Bollywood award voor David Hasselhof

Oud Knight Rider en Baywatch ster David Hasselhoff heeft gisteren een Bollywood award ontvangen voor beste Internationale ster. Hasselhoff ontving de prijs tijdens de Bollywood Movie Awards die gisteren in Atlantic City (V.S.) gehouden werden. Knight Rider is één van de populairste series op de Indiase TV.

Yash Chopra

Ook Yash Chopra (foto) en Shah Rukh Khan wonnen prijzen voor de film Veer-Zaara welke uitgeroepen werd als ‘beste film van het jaar’ . Rani Mukherjee ontving een award als ‘beste actress’ voor haar rol in Hum Tum en de acteur Shammi Kapoor won de ‘lifetime achievement award’.

Shammi Kapoor

De ceremonie werd in de V.S. gehouden om de indiase (Bollywood) films onder niet Indiaas publiek in het buitenland te promoten. Bollywood maakt ongeveer 1.000 films per jaar en geniet grote populariteit bij loyale fans thuis en onder Indiërs in Europa, het Middenoosten en Azië. Maar in de V.S. blijken weinig Indiase films een commercieel succes. Kapoor gaf bij het in ontvangst nemen van zijn award aan dat Bollywood tegenwoordig betere technologie inzet bij het maken van films. Dit zal op den duur leiden tot kwalitatief hoogstaande films.

Veer Zaara

Bollywood.NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.