Bollywood zangeres Madhushree 2 juli op Divercity in Den Haag

Bollywood zangeres Madhushree is op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity. Madhushree heeft haar roots in de Indiase filmindustrie en is momenteel wereldwijd te horen in de boxoffice-topper Bahuubali 2 met een solonummer dat, naar eigen zeggen, haar leven voorgoed heeft veranderd.

Ook het oost-Europese muziekcollectief The Turbans, de Marokkaanse Rachid Kasmi en ZO! Gospel Choir zijn tijdens het festival in het Haagse Zuiderpark te zien. ZO! Gospel Choir is een initiatief van Shirma Rouse en Berget Lewis; een multi-etnisch koor dat opzwepende ‘black gospel’, ingetogen soul en aller er tussenin brengt.

Tot slot voegt de organisatie ook de Haagse hip-hopformatie H3C SQUAD en het Antilliaanse NSTYPLY aan de line-up van Divercity toe. Daarmee is de muziekprogrammering van het festival compleet.

Eerder werd al bekend dat o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Mokoomba ook op Divercity optreden. Behalve een line-up met artiesten van over hele wereld, biedt Divercity Den Haag dans, poëzie, een kinderprogramma, bijzondere pop-up acts en diverse wereldse, culinaire specialiteiten. Het letterenprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.