Remo D’Souza treedt met Bollywood film Race 3 buiten comfortzone

Bollywood regisseur Remo D’Souza neemt de zware taak op zich om het derde deel in de franchise van Race te regisseren. Hij stapt hiermee in de schoenen van het legendarische duo Abbas-Mustan en dat is niet makkelijk.

“Dat is een onmogelijke vergelijking. Zij zijn de beste regisseurs binnen dit genre. Ik ben akkoord gegaan met het aanbod, omdat het een genre is dat ver buiten mijn comfort-zone valt. Dit is voor mij een geweldige uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen. De Race-franchise staat bekend om de uitmuntende actie-scenes en geweldige muziek; ik ben fan van beide elementen”, aldus Remo.

De regisseur voegt toe dat de pre-productie voor de film al in volle gang is. “Het grootste deel van de film wordt opgenomen buiten India. We gaan deze maand de locaties bezoeken, zodat we in november direct van start kunnen met de opnames.”

Remo zegt, in tegenstelling tot de geruchten, dat de producent nog druk bezig is om de rest van de cast vast te leggen. Alleen Bollywood acteur Salman Khan heeft getekend. “Behalve Salman Khan is nog niemand vastgelegd. Ik weet dat er vele namen worden geroepen, maar die geruchten zijn niet waar. Zodra de gehele cast bekend is, dan wordt dit netjes aangekondigd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.