Bollywood activiteiten komende twee weken

Met de start van het Indiaas filmfestival en de premiere van de Bollywood film Kaal in Pathé vanmiddag, lijken de Bollywood weken in Nederland ‘geopend’. De komst van de International Indian Film Academy Awards 2005 naar Amsterdam, brengt heel wat activiteiten met zich mee.

De officiële activiteiten van de IIFA vinden plaats van 8 t/m 12 juni in en rondom Amsterdam, met als hoogtepunt de Awards op zaterdag 11 juni van 20:30u tot 01:00u. Daarnaast zijn er nog een aantal andere activiteiten gepland, die indirect met het grote Bollywood festival te maken hebben.

Op onze speciale activiteiten pagina bieden we je een overzicht van alle activiteiten de komende twee weken. Mis je iets of heb je een tip, mail ons die informatie voor plaatsing op de activiteiten agenda.

2 REACTIES

  1. Van die speciale activiteiten, er staat dat de IFFA Awards ook uitgezonden worden op tv….
    Weten jullie misschien wanneer dat is, en of dat live is…?
    En of de Cricket Match ook uitgezonden wordt…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.