Schiphol Plaza organiseert Bollywood evenement

Luchthaven Schiphol organiseert een spectaculair evenement om alle Bollywood-sterren op gepaste showbizz wijze in Nederland te verwelkomen. Schiphol Plaza zal worden omgetoverd in een Indiase filmwereld waar de bijzondere sfeer van Bollywood wordt beleefd. In een wervelende show die wordt geleid door bekende presentatoren, volg je real time de aankomst van je filmsterren. Je verliest ze vanaf het moment van aankomst bij de gate op Schiphol niet meer uit het oog, want op grote videoschermen maak je alle belevenissen zelf mee.

Alle bekende filmsterren worden warm onthaald en zullen op de rode loper in het speciale Bollywood gebied hun fans begroeten. Fans en sterren beleven samen de spetterende start van het IIFA weekend in een wereld van film, muziek en entertainment op Schiphol Plaza.

Het aantal plaatsen voor dit spectaculaire evenement is beperkt. Wil je aanwezig zijn bij het Bollywood evenement op Plaza, dan kun je je hiervoor binnenkort opgeven via schiphol.nl. De toegang is gratis.

schiphol.nl

11 REACTIES

  1. Wij zouden heel graag met zijn vieren bij dit evenement aanwezig willen zijn.
    Wij hopen dan ook dat er voor ons ook een plekje is
    Bij voorbaat alvast hartelijk dank

  2. mijn partner en ik zouden het geweldig vinden om dit hele bollywood gebeuren live mee te maken

  3. ik zou heel graag aanwezeig willen zijn bij het gehele Bollywood gebeuren . en trouwens ook graag bij het schiphol Plaza …. graag info a.u.b.

    Groetjes Anchu

  4. Mijn zusje Sadhna en ik zoudene r graag bij willen zijn. Lijkt ons ons echt geweldig. Ook bij schiphol Plaza…..daar zouden we sowieso heel graag bij willen zijn…..

    groetjes,

    Sandhija en Sadhna

  5. Wij zouden graag met z’n drieen bij dit evenement aanwezig willen zijn.
    wij hopen dan ook dat er voor ons ook een plekje is.

    Bij voorbaat alvast hartelijk bedankt

  6. Hey,
    Wij willen er ook heel graag bij zijn op 8/9 juni op schiphol voor deze Plaza evenement.
    Met 4 personen.

    Bedankt

  7. Hallo, IK ben de aller grootste fan van Big B en daar heel graag bij wil zijn als hij in Ned aankomt. Groetjes Nadira

  8. Ik zou graag met 2 anderen aanwezig willen zijn bij dit Bollywood evenement op Schiphol Plaza. A.u.b. graag meer info hierover.

    Groetjes.

  9. Hi. ik zou heel graag met z’n 4ren op schiphol aanwezig willen zijn. laat wat weten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.