaloers tuurlijk is zij de mooiste een somigen hebben wel gelijk dat zij mooi is dus

 45. hoooi mensen ik vind dat ashu het niet verdiend heeeeft.ik vind haar wel heel mooi maar er bestaan wel mooiere hoor!!!!
  ik vind persoonlijk rani mukarjee veel mooier

 46. hallo mensen ik vind dat ash het zeker wel heeft verdient hooor !!!!!
  ik vint haar een pracht van een vrouw.
  en trouwes ze is heel natuurlijk
  HOLLYWOOD OUD BOLLYWOOD IN !!!!

 47. Heejs mensen

  IIKJ VINDT DAT ZE het wel VeRDIENT hebt.
  Mrj PPriyanka vindt ikj even mooi duss ikj vindt eeen van hun.
  Sommigen lullen gewoond dat bollywood nix is
  nouj Beter dan hun hollywood ;S

 48. nou ik vindt aishwarya niet mooier da madhuri dixit…zij kan nooit zo mooi zijn net ls madhuri kijk naar de mond van madhuri en naar aiswarya….enne vergelijk de lach van madhuri en aishwarya als je naar madhuri’s lach kijkt dan begin je ook te lachen en als je naar aishwarya’s lach kijkt dan geef je over…en die dome kaaskopen waarom AISHWARYA MAN SLIJMKOPPEN DOMME GEKKE KAASKOPEN GA KAAS ETEN MAN …………

 49. ik vind aishwarya veeeeel mooier dan madhuri dixit maar madhuri ook alleen aishwarya staat egt veeeeeeeeel hoger ze is te mooi om waar te zijn..

 50. maar zelf vind ik ESHA DEOL de beste en mooiste, +pryanka en van de mannen JHON ABRAHAM en AJAY DEVGAN.

 51. ieuuuuuw esha no way
  IK VIND AISH WEL HEEEL KNAP EN ZE HEEFT HET OOK WEL VERDIEND
  MAAR ER ZIJN NOG MEER KNAPPE MEISJES ALLEEN ZE ZIJN GEEN MODEL ..WNT AISH WAS MODEL EN VANDAAR DAR ZE ZO VER IS GEKOMEN.:D

 52. hey mensen is dat waar ? wat ze zeggen
  ik vind ashwaria ria ook nie leuk
  ik vind rani mukerjee leuk
  ashwaria rai mag de pot op
  doeiiiiiiiiiiii
  groetjes

 53. hey mensen alles goed ik vind dat je gewwon wat zeggen ashwarai rai is de niet de mooiste vrouw
  van bollywood datis rani mekurjee man
  zij is de mooiste

 54. hey jongen en meisjes

  jullie hebben gelijk.
  Aishwarya rai. is niet de mooiste van de hele wereld.zij is niet erg mooi hoor.
  Rehka of preity of Sridevi zij is echt mooi en zij heeft echt prachtiggen ogen .zij is vet cool dan al bollywood.als ik was zou ik naar haar geven die mooi practige tulp.
  maar ,ja .
  ik ben groote fan va salman khan en preity
  zinta.als ik was zou ik naar hun geven.

  xxxxxxFara

 55. Ik vind het allemaal niks aaan….
  En ik ben niet jaloerzz ofzo het is gewoon haar werk (acteren al ken ze het niet) maar dansen ken ze heel goed (dat vind ik echt super) maar verder boeit ze me niet zo alleen word je het soms zooo zat dat mensen zooo overdrijven (dom praten) met ze is de mooiste dit ze is de mooiste dat ( niet dat ze lelijk is ofzo hoor, ik vind haar gewoon normaal) ik bedoel de mens heef appar een kwart van de wereld gezien en dan komen ze al aan kaken met de mooiste van wereld of universum….

 56. Helemaal met je eens Aartie er lopen nog zoveel mooie vrouwen rond.
  Ik vind de vrouw van Shahrukh khan Gaurie khan bijv. ook een hele mooie vrouw ze is dan niet een ster maar toch wel mooi.

 57. T MAAKT ME GEEN SHIT UIT NAAR WIE HIJ WORDT VERNOEMD .WEES TENMINSTE TROTS JA HET IS GEWN IEMAND VAN ONZE CULTUUR.

 58. ik vind dat ze eeen kei knappe meid is enn zeker heel erg mooi ik vond haaar al mooi toen ik haaar eeerste mooie film zag ze is echt eeenn kanppe meisie

 59. hey ik vind ashwaria ria egt de mooiste vroe ze is de knapste van de werelt toch?????
  Ik vindt dat te minste

 60. aiswharia heeft het wel verdiend maare het is wle waar dat se arrogant begint te doen toen se weg was van bollyood.
  se kan het misgien wel kunne verdienen se is wwel mooi.
  maare ze begint ook ouder te worde se is 32 maare lijjkt jonger..
  dat se het heeft gewonne leuk voor der?
  maare se is neit de mooiste van de wereld.
  maare datsdenk sij nog steeds

 61. heeeeeeeeeeeeeeey hallo mensen,

  Ik vind aishwarya niet lelijk en elke ster heeft fans.maar,….. dat iemand de mooiste van de wereld is kun je niet zomaar zeggen, je hebt alle mensen van de wereld toch nog niej bekeken? Er zijn ook nog mooie mensen die niet beroemd en bekend zijn,,… misschien is Aish de mooiste van de bekende sterren van dit moment, maar van de HELE wereld,… kan je nooit zegge

 62. Van een onbekend meisje naar een stijlicoon met wereldwijd onwijs veel invloed. Aishwarya Rai heeft zichtzelf helemaal naar de top toegewerkt. En zij heeft haar waardigeid behouden; in Shabd word je verleid, maar nergens stijlvol! Laat daar geen vergissing over zijn. En om een bloem vernoemd naar je te krijgen: dat is een Groot compliment die niemand zou kunnen of willen af slaan!! Zeg nou eens eerlijk, waarom? Omdat er bekendere mensen zijn dan haar? Benoem een bloem dan liever naar Oprah… sjeess. Wees blij dat India zo positief naar buiten wordt gebracht, Ash wordt namelijk wel gezien als the face of India.

 63. ASHWAREYA is heel mooi en heel pragtige vrouw en gelukig ZE IS MISS VAN DE WERELD ik ben blij dat ze is MISS hoera ma ik wil ok MISS zijn ee ik vil zij zien ze is INDIA oky daggggg mooie ASHWAREYA RAI IK BEN MARHA

 64. zal ik eens eerlijk antwoord geven?
  ash is de mooiste vrouw ter wereld!
  met of zonder make-up!!
  ze heeft een hel mooie gave huid en mooie groene ogen.Als je haar vergeljkt met de rest van de vrouwen op de wereld is zij echt een beauty!ze heeft alles:mooie koppie/perfect lichaam/perfecte lengte/mooie huidskleur/prachtig haar en ga zo maar door,maar niet alleen dat!Ze heeft ook nog eens brains!Kortom ash is de beste!!!Een indiase miracle!!!

 65. Hallo mensen aiswaria rai is gewoon mooi vrouw dat is gewoon zoo ( met make up) dann maar zonder make upp valtss ze reuze mee mann zeker well… zoek maar eens op internet ze is gewoon zonder make up niks speciaals en dat ze een tulp is vernoemd boeit me niet dat heeft ze heus wel verdiendd.. en trouwens als zij zo veel zelfvertrouwen heeft en natuurlijke schoonheid heeftt dan moet ze ook eens durfen zonder make up op de camera’s te komen.. dan zien we wel wie mooi is

 66. vroeger was ik zo dol op aishwarya ..ze was gewoon mooi maar ik dacht ook dat ze niet zou zoenen in films of blote foto s van zichzelf op internet zetten ..maar ik had het mis ZIJ DEED DAT WEL !!!!!!!!!!!!!!!!!..DAT VIND IK GEWOON NIET NORMAAL MENSEN .ik wist niet dat ze zo ver ging :(…maar jah nu is ze voor mij nix waard !!!!!

 67. tegenwoordig gaat iedereen bloot voor de camera`s. dan zou je denken dat ash dat niet zou doen. als je echt de titel van de mooiste vrouw wilt verdienen dan hoef je niet voor de camera uit de kleren te gaan om indruk te maken op je publiek.

 68. kya…….
  kaisi hooooo……
  kit na bottle darkar hai…..
  jab tak mera dahaba khoola hai……
  tum ko koon mana kare gaaa…
  phir ek bottle pila dena yaarr..
  kal maa lauta hiii dungaaa….

 69. Gaa Gaa als jullie een vrouw zien zeggen jullie dat zij de mooiste vrouw op aarde is de mooiste die er iss weet aleen allah duss niej zeggen aishwarya is de mooiste vrouw op aarde:S

 70. Aish is mooi, maar alle andere mensen ook. Idereen is mooi op zn eigen manier, dus laat ze in hun waarde. Ik bedoel ook al zitten jullie hier je hart te luchten over hoe mooi of lelijk jullie haar vinden, het kan haar NIX schelen, want ze kent jullie NIET!!!

 71. Aishh is the best !!!!!!!!!!!!!! ze word fking bkend in NL !!:P
  woehhoooeee Go 4 it Aish you’er the best !

 72. is ze moslim of niet??????!!!
  ze is zoiezo prachtiggggggg
  echt een stijlicoon
  zo’n poppetje en in de film umrao jaan is ze supermooi wat nou rani met die gekke neus en bobbelend buikje !of kareena kapoor me die elfenoren gwn aishwariya rai

 73. ze is gewooon prachtig er zijn paar mensen jalors denk i kze is de mooiste vrouw ooit echt speciaal ze verdient het

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.