Shahrukh Khan presenteert Bollywood awards

De top van de Indiase filmwereld bezoekt 11 juni Amsterdam. Bekende Bollywoodsterren wonen die dag de uitreiking van de Indiase Oscars bij. Dat heeft de organisatie vandaag naar buiten gebracht. Het prijzengala in de hoofdstad is onderdeel van het filmevenement van de Indian International Film Academy (IIFA).

Aishwarya Rai, Shahid Kapur, Kareena Kapoor, Esha Deol, Mallaika Arora- Khan, Isha Sharwani, Daler Mehendi & Hariharan, Suneil Shetty, Arshad Warsi en Sushma Reddy, deze namen van acteurs en actrices zeggen de meeste Nederlanders weinig, maar in India zijn het echte grootheden. Filmheld Shahrukh Khan presenteert het prijzengala. Ook de legende Amitabh Bachchan, die als IIFA-ambassadeur begin april al in Nederland was, zijn even bekende vrouw Jaya en hun zoon Abhishek zijn ook aanwezig.

Het publiek dat in de Amsterdam ArenA de Award’s uitreiking bijwoont zal ook worden getrakteerd op een optreden van Rouge, de internationale popsensatie van dit moment. Superster Shahrukh Khan is de presentator gedurende de avond. De IIFA Awards show, hèt hoogtepunt van het IIFA Weekend, telt tevens diverse afgevaardigden uit de Indiase filmindustrie, onder wie Yash Chopra, A.R.Rahman, Javed Akhtar, Shabana Azmi, Vivek Oberoi, Kareena Kapoor, Kajol, Ajay Devgan en Urmila Matondkar.

Op de tweede dag van het IIFA Weekend in Amsterdam (vrijdag 10 juni a.s.) vindt in het Olympisch Stadion de IIFA Celebrity Cricket wedstrijd plaats. De twee teams worden gevormd door een aantal cricketspelers uit Nederland en India, aangevuld met acteurs en actrices uit beide landen. Shahrukh Khan en Suneil Shetty fungeren als teamcaptains. In de teams spelen filmsterren als Amitabh Bachchan, Feroz Khan, Anil Kapoor, Sanjay Dutt, Abhishek Bachchan, Hrithik Roshan, Arshad Warsi, Saif Ali Khan, Fardeen Khan, Dino Morea, John Abraham en Zayed Khan, en de dames Aishwarya Rai, Diya Mirza, Isha Koppikar, Mahima Chaudhary en Kareena Kapoor. Ook crickethelden als Vinod Kamli, Aravinda D’silva en Azharuddin zijn van de partij.

Het zesde IIFA Weekend in Amsterdam staat bol van de evenementen. Het IIFA Weekend begint op donderdagavond 9 juni a.s. met een wereldpremière in Pathé Tuschinski, de bioscoop waar van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni a.s. 28 actuele Indiase films zullen worden vertoond. Niet eerder organiseerde IIFA parallel aan de Awards-uitreiking een film festival. Voor het eerst in het zesjarige bestaan houdt IIFA als onderdeel van het weekend het FICCI-IIFA Global Business Forum. Dit vindt plaatst in Expo XXI Amsterdam. Het forum fungeert als ontmoetingsplaats voor bedrijven en instellingen uit Nederland, Amsterdam en India.

Schiphol.nl is het officiële online kaartverkooppunt voor de IIFA Awards en de IIFA Celebrity Cricket match. De prijzen van de kaarten voor de IIFA Awards zijn verkrijgbaar via www.schiphol.nl en bedragen 85 euro, 160 euro en 260 euro. De kaarten voor de IIFA Foundation Cricket Match bedragen 30 euro. Kaarten voor het IIFA Film Festival zijn verkrijgbaar via www.tuschinski.nl en bedragen 7 euro.

17 REACTIES

  1. Heyz heyZ
    ik ben HEEEEEEELE grote fan van SrK enne van john Abraham =-)
    maarre k wou wat vrageh
    h0eveel kosten de tickets vo0r die show want k wil heel graag gaan en waar kan je die halen??
    KoeSkoeS chinar

  2. heey ik ben awad 😀
    maarre k wou wat vrageh:D
    hoeveel kosten de tickets voor die show want k wil heel graag gaan en waar kan je die halen??
    😀
    xx big lover awad

  3. die kaartjes kan je van internet halen en ze kosten 255 euro wel deur maar dit is de eerste
    rij tweede rij 160 euro en derde rij 80 euro veel succes hoor met ze kopen bijna uitverkocht

  4. Geen idee, maar waneer je een ticket van EUR 260 koopt krijg je gratis toegang tot de IIFA Celebrity Cricket Match. En als je 4 tickets koopt in dezelfde prijscategorie ontvang je 1 ticket gratis.
    Tickets kun je kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt, o.a. Free Record Shop, Primera en Zigger. Zie: http://www.schiphol.nl

  5. Ik zou heel graag daar bij willen zijn want ik hou van alle filmsteren voor al van sunil shetty….. oh hij is lekker….

  6. hoi alle sgoed … ik wou vraag hoeveel kost naar de film gaan ik wou eenje kopen ik wel graaag schrukhlhan zien hij is zo lekker oke best mesnen bye

  7. hahahha ik vraag me ook af of hij nog leeft je hoort zo weinig van hem de laatste tijd

  8. hye mensen hi hi ik hoop dat alles goed gaat met iederen ik heb par vidoe cips gemakt die kan jullie kijken bij deze site http://www.youtube.com die vidoe cilp heet afghanstar en zo kan ook afghan star ik hoop dat jullie leuk vind groetjes from tamim tanha

  9. heey ik ben rika
    maarre k wou wat vrageh:
    hoeveel kosten de tickets voor die show want k wil heel graag gaan en waar kan je die halen??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.