Bollywood acteur Abhishek Bachchan niet meer in Paltan

Bollywood acteur Abhishek Bachchan heeft besloten om geen deel meer uit te maken van de cast van JP Dutta’s volgende film getiteld Paltan. Hij koos zeer vreemd moment uitgekozen om dit bekend te maken, aangezien iedereen klaar stond voor vertrek naar Ladakh voor de opnames.

Nidhi Dutta, dochter van de filmmaker, bevestigt het nieuws. “Het klopt. Abhishek Bachchan maakt niet langer deel uit van de cast. Het gaat om persoonlijke redenen. Het nieuws kwam ook voor ons als een schok, vooral omdat we het pas ongeveer 24 uur voor vertrek naar Ladakh ontvingen. Maar wij geloven ook dat, en dit geldt vooral voor dit genre, de soldaten die daar hebben gezeten kiezen wie hen zal spelen en hun leven op het witte doek zal brengen.”

“Wij wensen Abhishek veel succes met zijn toekomstplannen. Wij zijn nu in Ladakh met cast en crew. We zullen binnenkort bekendmaken wie Abhishek vervangt.”

Het blijft mysterieus waarom Abhishek zo kort voor de opnames het project besloot te verlaten.

Paltan heeft in de hoofdrollen Suniel Shetty, Arjun Rampal, Pulkit Samrat, Siddhanth Kapoor, Sonu Sood, Gurmeet Chaudhary, Jimmy Sheirgill, Jackie Shroff en Luv Sinha.

1 REACTIE

  1. Beter dat hij weg is! Door hem zou die film anders floppen. Hij kan niet eens goed acteren. Alleen maar beroemd geworden vanwege zijn vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.