Bollywood actrice Bipasha Basu opnieuw onder het mes?

Bollywood actrice Bipasha Basu en haar man Karan Singh Grover delen alle gebeurtenissen van hun leven regelmatig op Instagram. Maar ineens kwam er abrupt een eind aan.

De plotselingen Instagram-pauze heeft geruchten in het leven geroepen. Het populaire Bollywood koppel is gestopt met het plaatsen van foto’s op sociale media. En vooral Bipasha Basu doet er alles aan om de paparazzi te vermijden. Het gerucht gaat nu dat Bipasha opnieuw onder het mes is gegaan, maar dat het resultaat niet naar wens is.

Bipasha was onlangs aanwezig bij een boeklancering en vierde Ganesh Chaturthi bij Salman Khan thuis. Bij beide gelegenheden was ze niet verlegen om voor de camera’s te poseren.

Maar toen de 38-jarige actrice recent werd gespot in haar auto, deed ze er alles aan om de fotografen te vermijden. Ze bedekte haar gezicht met een boek en probeerde zich zo laag mogelijk te houden.

De tegenstrijdigheid voelt vreemd aangezien zij niet een verlegen persoon is voor de camera. Vandaar dat de geruchten over een mogelijke ingreep de kop opsteken. Ook fans zijn ervan overtuigd dat ze niet zomaar de media negeert.

5 REACTIES

  1. Wat een bullshit, je ziet haar gewoon actief zijn op insta. Foute info bollywood.nl
    Ze had een masker op omdat haar huis werd geverfd.

  2. Ze vierde Ganesh Chaturthi bij Salman Khan thuis?

    Natuurlijk niet! Ze is gewoon keihard betrapt met vreemdgaan met Salman Khan dat ze er op dat moment alles aan deed om haar escapades te verbergen.
    Ze probeerde onherkenbaar te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.