Bollywood acteur Shah Rukh Khan in Dhoom 4?

Volgens de laatste berichten hoopt Yash Raj Films Bollywood acteur Shah Rukh Khan te strikken voor de hoofdrol in de actiethriller Dhoom 4.

De Dhoom franchise begon met John Abraham, gevolgd door Hrithik Roshan en Aamir Khan. Met ieder volgende deel werd een grotere ster binnengehaald en het productiebedrijf hoopt deze trend voort te kunnen zetten door Shah Rukh Khan vast te leggen.

“Aditya Chopra wilt de Dhoom franchise naar een hoger niveau brengen. Daarom heeft hij Maneesh Sharma gevraagd om het script te schrijven. Er is een grote kans dat Maneesh de film ook zal regisseren, aangezien Vijay Krishna Acharya, de regisseur van Dhoom 3, druk bezig is met zijn film Thugs of Hindostan”, aldus een medewerker van Yash Raj Films.

“SRK en Maneesh willen graag opnieuw samenwerken na Fan. Er staat nog niets vast, maar dat is niet nodig. Voor SRK is een belletje van Aditya meer dan genoeg”, voegt hij eraan toe.

6 REACTIES

  1. Nee nee en nog eens nee!
    Deze acteur zal de Dhoom franchise helemaal verpesten!
    Al zijn laatste films zijn gewoon gigantische megaflops.. Ik snap niet waarom hij nog films maakt. Gewoon wegblijven van het witte doek!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.