Bollywood acteur John Abraham in remake Hollywood thriller?

Bollywood acteur John Abraham heeft naar verluidt getekend voor een remake van Hollywood thriller. De 44-jarige acteur zou de film ook gaan produceren.

John is nog bezig om de rechten te bemachtigen. De vrouwelijke hoofdrol voor de film is ook al bepaald. Deze zal worden gespeeld door Tapsee Pannu.

“Na Parmanu, een actie-drama gebaseerd op de verhalen rond de nucleaire tests in Pokhran, is John van plan om een thriller te maken. Hij hoopt met deze film een nieuwe regisseur te introduceren, genaamd Lakshya. De film is een co-productie tussen JA Entertainment en KriArj Entertainment”, aldus een productiemedewerker.

“De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Tapsee, maar zij spelen geen geliefden van elkaar. We zijn nog bezig om nog een actrice te casten voor de rol van John’s vriendin.”

“Met deze film hoopt John iets origineels te kunnen brengen. De opnames staan gepland voor december en januari. Wij doen op dit moment geen uitspraken over de film zelf. Dat wordt in de komende weken bekendgemaakt”, voegt een woordvoerder van JA Entertainment toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.