IIFA Bollywood awards dure grap voor gemeente

De IIFA Awards kan een dure grap voor de gemeente Amsterdam worden. Volgens AT5 en FTV is het beoogde sponsorgeld namelijk nog niet binnen. De gemeente Amsterdam heeft bijna 1,5 miljoen euro geïnvesteerd in de Bollywood awards. Een week voor het event is er echter pas voor 50.000 euro aan sponsorgeld binnengehaald, terwijl de gemeente rekende op 1 miljoen euro. De kersverse wethouder financiën, Laetitia Griffith, kwam hier op haar eerste werkdag achter.

Amsterdampartners, het bureau dat verantwoordelijk is voor het vinden van sponsors, is momenteel wel in gesprek met een grote Engelse sponsor. Zij erkennen dat er niet veel sponsors zijn binnengehaald, maar dat ligt aan het feit dat ze de opdracht pas drie weken geleden kregen. Volgens dit bureau heeft de gemeente Amsterdam nauwelijks ervaring met het verkopen van de stad.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.