Shah Rukh Khan weigert Bollywood film met Kangana Ranaut

Bollywood actrice Kangana Ranaut is uitgegroeid tot de grootste schurk in de filmindustrie. De actrice, die erom bekend staat gewaagde uitspraken te doen, valt niet goed bij de grote spelers van de filmindustrie.

Recent kondigde ze aan dat ze in gesprek was met niemand minder dan Sanjay Leela Bhansali. Het ging om een groot project en Shah Rukh Khan zou de hoofdrol spelen. Ook SRK bevestigde het nieuws. “Ik ben in gesprek met Sanjay Leela Bhansali. Hij heeft twee projecten in gedachte en we moeten nog een keuze maken.”

Maar Kangana zal het nu zonder Shah Rukh Khan moeten doen. De acteur vond de setting en de instelling teveel lijken op eerdere films uit zijn carrière. Hij voelde zich niet comfortabel met het idee dat hij opnieuw, samen met Sanjay, in de herhaling zou vallen.

Sanjay zal na de opnames starten aan zijn project met SRK. De droom die Kangana heeft om te werken met Sanjay Leela Bhansali zal toch een paar jaar langer op zich laten wachten.

18 REACTIES

  1. Dit is echt ongelofelijk! Wat een wereldnieuws!
    Waarom zou een laag vervallen acteur zoals een “elke film hetzelfde acterende” Shah Rukh Khan een film weigeren met 1 van de meest getalenteerde en unieke vrouw in de gehele Bollywood film industrie.
    Dit is gewoon te gek voor woorden! Ik vind dat wij met zijn alle in de toekomst elke film van Shah Rukh Khan moeten gaan boycotten

  2. Hy is bang dat z’n pilher gaat groeien als ze haar mindriebille gaat pieren voor hem. Want dat is niet halaal…hahaha

  3. Wat een taalgebruik zeg. Schamen jullie je niet om met je naam zo bekend te staan? Jullie kunnen schreeuwen wat jullie willen hij hoort je toch niet.

  4. Interesseert me niet hoe of wat…Ik ben gek op Bollywood. Maar het is waar…Het is altijd hetzelfde genre….

  5. Hahahaha in your faces bitches
    Dit nieuws is niet eens waar!!
    Blijf maar shit praten losers!!

  6. Jeetje lach me rot.
    Toch doet srk er goed aan niet te werken met haar.
    Acteren kan ze als de beste maar vertrouwelijk en toegewijd is ze niet!
    En dat is erg jammer van zo een getalenteerd mooie vrouw.
    Kijk maar wat ze director krish heeft aangedaan en haar collega’s sonny sood en misty.
    Vreselijk gewoon.
    Het is pijnlijk dat ze ook eigenlijk haar fans en ons allen het verhaal van onze vrijheidstrijder manimarnika veranderd heeft in de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.