Bollywood film October is filmmakers’ visie op liefde

Bollywood film October is filmmakers' visie op liefdeNa het maken van films als Madras Cafe en Pink is filmmaker Shootjit Sircar toe aan een wat luchtiger onderwerp. Hij maakt zich met October op voor zijn eerste volwaardige liefdesverhaal.

“October is mijn kijk op de liefde. Dit is de echte liefde waar ik in geloof en die ik heb meegemaakt in het leven. De film bespreekt weinig ervaringen uit mijn leven, maar is geheel wat Juhi (Chaturvedi) heeft geschreven. Dit was net zo’n een moeilijke film als Piku en Madras Cafe. Ik selecteer geen verhalen op specifieke elementen. Ik doe gewoon wat ik leuk vindt en wat mij aanspreekt”, aldus Shootjit.

De regisseur zegt dat hij gekozen heeft voor Varun Dhawan, omdat hij zijn potentieel als acteur wilde aanboren en hem op een andere wijze wilde presenteren.

“Er zijn bepaalde mogelijkheden die je als regisseur hebt. Ik probeerde dat uit met Deepika Padukone, Amitabh Bachchan in Piku en Taapsee Pannu in Pink. Varun is hongerig en leergierig en geeft zich helemaal over aan de regisseur. Wanneer je dat in een acteur vindt, dan kun je heel makkelijk spelen met elementen. Ik wil niet dat iemand mij een gunst verleend. Ik wil dat iemand de rol wil aanpakken”, voegt hij toe.

October staat gepland voor een release op 13 april 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.