Amitabh Bachchan ontmoet premier Balkenende

Aan het eind van de middag heeft de Nederlandse Minister-president Jan-Peter Balkenende de Indiase acteur Amitabh Bachchan ontvangen. Balkenende ontving de filmicoon vandaag op het Torentje in Den Haag (Binnenhof).

Amitabh Bachchan is geboren op 11 oktober 1942 in Allahabad (India) en heeft in meer dan 150 films gespeeld. Begin 2000 werd hij door kijkers van de BBC uitgeroepen tot grootste filmster van de afgelopen duizend jaar. Hij versloeg daarbij acteurs als Sir Lawrence Olivier, Charlie Chaplin en Robert de Niro. Op dit moment is hij voorzitter van de IIFA.

Foto’s van de ontmoeting zijn te zien op de site www.blikopnieuws.nl.

11 REACTIES

 1. HEY…
  IK BEN HET EENS DAT AMITABH DE GROOSTE
  FILMSTER VAN DE AFELOPEN DUIZEND JAAR IS!!!
  MAAR DENK OOK AAN SHAHRUKH KHAN HIJ HEEFT OOK VEEL PRESTEERD!!!!!
  HIJ IS OOK EEN VAN DE BESTE!!!

  GR.KIESHA

 2. HEY\
  HET IS HEEL LEUK DAT HIJ BALKENENDE HEEFT ONTMOET MAAR HEEL VEEL ANDERE MENSEN WILLEN AMITABH BACHCHAN OOK ONTMOETEN DAT IS MISSCHIEN HUN DROOM!!!
  AMITABH BACHCHAN DENK OOK AAN ANDERE MENSEN REGEL IETS VOOR EEN MEET EN GREET!!!!
  MET EBROEMDE HINDIFILMSTERREN!!!!
  WANT HEEEEEELLL VEEELLL MENSEN WACHTEN OP HINDI FILMSTERREN OM HUN IN HET ECHT TE ZIEN AANRAKEN VAST TE HOUDEN KIJKEN OF ZE ECHT BESTAAN WANT IK DENK MEESTAL DAT ZE MAAR IN EEN COMPUTER ZIJN OMDAT IK ZE NOOIT LEVEND GEZIEN HEB!!
  SORRY MAAR IK BEGIN TOCH ZO MIJN TWIJFELS TE HEBBEN!!!

  GR.KIESHA

 3. Hoi, ben het helemaal eens met zonnebloem en Johan. Ik was zelf heel opgedoft naar de arena gekomen maar heb heel de avond met mijn jas gezeten, volgend keer[ en dan hoop ik dat IIFA organisatie het zal weigeren] dat de kaarten een stuk goedkoper worden zodat er een gelijke kans voor iedereen is om een spectaculaire show van dit formaat bij te wonen.En als het wederom in de AreNa zal plaatsvinden en in deze periode dan zou ik tegen Amsterdam Partners de organisators zeggen om de blowers op 20 graden te zetten.Zelf hoop ik dat de IIFA organisatie uitwijkt naar Dubai of Casablanca, want daar is het publiek weer anders.
  Groet

 4. Ik hoop dat ze het tegen vonden vallen
  en het eens goed zouden willen overdoen
  kleinere zaal of zalen. En dat de prijzen omlaag gaat. Maar niet dat ze doordit alles worden afgeschikt en nooit meer hier komen.

 5. Ik vond het heel leuk dat de iifa awards in Amsterdam werd gehouden.Je ziet de sterren maar op beeld en wil je ze live zien, dan moest je zoveel euro’s neertellen. Wat denk de Amsterdam Partners.Hadden ze ook met hindoestaanse organisaties meegewerkt,dan was in arena geen 6000 mensen, maar meer dan 20.000.Ik hoop dat de iifa awards volgend jaar weer komt en dat men de prijzen ietsje soepeler maakt, voor mensen minder inkomen etc. Amsterdam Partners dachten; O,die hindoestanen zijn gek van bollywoods, dus die zullen de tickets kopen, maar mooi niet.Het zijn niet alleen hindoestanen die gek zijn van bollywwods, maar ook het marokkaanse gemeenschap,somaliërs etc.Dus als de kaarten goedkoper waren, zouden deze mensen ook in arene=a zitten.

  Groetjes

 6. neeh man dat wil ik ook weten waar die sterren weer terug gaan?? dankunnen we naar schiphol!!

 7. liza jij kan aan mij vragen. ik ben imran die sterren wonnen onder in mij kelder.dan moet je wel naar mij toe komen

  and once again namaste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.