Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone tekenen drie films met SLB?

Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone tekenen drie films met SLB? Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone hebben een hattrick gemaakt met Sanjay Leela Bhansali’s drama Padmaavat. Volgens de laatste geruchten heeft het duo nu een drie-film deal gesloten met de filmmaker.

“Sanjay is niet alleen overweldigd door hun acteerprestaties, maar ook zeer gecharmeerd van de toewijding getoond door deze acteurs. De opnames van Padmaavat kwamen tot stilstand, vervolgens werd de release vertraagd en zo gebeurde er nog veel meer. Dit betekende dat er van de acteurs veel meer werd gevraagd. Dit hebben zij laten zien.”

“Deepika en Ranveer begrijpen dat wanneer zij een deal van drie films tekenen, dat zij de komende zes jaar of meer aan hem gebonden zijn”, aldus een productiemedewerker.

En het lijkt er ook op dat Sanjay niet in de stemming is om met anderen samen te werken. De geruchten dat hij bezig zou zijn om een film te willen maken met Salman en een met Shah Rukh Khan worden hiermee de kop ingedrukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.