Bollywood.nl

Ahaan Shetty klaar voor Bollywood debuut?

Het regent starkids in Bollywood. De kinderen van diverse Bollywood acteurs zitten nu op de leeftijd dat ze erover nadenken of zelfs al bezig zijn met het idee om hun grote debuut te maken. Na Sara Ali Khan, Jhanvi Kapoor, Ishaan Khattar is ook Ahaan Shetty druk bezig met de voorbereidingen.

Ahaan Shetty is de zoon van niemand minder dan Bollywood action hero Suniel Shetty. De 20-jarige is momenteel in London waar hij het acteervak aan het leren is. Zijn debuut maakt hij in december. Dat zegt zijn vader in een recent interview.

“Ahaan maakt in december zijn debuut. Hij is momenteel in London waar hij het vak leert. Zijn film wordt geproduceerd door Sajid Nadiadwala en Fox Entertainment. Ahaan is in veilige handen. Aan die aspecten zal het niet liggen. De rest van zijn carrière is afhankelijk van zijn talent, persoonlijkheid en geluk.”

Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Het laatste Bollywood nieuws

Bollywood Weekender van 30 juni t/m 03 juli 2017

14-06 | Noteer het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! .. | Lees verder »

Bollywood video

Bollywood op Facebook

GoodTimes.Org