Arrestaties in zaak bomaanslag Bioscopen New Delhi

In het Noord Indiaase Punjab heeft de politie twee mannen gearresteerd, die mogelijk iets te maken hebben met de bomaanslag vorige week in Delhi. Volgens de politie zijn de verdachten leden van een militante Sikh groepering, de Babbar Khalsa. De twee mannen werden door politiemannen uit Delhi en Punjab aangehouden tijdens een aktie in de buurt van de stad Nawanshahar. Een derde verdachte wist te ontsnappen.

Op 22 mei verloor 1 persoon het leven en raakten meer dan 49 mensen gewond tijdens een serie van bomaanslagen in Indiaase bioscopen. Op het moment van de bomaanslagen werd de film Jo Bole So Nihaal vertoond. De film heeft veel kritiek ontvangen van religieuze Sikhs, die het een belediging van hun geloof vinden.

Link: waarom zijn Sikhs boos over de film

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.