Cricketwedstrijd India Bollywood Stars

Vanmiddag vindt in het Olympisch Stadion te Amsterdam een unieke cricketwedstrijd plaats. Twee teams van Bollywood-filmsterren zullen het tegen elkaar opnemen en daarmee bijdragen aan een goed doel: De IIFA Foundation.

De IIFA (International Indian Film Academy) Foundation is in 2003 in het leven geroepen door het IIFA management om de gezinsleden van werknemers die schade hebben geleden tijdens het werken aan een film financieel te ondersteunen. In India zijn voorzieningen voor bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid immers niet geregeld zoals in Nederland.

Verscheidene acteurs zoals Amitabh Bachchan, Suniel Shetty, Anil Kapoor, Abhishek Bachchan, Ajay Devgan, Sanjay Kapoor, Fardeen Khan zijn samen met het management van de IIFA gaan werken om die onfortuinlijke werknemers of hun familieleden een helpende hand te bieden.

Team A heeft als captains Suniel Shetty en Hritik Roshan en o.a. de spelers Abhishek en Amitabh Bachchanen. Team B speelt met captains Shah Rukh Khan en Azzarudin. De indeling van de teams vind je hier. De wedstrijd zal om 16:00 uur beginnen en het stadion zal rond 14:00 uur haar deuren openen.

13 REACTIES

 1. Weet je wat ik niet begrijp van de bollywoodstars. Ze doen allemaal zo tof in het buitenland terwijl ze geen damn geven in india aan de mensen die hulp nodig hebben.
  En als ze ook in het buitenland zijn en fans proberen te praten met ze geven ze een arrogante blik naar ze. In india kijkt zelf geen hond naar ze.
  En hier zitten jullie allemaal te springen om ze te zien terwijl ze aan maar die euro tekens in hun ogen hebben.
  What ever do what u have to do

 2. Ik geloof dat veel beroemdheden een bepaalde arrogantie hebben, niet alleen Bollywoodsterren. Het is een ander onderwerp als je het hebt over hoe verstandig het is om zo enthousiast te worden van beroemdheden. Verstandig is het zeker niet, zoals vele andere dingen het ook niet zijn.

 3. Hoi kiran,

  nou de andere beroemheden hebben nog wat respect voor hun fans. Ik zie die bollywoodsterren niet eens doen. En nog iets ik was laatst in mumbai waar men vertelde dat die mensen in india ons niet eens beschouwen als indiers. Zij hebben meer een speciale band met de mensen uit engeland. Die zijn de indiers waarvoor ze respect hebben.
  Maar goed ik ben wel blij dat ik niet tot die catogorie hindoestanen hoor en ben trots dat ik van surinaamse afkomst ben

 4. Hallo Kiran en Angela,

  Ik ben het helemaal met jullie eens. Zelf ben ik geen bollywood idioot. Echter ben ik wel een grote fan van Amitabh Bachan. Afgelopen woensdag hoorde ik dat hij in het Tropentheater in A’dam zou zijn en heb dus gebeld of het zo was. Door de telefoon kreeg ik een bevestigend antwoord. Ik dus met mijn moeder en zusje naar A’dam in de hoop een foto te kunnen maken. Sta ik daar krijg ik te horen dat hij in den haag bij Balkenende zit!!! Klote en zonder foto naar huis. Vandaag naar de cricket wedstrijd geweest voor een nieuwe poging. Wat blijkt je kunt de “sterren” niet eens fatsoenlijk zien en ik zat best nog goed. Een paar uur bij de rode loper gestaan en van alles langs zien komen met inderdaad geen tijd om hun fans te groeten of handtekeningen uitdelen maar als een stel hardlopers naar binnen sprinten.Bovendien blijkt Suniel Shetty niet eens in NL te zijn maar is bezig met filmopnames in het buitenland en Amitabh Bachan komt aan het eind van de avond als er een bekertje uitgereikt moet worden. Je vraagt je dus af of de organisatie weet wat communiceren is ( niet dus). Koop je een kaartje om een bepaalde acteur is ie er niet terwijl het wel op het internet staat (ook op deze site). Als ik het had geweten had ik geen 30 euro betaalt voor Jan … Ik hoop dat er wel mensen zijn met positieve ervaringen.

 5. Hallo iedereen,

  ik heb wel van mensen gehoord dat niet allemaal kapsoneslijsters zijn, bijvoorbeeld shah rukh, ik heb gehoord dat iemand hem in de stad zag en dat hij wel aardig ging doen(normaal groeten+ foto), heel aardig, en shilpa shetty(schildpad city :P) ook

  maar salman khan had wel 3 cameras laten verwoesten omdat hij geen fotos wou, danheb ik zo van waarom loop je dan nog op de verd*mde loper? als je niet wil gefotografeerd wil wordfen ga je toch niet op de loper lopen?

  en is dat niet een van de prijzen die je moet betalen als beroemdheid?

  er zijn wel normale mensen in bollywood

 6. en ik ben het met de eerste post van angela eens, ik ben teleurgesteld om dat te horen.

  ze denken idd veel aan $$$, als ze nou een film zouden maken waar een deel van de opbrengst naar de hulpeloze zou gaan dan zou het goed zijn idd.

  maar jah wij kunnen nix doen eraan.

  ik ben ook trots dat er iets surinaams in ons zit.

  groeten

 7. gelijk ritesh .. shahrukh is best normaal.. op het veld gedroeg hij zich ook toppie … alhoewel ik geen fan van hem ben ,vindt ik hem het aardigste .. en salman .. dat was wel te verwachten he … de ruzie met ash maakt hem siekie .. ihihih … maar dan moeten ze niet op ons uiten .. blijf gewoon in india ..

 8. he ben super teleurgesteld mang … ik was daar ook voor amitabh … ben tot kwart over acht gebleven want kreeg de vermoeden dat hij niet zou komen dus ik weg ,want het was ook erg koud .. ben ten zeerste teleurgesteld dat hij toch in de avond uren langs kwam en ik hem niet kon zien .. ik vind geen goed gezicht voor de bollywood ..ze maken zich gewoon belachelijk .. en de afspraak was dat er ook dames zouden meedoen gezien de lijst der deelnemers .. dat is ook niet gebeurt .. weet niet wat ons te wachten staat vadaag in arena .. ze hadden daar tijdens de wedstrijd niet eens een groot scherm waarop wij de sterren konden zien .. het was gewoon klote georganiseerd … en ja die sterren liepen niet ,maar renden door de rode loper,, de meesten wilden niet eens wuiven .. ze denken dat ze veel betekenen .. blijf maar denken …ik weet wat ik van jullie nu vindt ..

 9. inderdaad, het was koud, een aantal celebs reageerden niet of nauwelijks, misschien kregen ze hun handen niet omhoog vanwege de kou, en een zooitje met al die sterren die door de match heen liepen, etc… etc..De leukste mensen waren toch die twee commentatoren, machaawe machaawe,…cut!Eentje maakte een opmerking over de taal die we spreken(Nederlands), ze moeten eerst de geschiedenis van onze voorouders eens gaan bestuderen, want van Surinaamse hindoestanen hebben ze geen kaas gegeten!!!! WIJ ZIJN GEPEPERD.

 10. Ik ben ook een acteur..alleen in mezelf dan. Dus ik hoef niet te gaan kijken hoe anderen acteren enzo. Die gasten kunnen niet eens meiden versieren man. Ze moeten eens stage lopen in Surinsme. Dan zullen ze zelf zien wat meiden versieren inhoudt. Ik ben trots dat ik een Surinamer ben!
  En men is echt gek om voor 260 een kaart te komen om andere mensen te zien. Die logica beseft helaas niet iedereen. Wat zijn wij minder dan hun? Niks tog!!

 11. Mensen opgelet,
  dit hele gedoe is een showgebeuren, natuurlijk
  weten ze van te voren al wie met een oscar naar huis gaat e.d. Wij nederlandse hindoestanen moeten toch beter weten?
  Het is toch altijd al zo geweest met de bollywoodsterren? of niet komen opdagen, kapsones, gewoon geld aftroggelarij dus.

 12. Wat mij opvalt is dat de mensen die er niet hun ding uit hebben gehaald het maar gooien op een Surinamers versus Indians iets????? wtf. hoezo naief! Ik heb het goed naar m’n zin gehad, omdat we het het voor onszelf leuk heb gemaakt… Ik vraag me sterk af of mensen ook zouden reageren dat ze “trots om Surinaams te zijn” als hetzefde een hollywood event zou zijn??

 13. Sharmila .. ajyaen polo alledrie gelijk … een gemengd gevoel heb ik .. trouwens Boman Irani was de echte leuke die nog de cricket match draaien hield met zijn grappige opmerkingen en zijn op niks slaande nederlandse talking .. ihiihih . liet me hard lachen ja … wat ik niet leuk vond is dat Abhishek telkens naar de grond keek toen ie liep .. nee niet doen meneer .. kijk naar je fans … zij weten niks man … zo wordt je toch niet geliefd .. ze moeten inderdaad veel leren van ons Surinamers …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.