Bollywood acteur Bobby Deol in Housefull 4?

Het vierde deel van de Bollywood franchise Housefull is groots aangekondigd. Bollywood acteurs Akshay Kumar en Riteish Deshmukh keren terug in het vierde deel. Er wordt echter nog flink gespeculeerd over de invulling van de resterende twee hoofdrollen.

Als we de geruchten mogen geloven is Bollywood acteur Bobby Deol benaderd voor een van de hoofdrollen. “Producent Sajid Nadiadwala en regisseur Sajid Khan zijn zeer goed bevriend met Bobby. Zij zijn van mening dat hij de juiste persoon is voor deze rol. De gesprekken zijn gaande. Bobby is hij zeer enthousiast over de rol en we hopen dat hij binnenkort officieel zal tekenen”, aldus een productiemedewerker.

Bobby werkt momenteel aan Race 3. Daarna begint hij aan de Bollywood film Yamla Pagla Deewana 3 en wanneer hij tekent voor Housefull 4 werkt hij dit jaar aan maar liefst drie vervolgfilms.

De laatste rol wordt wellicht ingevuld door Abhishek Bachchan, maar dit is niet zeker. Volgens geruchten heeft hij namelijk besloten om geen deel uit te maken van Housefull 4.

De opnames voor Housefull 4 gaan in juni van start. De film staat gepland voor een release op Diwali 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.