Foto’s aankomst Bollywood sterren Schiphol

Vanmorgen was het zover, de eerste Bollywoodsterren zouden landen op Schiphol. De eerste ster die aankwam was IIFAvoorzitter Amitabh Bachchan. Bijna duizend voornamelijk hindostanen waren al voor 09.00u op de luchthaven om een glimp op te vangen van de Indiase sterren.

Amitabh Bachchan op schiphol - 8 juni 2005

Om exact 09.30u kwamen we aan op Schiphol. Na 20 minuten konden we eindelijk parkeren en kwamen daardoor net te laat voor Amitabh Bachchan! Hij was al eerder geland en meteen doorgegaan naar de Meet and Greet op Schiphol Plaza. Terwijl we bij de beveiliging gecontroleerd werden, zagen we meneer Bachchan langs lopen en vriendelijk naar ons zwaaien. Jammer! Toch een foto, dank zij Dhiren van OHM (bedankt!).

rode loper schiphol iifa

Om 10.30u stonden we bij gate 16 te wachten op de zoon van Amitabh Bachchan. De rode loper werd haastig klaar gezet, de andere sterren waaronder Abhishek Bachchan en Salman Khan zouden royaal ontvangen worden. Rondom de gate stond de pers al klaar.

Abhishek Bachchan

Abhishek zette voet op Nederlandse bodem, samen met zijn zus en Salman Khan. De sterren gingen meteen door naar de Meet and Greet op Schiphol Plaza.

Salman Khan

Schiphol publiek

Op het podium konden de duizend fans een glimp opvangen van de sterren. Ook op diverse monitoren konden zij de aankomst volgen. Helaas moesten ze snel weer weg tot grote teleurstelling van het publiek.

Raymann was laat

Kort nadat de Bollywood gasten vertrokken kwam Jorgen Raymann op bezoek. Volgens Raymann is tante Es helemaal weg van Sharukh Khan. Raymann is zelf ook een grote fan van Bollywood, maar waagt het niet om in een Bollywood film te spelen omdat hij de taal niet spreekt. Binnen een halfuur was hij weer weg, nadat hij flink wat handtekeningen had uitgedeeld.

Maud

Hierna was er een optreden van Maud

Urmila Matondkar

Als laatste kwam rond 12.00u Urmila Matondkar aan. Zij kwam echter niet uitgebreid aan het woord. Tegen 13.00 was het weer voorbij.

Hollandse dames

Het was zeer vermoeiend, maar heb er absoluut geen spijt van dat ik ben geweest. Ik heb elk uur dit bericht live vanuit Schiphol bijgewerkt. Morgen zal ik de Meet and Greet overslaan, maar vrijdag en zaterdag doe ik zeker verslag. De foto’s heb ik net rond 15:45u geplaatst.

Publiek

Update (17:00u): Ik heb net vernomen dat zowel Abishek als Salman Khan gewoon in Amsterdam aan sight seeing doen. Abishek was met een bakfiets aan het fietsen in Amsterdam. Salman Khan ging even wat eten en liep een Chinees restaurant binnen. Gewoon zonder poespas, alsof het echte Amsterdammers zijn. Vermoedelijk verblijven zij in Hotel Krasnapolsky dat zich bevindt aan de Dam in hartje Amsterdam. Er zijn ook heel wat fans en andere ‘groupies’ daar gesignaleerd.

Meer foto’s?
Bollywood.NL Meet and Greet foto’s 8 juni 2005
OHM Net

42 REACTIES

  1. hebben jullie fotos ik wil fotos zien please .. vooral van Amitabh bachchan ,,,, pleaseeeeeeee

  2. ik heb foto’s gemaakt, maar zit nu nog in de trein naar Rotterdam. Je krijgt ze zo te zien.

  3. Administrator, het zag er zeker barstensvol uit zeg….
    Ik ga er morgen naartoe, maar als ik dit zie, ontmoedigd het me een beetje.

    Was er veel getrek en geduw? Hebben de mensen wel een beetje de keus, waar ze kunnen staan, of wordt je specifiek naar een ruimte doorverwezen?

    Zijn er misschien wat tipjes/adviezen die u mij en evt. nog meer mensen die gaan, kunt geven?

    Bedankt!

  4. he Administrator heb je geen piccas gemaakt van Amitabh .. dat wilde ik graag zien ik weet je was laat daar maar toch eentje in de verte … heb je echt niet …

  5. nee, maar vanavond krijg ik wel een foto van hem doorgemaild. Dus ff wachten 🙂 Update: de foto staat er nu ook op..

  6. Ik zou wel vroeg zijn want ik was er vandaag en ja er wordt veel geduwd en getrokken. Dus trek je makkelijkste schoenen aan want je moet lang staan en zoveel mensen komen niet aan. Tenminste deze dag niet. Maar veel plezier gewenst. Ik vond het in ieder geval fantastisch om het mee te maken.

  7. Dames en Heren,

    wilde even wat zeggen over dit evenement. Het is fantastisch geregeld, het duwen en trekken valt echt wel mee. Er is genoeg ruimte om alles goed te zien. Ik ben er vandaag geweest. Komt allen…is echt fantastisch

  8. Heeey
    Ik heb geen kaartjes, maar ik zou graag vrijdag naar schiphol willen gaan. Denk je dat ik kans maak om toch binnen te komen?!
    Heeft iemand mischien kaarten die hij wilt VERKOPEN aan mij?!
    Of heeft mischien iemand een kaart, maar niemand om mee te gaan (je kan met 2 personen op 1 kaart)
    Let Me Know !
    Please!
    Want ik heb gehoort dat vrijdag Rani Mukherjee, Shah Rukh Khan & Preity Zinta aan komen!
    Daarom wil ik graag gaan!
    Kan iemand me helpen?!
    Thnx!
    Ciao

  9. eeey kom je niet zonder kaartjes schiphol binnen??? ik wil zooooo graag Shahrukhan zien.

  10. je kan zonder kaartjes ook binnenkomen maar dan moet je veel geluk hebben. En je ziet trouwens niet zo veel. Ik ben woensdag geweest maar denk er nog over om vrijdag ook te gaan. Maar niet zeker nog. Veel succus in ieder geval.

  11. whahahaha ik zag abhisek en salman bij de wallen.Klinkt raar maar ik heb foto’s dus ik zou zeggen ik ga ze verkopen aan internationale media.BREAKING NEWS

  12. Heeyy,ik heb ook gehoord dat shahrukh,rani en preity vrijdag op schiphol arriveren.Hoe kom je aan die kaartjes ? Ik had op het net dat de toegang gratis is ? Als je geen kaartjes hebt wil dat zeggen:dat je zonder kaartjes niet binnen komt.hoe zit het dan ??? Ik zou shahrukh graag willen zien.Enne weet iemand misschien als Kajol ook aanwezig gaat zijn op die iifa awards ? okeeyy,tnx,bye..

  13. Hey mensen weet iemand als Ash al is aangekomen en of wanneer ze aankomt…hoor het snel…

  14. Hallo, everyone,
    Heb mrsJaya Bachchan niet gezien, komt ze morgen samen met Shahrukh en de anderen. Heb heel veel respect voor de kleine grote vrouw.

  15. Op de site van ANZU entertainment zie hierboven zijn de nieuwste fotos te zien.
    Aishwarya Rai is er al en Kajol schijnt wel te komen maar niet op een ochtend. Er komen ook veel sterren aan de hele dag door op schiphol. Er zijn maar enkelen die over de rode loper gaan. Ik ga vrijdag niet ben nog te moe van woensdag. Wil ze wel erg graag zien maar wacht wel op de fotos, je ziet toch niet zoveel op schiphol hoor. Voor diegene die wel gaan veel sterkte.

  16. Waar is Kareena dan? Zijn er geen foto’s van haar?

    Wel leuk wat Urmila deed, praatje houden met haar fans 🙂

    Ik wil Kareena zien!

  17. HEY WETEN JULLIE OF GOVINDA GAAAT KOMEN OF WANNEER HIJ GELAND IS ALS IEMAND HEM OP SCHIPHOL ZIET LAAAT HET ME DAN ZO SNEL MOGELIJK WETEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. IK HAD MEET & GREET GEWONNEN OP 8 JUNI.. GEWOON TE GEK VOOR WOORDEN.. HEB MET AMITABH GEKUST..!! EN HANDTEKENING VAN SALMAN EN ABHISHEK… IT WAS THE BEST DAY OF MY LIFE!!

  19. HEB JE HEM GEKUST DAMNZZZZZZZZ ,,, DAN HEB IK ALLES GEMIST MAN … SHITTTTTT .. IK WIL HEM OOK KUSSEN ,,ZOENEN .. LIKKEN .. AHAHHAHA .. HIJ ZIET ER SUPER COOL UIT NEEM IK AAN VAN DICHT BIJ HE …ALHOEWEL HIJ AL BIJNA 63 IS ..

  20. whahahahahha eindelijk is er een eentje wakker geworden.
    En Sharmila typische een hindoestaanse opmerking maak je but anyway its ur choice.
    Het verschil moet er zijn anders zou de wereld te mooi zijn.

  21. Hallo fans,

    Weten jullie ook op welke zender de IIFA award uitreiking wordt uitgezonden?
    Ik heb de tv-gidsen van alle netten nagezocht maar de uitreiking kon ik niet vinden. Iemand van jullie wel? Laat het me aub weten.

  22. JAAA dat wil ik ook graag weten, op welke zender de IIFA award voor uitgezonden!!!! please laat iemand snel antwoord geven..

  23. Ik wil ook graag weten of de awards live worden uitgezonden, als iemand ’t weet dan hoor ik ’t graag! Ik heb gisteravond bij rtl boulevard gehoord dat sbs6 later deze maand de awards gaat uitzenden, maar ik weet niet of dat wel zeker is. Weet iemand anders er misschien iets meer over?

  24. Yeahhhhhhhhhhhhhhh het wordt vanaf 20.30 word live uitgezonden op sbs6 dus mensen kijken

  25. Ik heb net even bij de sbs6 site gekeken en op teletext maar er is niets te zien van de awards…… iemand anders nog info?

  26. Hallo allemaal

    Inderdaad het was een weekend vol verrassingen, je merkte dat er iets spectaculairs was. Het was gewoonweg te gek voor woorden. de Cricket match en iifa awards. Helemaal toen Sharukh op de witte koets kwam. Hrithik, en Abhishek ook, het laatste met Aishwar, Abhishek en Amitah ji was te gek voor woorden.

    Gr….. Amish

  27. Hallo allemaal

    Weet 1 van jullie of de bollywood sterren al weg zijn. PS laat effe een berichje achter.

    Gr…Amish

  28. heey mensen,

    alles goed met mij wel mang
    er geeft nix op tv maar
    wanneer komt deIIFA awards nou
    ik heb het nog niet gezien
    eyy mensen heeft iemand van jullie
    die dvd ofsjo zoo jah mail me dan
    of wanneer het op tv geeft
    eyy mensen ik weet niet wat ik
    nog moet zeggen dush….
    dan stop ik nu maar

    laterzzzzzz……

    groeten prya

  29. well……..
    i cant understand ur language, but i m happy that even europeans are crazy after bollywood star.

    i m frm mumbai.

  30. hallo iedereen,**
    ik en mijn gezin zijn echt naar de schiphol geweest en mijn nichten.ik heb iedereen ontmoet echt waar!!!
    en fotos gemaakt en handtekeningen gekregen cool he!!!!! het was echt cool!!!!!!!!!

    groetjes shahrukh khan lovers!!!!

  31. hy haw are you…? my name is mirela
    i am fropm romania , i`m the big fan of you and i love you veryyyyy muchhhhhh }{}{}{}{}{
    you can go in romania because i want see you really not a TV

  32. Hee vet cool dat ze gekomen zijn ik wou sharuk Khan zo graag zien echt ik ben verliefd op hem hij is mij droomprins ik hoop dat ik hem ooit ontmoet

  33. hiiii. Iam hasty. Iam iranian and 21 old yer. I say : I loveeeeee youuuu SALMAN KHAN veryyyyyyyyyyyyyyyyy much 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.