Vriendschap tussen Bollywood regisseur Karan Johar en Kajol voorgoed voorbij

Bollywood regisseur Karan Johar zegt dat zijn vriendschap met Bollywood actrice voorgoed voorbij is. De vriendschap eindigde vorig jaar nadat Kajol een tweet de wereld in stuurde waarin ze haar man Ajay Devgn steunde en Karan beschuldigde van omkoping. Voor Karan was dat de druppel.

“Voorafgaand aan de release van Ae Dil Hai Mushkil is er veel gebeurd. Er werden dingen gezegd, beschuldigingen gemaakt dat ik iemand omgekocht zou hebben om de film van haar man te saboteren. Het raakte mij. Ik was diep gekwetst, maar ik wilde het niet horen.”

“Maar toen zij op Twitter reageerde met het woord ‘Geschokt’, dat was het moment dat ik wist dat onze vriendschap voorbij was. Die tweet bevestigde dat zij er heilig van overtuigd was dat ik iemand kon omkopen. Ik voelde dat het voorbij was. Ze kan geen deel meer uitmaken van mijn leven. Ik denk ook niet dat zij dat wilt.”

Karan voegt toe dat het probleem nooit tussen hem en Kajol was, maar tussen hem en haar man Ajay Devgn. “Er was nooit een probleem tussen haar en mij. Het was iets tussen haar man en mij. En dat weet zij, dat weet hij en dat weet ik. Daar wil ik het bij laten. Maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ze haar excuses had moeten aanbieden.”

Hoewel Kajol nooit heeft gesproken over het voorval gaf Ajay vorig jaar aan in een interview dat hij geen vrienden is met Karan. “Wij zijn geen vrienden. Zelfs de vriendschap met Kajol is niet zoals het voorheen was. Het is een persoonlijke kwestie en heeft niets te maken met ons beroep. Het is iets waardoor wij diep gekwetst zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.